Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD-SWAT armor

Başlatan BOOBOO CRIME STATISTICS, 24 Mayıs 2020, 00:15:45
Okunma sayısı 3235 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Godclaw

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 25 Şubat 2024, 22:56
Toplam oynama: 157 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: PD-SWAT armor
« Yanıtla #40 : 24 Mayıs 2020, 06:35:49 »
Ve demişsinki adamların zırhı çok olduğundan rahat ve taktiksel oynuyorlar ve kafadan mermi gelince zırhtan gidiyor?
zaten illegal oyuncu olmasın swat şuan normalden bile güçlü bazı aşırı güç sahibi birliklere karşı birşey yapamıyorlar o kadar yoksa hood onaylı yerlere baskında iyiler o güçlü birlikleri bırakında güçlü olsunlar zaten realde en güçlü swat diye birşey yok kaç tane amerikada polislerin içine sızmış suç örgütleri var bırakında illegaller de yaşasın swat bu 1000  can 1000 zırh yapsınlar swat bu çünkü normal oyuncuya 100 can 100 zırh yeter zaten normal oyuncuda oynasın biraz zevk alsın swatı aşırı güçlendirirseniz zaten oyuncular bir yerden sonra isyan eder eski polis aşırı güçsüzdü şuanki yeterli bir durumda swata zaten gereken sistemsel güç sağlanmış halde bedava m4 bedava zırh sultan bunu hangi illegal alabiliyorki zaten güçlüler ve bir bölgeye swat geliyor dendiğinde illegallerin topuklarını kıçına vura vura kaçsın nedir arkadaş birliğimiz güçlü swata karşı geliyoruz?,ne sorun var bunda realde swatı görünce eli silahlı swat'tan daha fazla olan kişiler kaçıyormu oldukları yeri bırakıp güçlüyse karşı koyuyorlar ve real'e bağlıyacaksak herşeyi swat'larda insan onlarda korkar büyük bir zenci mahallesine girmek için çok büyük adam toplarlar yada çok büyük bir mobster mekanına bu kadar yüceltmeyin gözünüzde dediğim gibi onlarda insan ve attığın swat baskını videolarında swatlar cidden aşırı güç aşımı adam kafasına 3 pompalı mermisi yiyor düşmüyor? KWQLŞQÖWELŞQWÖELŞÖ dm sunucusumu bura o kadar güçlü olmaz hera'da illegal ile polis'in arasındaki güç dengesini sağlıyor bu arge kabul olmaz olursa isyan çıkabilir fakat yöneticilere kalmış karar.

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #41 : 24 Mayıs 2020, 06:42:43 »
bence can kısmına ek bir şey gelmesi saçma 100 can herkes de sabit olmalı ama zırh sınırı yükseltilmeli normal insanların zırhını max 50 olup normal devriyedeki polislerin 100 swat gibi özel birimlerin 150 olması şart ilk olarak bu kafadan can gitmeme olayına katılmıyorum illa ki gelsin gibi bir düşünce varsa %80 candan gitsin %20 zırhdan gitsin olmalı

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Ağustos 2024, 23:37
Toplam oynama: 43 gün, 16 saat
Adam Mullen Lv.16
Son giriş: 26 Ağustos 2024, 22:27
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #42 : 24 Mayıs 2020, 06:50:54 »
Spoiler:
Ve demişsinki adamların zırhı çok olduğundan rahat ve taktiksel oynuyorlar ve kafadan mermi gelince zırhtan gidiyor?
zaten illegal oyuncu olmasın swat şuan normalden bile güçlü bazı aşırı güç sahibi birliklere karşı birşey yapamıyorlar o kadar yoksa hood onaylı yerlere baskında iyiler o güçlü birlikleri bırakında güçlü olsunlar zaten realde en güçlü swat diye birşey yok kaç tane amerikada polislerin içine sızmış suç örgütleri var bırakında illegaller de yaşasın swat bu 1000  can 1000 zırh yapsınlar swat bu çünkü normal oyuncuya 100 can 100 zırh yeter zaten normal oyuncuda oynasın biraz zevk alsın swatı aşırı güçlendirirseniz zaten oyuncular bir yerden sonra isyan eder eski polis aşırı güçsüzdü şuanki yeterli bir durumda swata zaten gereken sistemsel güç sağlanmış halde bedava m4 bedava zırh sultan bunu hangi illegal alabiliyorki zaten güçlüler ve bir bölgeye swat geliyor dendiğinde illegallerin topuklarını kıçına vura vura kaçsın nedir arkadaş birliğimiz güçlü swata karşı geliyoruz?,ne sorun var bunda realde swatı görünce eli silahlı swat'tan daha fazla olan kişiler kaçıyormu oldukları yeri bırakıp güçlüyse karşı koyuyorlar ve real'e bağlıyacaksak herşeyi swat'larda insan onlarda korkar büyük bir zenci mahallesine girmek için çok büyük adam toplarlar yada çok büyük bir mobster mekanına bu kadar yüceltmeyin gözünüzde dediğim gibi onlarda insan ve attığın swat baskını videolarında swatlar cidden aşırı güç aşımı adam kafasına 3 pompalı mermisi yiyor düşmüyor? KWQLŞQÖWELŞQWÖELŞÖ dm sunucusumu bura o kadar güçlü olmaz hera'da illegal ile polis'in arasındaki güç dengesini sağlıyor bu arge kabul olmaz olursa isyan çıkabilir fakat yöneticilere kalmış karar.
Dediğinden bir şey anlayamadım; ya Türkçen çok kötü ya da yazdığın şey Türkçe değil.

