Özetle Hikaye
Hey, selam ben Minda! Minda Vela, babamdan kalan mirasım ile geçiniyorum ve bunun için hiç üzülmüyorum. Annem hayatta, fahişe kadın beni tek başıma bıraktı, ıhh galiba abimle beraber. Moskova'da büyüdüm, Arbat'ta okudum ve orada okulumu bitirene kadar çok çabaladım, abimin lüks arabasının sayesi falan işte, ün topluyorum yaa. Birde kız arkadaşım var Giorgia, o bir aktör ve onu çok seviyorum! Onu çok seviyorum ama belli etmiyorum, aslında duygulara hiç düşkün birisi değilim. Umrumda olan tek şey kızlar, kızlarla birlikte vakit geçirmeye bayılıyorum. Hı-h, birde Rale'. Raleich benim erkek arkadaşım, bu aralar pek dargınız, ona sebepsize tripler atıyorum ama benim hayatımda bir sürü kişi var. Belki ona aşığımdır ama bana istediğimi vermiyor yaa..- Neyse, Penny sana gelelim şekerim, kısa sürede hayatımda en değerli pozisyonda yer alıyorsun kızım! Değerini bil, ay yüzlüm, bal yanaklım benim! Kızlarla arada oturup oyun oynarız, sırayla birbirimize bir şeyler yaptırırız, en son bir gece okyanusa dalarak sabaha kadar yüzmüştük, ertesi gün hastanede gözlerimi açtım yaa! Neyse, yaşım 19 ve kilom 72. Kızlar için her boka bulaşırım, abim için düşünürüm belki. Bence sizde benim gibi olun, hiç duygusal olmayın, değmez yaniii.