Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

AssassiNo - Pub başvurusu

Başlatan motosikletlipenguen, 24 Mayıs 2020, 20:39:14
Okunma sayısı 260 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 09 Kasım 2024, 23:11
Toplam oynama: 97 gün, 15 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 14:53
Toplam oynama: 19 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 01 Eylül 2024, 21:02
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Son giriş: 04 Temmuz 2024, 03:03
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
AssassiNo - Pub başvurusu
« : 24 Mayıs 2020, 20:39:14 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  En azından 7 saat, en fazla 12.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri koordinatları(/pos): 822.94, -1756.99, 13.65, 314.04

2.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.03:İşyeri adı: IceBear's Pub

2.04:İşyeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Pub

2.05:İşyeri interioru: Juice Bar

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:( En az 200 kelime) Karakterimin tanıtımı: Asıl adı  David Juan Polarbear'dır.Juano olarakta bilinen kişi 5 Ağustos 1978 tarihinde Liberty City'de doğdu. Orta gelirli bir ailenin 2. çocuğu olarak dünyaya geldi.1984 Yılında okula başladı, çatapatlı bir okul hayatı geçirmiş olan Juano, Meksika'lıdır. Bu denli ve diğer bir tür sebeplerle dışlanmıştır.Lisede bir kaç kişiyle tanışmış ve lise hayatının başlarında hafif derecede suçlar işlemiştir(Hırsızlık,uyuşturucu satıcılığı,yasaklı alanda sigara içmek) fakat hiçbir şekilde yakalanmamıştır. 1992 yılında babası otobüs sürerken birisine çarpmasından dolayı 9 yıl boyunca hapis cezasına çarptırıldığı için suç işlerini biraz daha büyütmüştür(Çetecilik,araç hırsızlığı vs.).Gençliğinde tam bir Hispanikti.Zamanında hiçbir legal işe girememesinin sebebi hiçbir işi yapamayacak kadar beceriksiz olmasıydı.1996 yılında liseyi bitirince büyük Meksikalı sokak çetelerine katılmıştır.Uzun bir süre boyunca da mensup olduğu çetenin bar'ında bir çok legal iş yaparak bar ve pub işlerini öğrenmiştir..Böylelikle ablasını,annesini ve küçük kardeşini mecburen böyle geçindirmiştir.Ara sıra basit düzeyde legal işler yapmaktaydı.İşlerini iyice büyüten Juano, kendine küçük bir çete açmıştı. Çete genellikle 21-14 yaş arası kitleden oluşuyordu.O henüz 18 yaşındaydı, Jersey ise 20. Tarih Şubat 1998'e gelince Yasadışı organizasyon,uyuşturucu satıcılığı,araç hırsızlığı gibi suçlardan 12 yıl hapis cezasına çarptırılınca babasının yanına, yani San Quentin Eyalet Hapishanesi'ne gönderildi. 2001'de babası serbest kaldı ve ailesine bakmaya devam etti.Juano ise hala hapisteydi, Afganistan savaşı başlayınca dilekçe yazdı ve orduya 23 yaşında iken katıldı.Hayatını aslen burada kazanan Juano çok şey öğrendi, çok fazla arkadaş edindi, çok fazla ihanet gördü. Yıl 2010'da ordudan ayrıldı ve Los Santos'a geri döndü ve bir kaç illegal iş ve soygundan sonra illegal işleri bıraktı. Yeni legal hayatına başladı. 2014'te babası vefat ettikten sonra onun dükkanını devraldı ve biraz para kazandıktan sonra dükkanı boşalttı.Eline yaklaşık 500,000$ para geçti. Yıl 2020; Juano sokaklarda dolaşırken Mikhail adında birisi ile tanıştı, kendisi Rus idi. Onunla bir çok iş yaptı ve iyi bir arkadaşlık kurdu. Aylar sonra bir çok kişiyle ortaklık kurdular ve işlerini büyüttüler.
(Karakterim ücreti nasıl karşılayacak): David Juano yaşından dolayı artık pek illegal iş yapabilecek durumda değil. O yüzden bar açmayı planladı.Babasından kalan para, yaptığı legal-illegal işler, Ortaklarının desteği ve bir kaç başka yerden destek  ile  ücreti gereği kadarıyla karşılayacak.Kendisi halen bir Cartel mensubudur ve illegal işlerini Mikhail,Cartel ve kendi ekibinden bir kaç kişi aracılığı ile yürütmekte.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:( En az 250 kelime)  [IC] Açacağımız PUB konum itibariyle işlek bir caddede bulunmakta ve planladığımız etkinlik ve konseptler olarakta etrafında böyle mekanlar bulunmamaktadır. Yurtdışından illegal yollarla getireceğimiz içkileri Santos halkının beğeneceğine inanıyoruz.Farklı konseptimiz,ilgili çalışan kadromuz ve uygun fiyatlarımızla beraber ise bir kere gelen birisinin her zaman geleceğini düşünüyoruz.Toparlayacak olursak amacımız farklılık ve bunu başaracağımızdan eminiz.Bu barın arka planında ise illegal işlerimizi kolayca halledeceğimizi düşünüyoruz. Tek bir konsept değil amacımız etkinlikler,yarışmalar ve daha bir çok şeyle barı işletip Santos halkını eğlendireceğiz. Amacımız Santos'ta marka olmak. Bunun için tüm imkanlarımızı kullanmaya hazırız. Santos halkının barımızdan ve çalışanlarımız da memnun kalması önemli. Ayrıca bununla da kalmamakla beraber sadece projedeki insanları çalıştırmayacağız.Dışarıdan barda çalışmak konusunda deneyim edinmiş insanları aramıza katarak çalışan kadromuzu da güçlendireceğiz.