Spoiler:
bence can kısmına ek bir şey gelmesi saçma 100 can herkes de sabit olmalı ama zırh sınırı yükseltilmeli normal insanların zırhını max 50 olup normal devriyedeki polislerin 100 swat gibi özel birimlerin 150 olması şart ilk olarak bu kafadan can gitmeme olayına katılmıyorum illa ki gelsin gibi bir düşünce varsa %80 candan gitsin %20 zırhdan gitsin olmalı
Açtığımız arge bunun üzerinde değil, o sunucudaki pompalı hasarıyla âlâkalı; bizim açtığımız AR-GE ise tamamiyle SWAT'ta olan operatörlerin canının en az 150 veya 200, zırhının da 200 veya 300 yapılmasıyla âlâkalı. Eğer bu AR-GE kabul olursa da zaten uyuşturucu sisteminde köklü bir değişiklik yapılması gerekir, dediğim LS sunucusundaki oynayan arkadaşa da sordum:

İngilizcesi olmayan arkadaşlar için kısa bir çeviri sekansı:
Spoiler:
Macheller: /swat komutunda ne kadar can ve zırh geliyor?
Turtle: Pek hatırlayamıyorum fakat, bunu görmek için bir mod kullanmadığımdan, sanırsam 150/150
Macheller: Herhangi bir illegal rol yapan oyuncu bundan şikayetçi mi?
Turtle: Çoğu illegal oyuncu uyuşturucu kullanarak canını 150'ye kadar boost'lıyabilir ve bizimkiyle(can miktarı yani) aynı yapabilir.

Dediğim gibi, bu AR-GE kabul olmasını istiyoruz, eğer kabul olursa da merak etmeyin; illa ki Hera veya Lead Admin'lerden birisi bunun uyuşturucu sistemiyle de bağdaşmasını ister. Destekleyen arkadaşlara minnettar olduğumu belirtmek isterim.

Bu arada; konuştuğum kişi yani Turtle, hepinizin dediğim LS sunucusundan gördüğünüz Flaux.

Çevrimdışı Xenia

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 20 Kasım 2022, 13:11
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 20 Kasım 2022, 13:04
Toplam oynama: 451 gün, 18 saat
Son giriş: 28 Ağustos 2022, 03:06
Toplam oynama: 1 gün, 7 saat
« Yanıtla #43 : 24 Mayıs 2020, 07:20:41 »
Bir mahalle çetesi veya bisiklet kullanan tek tabanca yalnız kurtlar kalkıpta SWAT'a kafa tutmamalı. Konsept rollerinden daha çok LSPD'ye ateş etmeye yönelik rol yapan oyuncular olduğu aşikar. Metropolitan için veya gece vardiyaları için kevlar zırhı ile birlikte getirilebilir.

Çevrimdışı BEŞİKTAŞ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Mayıs 2020, 01:50
« Yanıtla #44 : 24 Mayıs 2020, 07:25:03 »
Sahanın düzeniymiş oymuş buymuş istedikleri zaman dört sultanla çıkıp devriye atabiliyorlar. Şahsen örnek vereyim IC olarak ben LSPD'de üst bir yetkili olsam her gün devriye atarken memurlarım düşüyorsa ben buna önlem alırım ve dört beş araç çıkartıp devriye attırırım. adamı vuramayan LSPD üyelerinide paintballa gitmelerini tavsiye ederim yani IC olarak poligon'a şuraya bir sürü video yığarım adam memura sıkıyor memur merminin nerden geldiğini bilmeyip sağa sola koşturuyor. görsede vuramıyor. ben bişey demiyorum illegalleri vuramayıp düşüyorsunuz ve robot olmak istiyorsunuz. bu arge kabul olursa yazık yani başka birşey yazmam LSPD oluşumunda bulunan birisi bile desteklememiş daha da yazacak birşeyim yok.

