Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Kennet Whitefield - CK Talebi

Başlatan Lexter, 23 Mayıs 2020, 19:12:58
Okunma sayısı 428 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Lexter

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Isaac Ball Lv.35
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Kasım 2023, 14:35
Toplam oynama: 239 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Kennet Whitefield - CK Talebi
« : 23 Mayıs 2020, 19:12:58 »
KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ

CK TALEP EDEN OYUNCUNUN

Karakter Adı/Soyadı:  Caine Bullard
Seviye: 13

ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN

Karakter Adı/Soyadı: Kennet_Whitefield
Seviyesi:  9

OLAY BİLGİLERİ

Olay Tarihi: 22/05/2020
Olay Saati: 06:17
Yaşadığınız olayı anlatınız: Onaylı Hood üzerinde dururken bir kişi beni Victor Livingston'a şikayet etti. Victor bana dur dedi, ben de kaçmaya başlayınca 2 birim olmalarına rağmen bana taser çekip ateş etti. Iska geçince Deagle ile ateş ettik ve Victor'u düşürdük. 2 birim olmalarına rağmen korkusuzca Onaylı Hood üzerinde çatışmayı sürdürdüler, Kennet Whitefield karakteri ise tam bahçe kısmında arkadan ateş ederken düştü. Politika & Kurallara uygun şekilde CK rolünü gerçekleştirdik.
Neden CK etmek istiyorsunuz?: Onaylı Hood üzerinde yeterli birim olmamalarına rağmen korku rolü yapmadan; ilk hamleyi yapıp taser çekip ateş etmeye çalışmaları ve sonrasında çatışmada düşmeleri.

DEĞERLENDİRME SORULARI

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Evet
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Evet
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Hayır
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Hayır
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: Hayır

KANIT BİLGİSİ

Kanıtlar (Görüntü)

Çevrimdışı Lexter

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Isaac Ball Lv.35
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Kasım 2023, 14:35
Toplam oynama: 239 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Kennet Whitefield - CK Talebi
« Yanıtla #1 : 23 Mayıs 2020, 19:13:06 »
13. CHARACTER KILL (CK) POLİTİKALARI

(Polis memurları için) Onaylı Hood bölgesinde aşağıdaki az birim koşulu doğrultusunda hooda sahip birlik üyeleri CK rolü uygulayabilir ve ardından CK talebi oluşturabilir.  CK talebi onaylandığı takdirde rol geçerli sayılır ve memur CK edilir.

PD üyelerinin az birim ile bir hoodda bulunması (üçden az ise), o an bölgedeki maskeli veya gizli kişilere CK onayı doğurabilir. Bu CK yöneticisi veya forumdan açılan CK izni doğrultusunda gerçekleştirilebilir.

@Thor

Çevrimdışı Lexter

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Isaac Ball Lv.35