Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

loli - Club başvurusu

Başlatan rebel yell, 23 Mayıs 2020, 03:03:14
Okunma sayısı 226 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı rebel yell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jamie Bjork Lv.18
Köken: Slav
Son giriş: 12 Mart 2023, 21:28
Toplam oynama: 44 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
loli - Club başvurusu
« : 23 Mayıs 2020, 03:03:14 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Günün çoğu saatini oyunda geçiriyorum, bu saat 7 ila 10 arası değişebiliyor

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri koordinatları(/pos): 507.50, -1609.70, 16.26, 182.26

2.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
2.03:İşyeri adı: Hyena Club

2.04:İşyeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Club

2.05:İşyeri interioru: Dejavu bar

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:( En az 200 kelime) Syanna Bilewitz, Polonya asıllı bir Alman otuzlu yaşlarının başında olan bir kadındır. Bilewitz ailesi köklü bir soy olmasına rağmen Syanna kendisini ailesinden soyutlamış, on dokuz yaşında evden kaçmıştır. Ailesinin gösterişli yaşam tarzı ve kendisine olan ilgisizliği evden ayrılmasında en etkili nedenlerden olmuştur. Eğitim hayatında başarılı biriyken, ailesinin okul konusundaki baskıları okulu bırakmasına neden olmuştur. Lisede bir kez sınıfta kalmış ve son yılında okulu bırakmıştır. Okulu bırakmasında sabit bir arkadaş ortamının olmayışı da etkili olmuştur. Lise yıllarında tehlikeli diye anılan kişilerle takılmış, alkol ve uyuşturucu bağımlılığı edinmiştir. Uyuşturucu bağımlılığından kurtulmak için destek almış, tedavi olarak bu durumdan kurtulmuştur. Almanya'dan ayrıldığında ailesi ile ilişkisini tamamen kesmiş, Kanada Sudbury'de yeni bir hayata başlamayı amaçlamıştır. Bu isteğini gerçekleştirmek onun için kolay olmamış, parasını kazanmak için sokak köşelerinde gitar çalıp şarkı söylemiştir. Bu yaptığı işten ihtiyaçlarını karşılamayacak kadar az para kazanmış fakat bar sahiplerinin ilgisi çekmiştir. Sokakta şarkı söylemeyi bırakıp sokak aralarındaki barlarda şarkı söylemeye başlamış, geçimini kazanmaya çalışmıştır. Çalıştığı yerde motor kulübü ile tanışmış, bardaki işini bırakıp onların yanında yer almıştır. Motor kulübündeki herkesle belli bir yakınlık kurup barda kendine bir yer edinmiştir. Kulübün içerisinde yaşanan olaylardan dolayı Sudbury'den ayrılıp Almanya'ya geri dönüp eğitimini tamamlamıştır. Barlarda barmaidlik yaparak belli bir miktar kazanıp Los Santos'a taşınmıştır. Ailesiyle bağlantısını kesmiş olmasına rağmen ailesi onun adına açtıkları banka hesabına her ay yüksek meblağda para eklemektedir. Syanna, bu parayı günlük yaşamında kullanmak yerine bir barda barmaidlik yaparak kendi parasını çıkartmakta, bankadaki paranın iş yeri açmak adına birikmesini beklemektedir.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:( En az 250 kelime)  Açacağım striptiz kulübü şahsıma ait bir kulüp olacak, Rodeo rol bakımından aktif bir ortam ve ben açacağım striptiz kulübü ile bu aktifliğin daha fazla artmasını amaçlıyorum. Genellikle mekanda, içinde bulunduğum Vagos MC birliği ile rol içerisinde bulunacağım fakat asıl isteğim birlik dışındaki insanlarla da etkileşime girip güzel roller çıkmasını sağlamak. Açmak istediğim mekanın konumunun, eğlenceli rollerin çıkmasını sağlayacağını düşünüyorum. Genellikle bu tarz açılan striptiz kulüplerinin arka planında