Çevrimdışı BEŞİKTAŞ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #45 : 24 Mayıs 2020, 07:34:45 »
Bir de realisitk rol yapıyormuş gibi realistik açısından güzel olur yazanlar var Hey Allahım. vurulunca /do mermi yeleğe gelmiştir /do fast RP çatışmada düşen bir memur  rk edilmiyor  kalkıyor yerden aracın bagajından silahı ağrı kesiciyi alıp bidaha sıkıyor realistik he? hımm okay.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Ağustos 2024, 23:37
Toplam oynama: 43 gün, 16 saat
Adam Mullen Lv.16
Son giriş: 26 Ağustos 2024, 22:27
« Yanıtla #46 : 24 Mayıs 2020, 07:46:45 »
Spoiler:
Sahanın düzeniymiş oymuş buymuş istedikleri zaman dört sultanla çıkıp devriye atabiliyorlar. Şahsen örnek vereyim IC olarak ben LSPD'de üst bir yetkili olsam her gün devriye atarken memurlarım düşüyorsa ben buna önlem alırım ve dört beş araç çıkartıp devriye attırırım. adamı vuramayan LSPD üyelerinide paintballa gitmelerini tavsiye ederim yani IC olarak poligon'a şuraya bir sürü video yığarım adam memura sıkıyor memur merminin nerden geldiğini bilmeyip sağa sola koşturuyor. görsede vuramıyor. ben bişey demiyorum illegalleri vuramayıp düşüyorsunuz ve robot olmak istiyorsunuz. bu arge kabul olursa yazık yani başka birşey yazmam LSPD oluşumunda bulunan birisi bile desteklememiş daha da yazacak birşeyim yok.

Bir de realisitk rol yapıyormuş gibi realistik açısından güzel olur yazanlar var Hey Allahım. vurulunca /do mermi yeleğe gelmiştir /do fast RP çatışmada düşen bir memur  rk edilmiyor  kalkıyor yerden aracın bagajından silahı ağrı kesiciyi alıp bidaha sıkıyor realistik he? hımm okay.

Şu yazdıklarınla sana yalnızca bir soru soracağım, Roleplay'de bir kere bile LSPD rolü yaptın mı? Cidden yapmış olsaydın şu an yazdıklarımıza bir anlam verirdin. Yapmadıysan da öğrenmeye çalış ve sonradan yorum yap.

Çevrimdışı BEŞİKTAŞ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #47 : 24 Mayıs 2020, 08:09:18 »
Macheller, Sanırım arge sahibisin her şeye bir yorumun var ve hep haklıymış gibi birşeyler yazıyorsun burada anlatmak istediğimi anlayan arkadaşlar var ama sen anlamamışsın belli ben LSPD'de rol yaptım bir çok kez 'd eğlendim. ama hiç bir zaman bir çok sisteme sahip olmamıza rağmen düştüğümde hala birşeylerin LSPD'ye getirilip daha güçlü olmasını savunmadım savunmam'da. birisini vuramıyorsanız sorun sizdedir. şahsen bu istedikleriniz getirilirse her zaman siz güçlü olursunuz ve illegaller her zaman kaybeder. neden şimdi zırh konusunda herkes eşitken ve siz güçlüyken neden hala güçlenmek istiyorsunuz onu anlamadım. Bir şeye sıkıştığınız zaman veya birşeyin getirilimesini istediğinizde realistik açıdan güzel olur gerçekte var zaten LSPD üstün devlet üstün diyip birşeyleri istmekten vaz geçmelisiniz.  Tamam hadi bu argeyi ben destekleyeyim Sunucuya da  M4 Sniper RPG eklensin realistik sonuçta gerçekte var yani parayı verdikten sonra bulunur. onlar getirilirse ben argeyi desteklerim.

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:34
Toplam oynama: 218 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #48 : 24 Mayıs 2020, 08:09:32 »
Destekliyorum, swattan korkan yok

Çevrimdışı BEŞİKTAŞ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #49 : 24 Mayıs 2020, 08:12:51 »
Destekliyorum, swattan korkan yok
Niye korkalım ki Swatta'da silah var bende de var kim kimi vurursa. Hayat cesurları sever.