[OOC] OOC Olarak illegal ve legal olarak iki yönlü rollerin döneceği bir mekan kurmak amacındayız. Barı düzenli bir şekilde aktif tutarak legal ve illegal rolleri düzenli bir şekilde yürüteceğiz. Bulunduğum birliğin uyuşturucu konseptinin barın illegal kısmında bana yardımcı olacağını düşünüyorum. Projede olan insanların yaş kitlesinin belirli bir seviyede olmuş olması da içerde dönecek olan rollerin kalitesini arttıracaktır. Bir konsepte bağlı kalmayıp çeşitli farklı şeyler yaparak bulunduğumuz konuma kapsamlı rol fırsatları sunmayı planlıyoruz. Amacımız sadece kendimize rol ortamı kurmak değil. Dışarıdan gelen roller dısında çalışan olarak sadece kendi içimizden değil dışarıdan da adam alarak rol çemberini de genişletmek istiyoruz. Amacımız eğlenmek ve kaliteli roller döndürmek. Bu istediğimiz barın bizi amacımıza ulaştıracağına inanıyoruz. İllegal olarak çoğu birlikle bu barda role girip  rol çemberini istediğimizden de fazla genişletmek.Böylelikle hem Doğu Los Santos'u, hem de mensup olduğumuz birliği temsil etmiş olacağız. Bu konuda altyapımız hazır.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC) ( En az 100 kelime) :  Sunucuda biraz daha farklı ve kapsamlı bir rol yapacağımız için oyuncular sunucudan daha çok zevk alabilir. Demek istediğim; örneğin sunucuda çoğu kişi bar-striptiz kulübünden başka bir şey açmıyor. Ben ve arkadaşlarım da pub açıp daha farklı ve kapsamlı bir rol çevirebileceğimizi düşünüyoruz.Böylelikle gerçek PUB'ın nasıl bir şey olduğunu temsil etmiş oluruz. Oyunculara nasıl bir yararı dokunabilir; Oyuncuların bizim işyerimize geldiği zaman akıllarına bizimki gibi bir işyeri konsepti gelebilir, aydınlanabilirler. Hatta bizden daha iyi bir işyeri veya rol de yapabilirler. En azından onlara bir fikir ışığı gibi görünmüş oluruz. Yani dediğim gibi oyuncular buraya geldiği zaman hem çok eğlenirler, hem para kazanırlar, hem aralarında rekabet olur, daha farklı roller (box maçları vs.) hem bizden bir kaç fikir ve tavsiye alırlar.İşyeri açtıktan sonra genellikle legal olarak oynamaya ve bir daha sicil edinmemeye karar verdim. Böylelikle işyerinin bana da bir maddi/manevi yararı dokunmuş olur. Güzel roller çıkaracağımızı düşünüyoruz.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) ( En az 100 kelime)  : İşyerimiz çok kapsamlı bir yer olup (yemek,alkollü meşrubatlar,dövüş alanı,spor alanı vs.) insanlara bir çok alanda yardımcı ve yararlı olacaktır.Ayrıca dışardan bakıldığı zaman Temple ve Vinewood arasında olup bir çok elit veya normal durumlu insanları temsil edecektir.Ara sıra dövüş turnuvası yapılabilir, bu denli turnuvalarla insanlara işyerimiz para kazandırabilir. İşyeri 3 katlı olduğu için üst katı özel loca olarak kullanılabilir veya giriş kat çok kalabalık olduğu zaman üst kat kullanılabilir.Yemek konusuna gelince; müşterilerimize bir çok ulustan gelmiş yetenekli çalışanlarımız aracılığıyla kendi uluslarına ait yemekleri,içecekleri müşterilerimize servis edebilirler. Örneğin Meksika'lıyım, ağırlık olarak Meksika sofrası servis edilebilir. Biliyorum açacağım yer PUB fakat benim açacağım Pub'ın şehirdeki diğer bar ve publardan biraz daha farklı ve kapsamlı olmasını istediğim için açacağım işyerimi bir çok alanda temsil edilebileceğini düşünüyorum.Normalde restoran açmak isterdim fakat şehirde restoranlar pek tutulmadığı için pub açmayı planladım. Zaten hepimiz biliyoruz ki pub "yerel ev" anlamına geliyor, yani halk buraya geldiği zaman kendini evindeymiş gibi hissetmiş olacak. PUB budur ve PUB'ı bu şekilde temsil edebileceğimize inanıyoruz.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "AssassiNo"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
Ynt: AssassiNo - Pub başvurusu
« Yanıtla #1 : 28 Mayıs 2020, 23:16:10 »
İşyeri lokasyonu uygunsuz değiştirmek için 24 saatiniz var.

@AssassiNo

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 09 Kasım 2024, 23:11
Toplam oynama: 97 gün, 15 saat
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 14:53
Toplam oynama: 19 gün, 1 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 01 Eylül 2024, 21:02
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Son giriş: 04 Temmuz 2024, 03:03
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #2 : 29 Mayıs 2020, 03:14:55 »
İşyeri lokasyonu değiştirilmiştir.Bazı aksaklıklardan dolayı URL şekilde atamadım.
Ayrıca karakter tanıtımında bir kaç değişiklik yaptım.(NC)

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
« Yanıtla #3 : 29 Mayıs 2020, 17:44:23 »
İşyeri başvurunuz kabul edildi ve eklendi. İşyeri tanıtımınızı oluşturmak için 24 saatiniz var.

@AssassiNo