illegal roller dönüyor, ben bu açmak istediğim striptiz kulübünü illegal rollerden uzak tutup legal bir iş yeri olarak kalmasını amaçlıyorum çünkü böyle yerler hatırı sayılır derece de az. İş yerinde dansçılar, barmaidler ve barmenler bulunacak. Bunları NPC'den çok oyunculardan almaya çalışacağım çünkü belirttiğim gibi güzel rollerin dönmesini istiyorum bu çalışma konumları da kişilere fazlasıyla rol imkanı sunuyor. Karakterim barmaidlik ve dans konusunda yeteneklere sahip bir kadın, karakterimin bu yönlerini öne çıkararak iş yerinde çalışacak kişilerle eğlenceli roller çıkarmayı umuyorum. İş yerinin boş kalmamasını, sürekli etkinlikler düzenlemeyi düşünüyorum. Her gün küçük etkinlikler ve haftada en az iki kez büyük çaplı partiler düzenlemeyi düşünüyorum. Müşterilerimi sokaktan sesler sayesinde kazanmak, iş yerinde dönen rollerle onları daimi müşteri yapmayı amaçlıyorum. İş yerinde çalışacak olan dansçılar genç ve son derece profesyonel olacak. Sahnede aktif olarak dans eden striptizciler olduğu kadar müşteriler ile randevuya çıkacak olanlar da olacak. Mekanda VIP locaları bulunacak, iş yerinde onlara özel striptizciler olacak. Çalışanlarımla ilk önceliğimiz; müşterilerimizin memnuniyeti, kaliteli bir hizmet almalarını sağlamak olacak. İş yerinin bar kısmında, alkol ürünleri bakımından geniş bir yelpaze bulunmakta. Bardeskte kokteylden ve alkolden anlayan kişiler olacak.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC) ( En az 100 kelime) :  Rodeo rol bakımından aktif bir yer ve açmak istediğim iş yerinin mekanı Rodeo'nun en dikkat çeken yerlerinden birinde. Rol dönmesi için birçok olanak sunan bir konum, bu yerin bu avantajını kullanarak Rodeo'daki rol çeşitliliğini arttırmayı hedefliyorum. Genellikle sunucuda açılmış olan striptiz kulüplerinde illegal roller dönmekte, ben bunun önüne geçmeyi amaçlıyorum. Açacağım iş yeri tamamen legal olup sadece dans ve bardan para elde etmeyi düşünüyorum. İş yeri bar-striptiz kulübü olduğu için sürekli aktif olacak. Büyük etkinliklerin düzenlendiği zaman mekanda DJ bulunacak. Gün içerisinde insanların alkol alıp gece vakti sahnedeki dansçıları izleyerek alkol kullanabildikleri bir mekan olacak. Birlik rollerinin döndüğü bir yerden çok, insanları role çekmeyi hedefleyen bir yer olmasını amaçlıyorum.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) ( En az 100 kelime)  : İş yerinde VIP locaları, sahnede dans eden striptizciler, barmenler ve barmaidler bulunacak. İllegal rollerin dönmediği, legal bir striptiz kulübü-bar olacak. İş yerine gelmiş olan müşterilere kaliteli bir hizmet sunulacak. İş yeri her an aktif olacak, bazı günlerde büyük etkinlikler düzenlenecek bu şekilde mekandaki yoğunluk arttırılacak. Müşterilerin günlük yaşamlarındaki sıkıntılarından kurtulmaları için kaçıp gelebileceği müşteri memnuniyetinin ön planda olacağı bir mekan olacak. Müşteri memnuniyetinin ön planda olduğu kadar çalışanlar da anlayışla karşılanacak, agresifliğin en aza düşürüldüğü tarafların mutlu bir şekilde ayrılacağı bir striptiz kulübü olacak. Müşterilerin istekleri ön planda olacak, onların isteklerine göre müzikler açılacak. İnsanların can sıkıntısından kurtulacağı kaçış noktası olacaktır.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "loli"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: loli - Club başvurusu
« Yanıtla #1 : 28 Mayıs 2020, 23:12:13 »
İşyeri başvurunuz kabul edildi ve eklendi. İşyeri tanıtımını oluşturmak için 24 saatiniz var.