Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Bir ülkede yaşama sansınız olsa hangi ülke olurdu?

Başlatan Muslim, 24 Mayıs 2020, 11:45:53
Okunma sayısı 1174 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nonlife

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Bir ülkede yaşama sansınız olsa hangi ülke olurdu?
« Yanıtla #40 : 24 Mayıs 2020, 23:16:21 »

Çevrimdışı Tqlhq

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Temmuz 2021, 20:12
Toplam oynama: 94 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #41 : 25 Mayıs 2020, 00:18:49 »
12 ülkeye gittim. Türkiye Cumhuriyeti, istisnasız bilaşart. Dünyanın en mükemmel ülkesinde yaşıyoruz.

Say bakim

Fransa,İsviçre,Almanya,Ürdün,İsrail,Rusya,Ukrayna,Bosna Hersek, Sırbistan, Karadağ, Suudi Arabistan, Suriye
kanka bak inanıyoruz izle
izledin mi inandık.

Çevrimdışı Tqlhq

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Temmuz 2021, 20:12
Toplam oynama: 94 gün, 20 saat
« Yanıtla #42 : 25 Mayıs 2020, 00:19:48 »
12 ülkeye gittim. Türkiye Cumhuriyeti, istisnasız bilaşart. Dünyanın en mükemmel ülkesinde yaşıyoruz.

Say bakim

Fransa,İsviçre,Almanya,Ürdün,İsrail,Rusya,Ukrayna,Bosna Hersek, Sırbistan, Karadağ, Suudi Arabistan, Suriye
Suriye?

2011'den önce gitmiştim, o zamanlar, karışık değildi.
Kanka abd 2004 de bombalamaya başlamıştı ama sen bilirsin yine de :D sazan.avi devammmkee

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #43 : 25 Mayıs 2020, 00:26:03 »
biz köylüyüz glb 12 ülkede naptın kral

Aslında abartı gibi duruyor da süreç içinde art arda bir gidişte birkaç yeri gezdim diyebilirim. Bi Orta Doğu bi Avrupa, Bi Asya tarafları o şekilde, öyle tabi zırt pırt bir o geri dön bir o geri dön yapmadım :D Ayrıca çok pahalı yerler de değil. En azından ben gittiğim zamanda çok masraflı değildi, paramız iyice değer kaybediyor. Bu süreçten sonra daha da zorlaşacak tabii ki. Bu arada dolar yükselmiyor, Türk Lirası değer kaybediyor.

Avrupa'ya yazın çalışmaya gitmiştim, o süreçte dediğim ülkeleri gezdim. Orta Doğu'ya dil öğrenmeye gittim. Balkanlar da keza gezmek için, Rusya ve Ukrayna'ya da Rusçamı geliştirmek için gittim, bir de birkaç staj işi vardı.

Kısmet meselesi, yeşil pasaport, değerlendirebileceğim vakit, biriktirdiğim kazançlarım vesaire. Ama ülkemin bir somun ekmeğine bütün dünyayı değişmem.

Say bakim

Suriye?

Kanka abd 2004 de bombalamaya başlamıştı ama sen bilirsin yine de :D sazan.avi devammmkee

Bilgini tazelemeni tavsiye ederim o halde. ABD'nin bombalanması ilk olarak 11 Eylül 2001'de başladı. Halende El-Kaidenin yaptığı varsayılsa da tam olarak kimin bombaladığı belirsiz. Olay aydınlatılamadı. :)

Say bakim
Suriye?
nasil bir yer knk çarşi pazar karişik miydi kültürleri nasıl nargile puf puf mu orda da

O zamanlar Türkiye'nin 30 yıl gerisinde yaklaşık olarak görülebilecek bir ülkeydi. Mahalleler Müslüman mahalleleri ve gayrimüslimler olarak ayrılmıştı. Alışverişlerden, yemeğine, sokağına kadar sünni şeriat uygulanıyordu. Halep ve Şam'da bir süre kaldım. Nargile ve sigara oldukça yaygın, oldukça ucuz, Fasih Arapça'ya en yakın lisan konuşuluyor. TV'lerde, kahvelerde "Kurtlar Vadisi, Acı Hayat" gibi meşhur dizilerimiz izleniyordu. Şehri turlayan çok ucuz kasalı taksiler vardı, KİA marka araçlar oldukça yaygındı. Çok sıcak bir alandı. Ancak Halep için, Türkiye'ye çok benzeyen bir yer olduğunu söyleyebilirim. Hatta çoğu yerde Türk bayrağı var, Türk diyarı gibi. Müzeler vesaire. İnsanlar Türkçe de biliyor, zaten biliyorsunuz Misakı Milli sınırlarımızda vardı orası da. Ayrıca Humus yiyorlar, nohut ve yoğurt tarzı kahvaltılık, kahve kültürleri vesaire. Nargile de puf puftu aynen :D Sandalyelere takılı nargileler vardı :D

Ordan ablama mezun olur olmaz paket tayin alalım anında atama yapalım bu ablamıza iyi savundu ülkeyi

Teşekkür ederim ama vatan sevgisi tayinle anlaşılmaz. Türkiye'de yaşamayanlar kadar Türkiye'yi tanımak yeterli. Ya da en azından ülkeyi yönetenlerin duyarsızlığı sebebiyle ülkeye saldırmanın bir anlamı yok. Hepimiz bu ülkede doğduk ve buranın çocuklarıyız. Mahallede arkadaşlarımızla, topla oynadık, karnımız acıkınca camdan bağırdık. Annelerimize, babalarımıza yardım ettik. Buğday bile bu topraklarda bulundu. Mükemmel bir iklimi, insanı, sıcaklığı, temsili var. Ancak devlet yöneticilerinin anlatmalarıyla, politik istismarlarıyla dinlemeyin bu tadı gerçekten yaşayın, ciğerinize çekin dediğimi anlarsınız.

Çevrimdışı Hypnoxy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jack Lerry Lv.33
Son giriş: 02 Şubat 2022, 01:02
Toplam oynama: 256 gün, 21 saat
« Yanıtla #44 : 25 Mayıs 2020, 00:27:27 »
Norveç Kanada, bu arada yukarda bos yapmayın

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Ağustos 2023, 20:12
Toplam oynama: 197 gün, 11 saat
« Yanıtla #45 : 25 Mayıs 2020, 02:48:38 »
Osmanlı.

Çevrimdışı :DDD:DDD

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 09 Eylül 2022, 20:01
Toplam oynama: 60 gün, 23 saat
« Yanıtla #46 : 26 Mayıs 2020, 02:18:55 »
Osmanlı.

Osmanlı ülkemi? İmparatorluk.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 20:54
Toplam oynama: 151 gün, 4 saat

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
« Yanıtla #48 : 26 Mayıs 2020, 05:42:01 »
&t=53s

Çevrimdışı Godclaw

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 25 Şubat 2024, 22:56
Toplam oynama: 157 gün, 13 saat
« Yanıtla #49 : 26 Mayıs 2020, 06:05:36 »
Rusya'da yaşardım.

Rusyada kız olarak doğmuşsundur.
ahmet suriyenin neresini beğenmiyon