Nasıl bir kaynaktan buldun bilmiyorum ama bu bilgi yanlış kaldırman gerekir. Zar atılmıyor, yeni giren kişilerin dayanıklıkları ve bir hata yaparsa aynı şekilde 13 saniye boyunca çok kötü dayak yiyeceği vardır. Zar ile uzaktan yakından alakası yoktur, kadınlar ise genelde çetenin bölgesinde ki kadınlar kolayca içeriye girebilir, hoş karşılanırlar. Eğer bu bilgiyi sen yazdıysan yanlış ama sen değilde başka yerden aldıysan kaldırmanı öneririm.
Kadınların katılması çok zordur. Zar atılır, zarın üstüne gelen sayı kadar erkek kadına tecavüz eder. Eğer kadın bunu kabul etmiyorsa çeteye katılamaz.
Erkekler katılmak istiyorlarsa, zar atılır, üste gelen kadar kişi toplanır ve kişi 13 saniye boyunca öldüresiye dövülür. Eğer hala hayattaysa çeteye katılmaya hak kazanır.
Bu sureno ile alakalı değil ya, direk bu çeteye benim koyduğum bir kural. LSRP'de görmüştüm, çeteye alırken bana bunu uygulamışlardı. Ben de bu konsept ile ilk kez birlik açıyorum, bunun eklenmesinde bir sakınca görmedim.
Eleştirilerine çok saygı duyuyorum ve gerçekten çok önem veriyorum, teşekkürler yorumun için.