Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Silinmesini Talep Ediyorum

Başlatan Rayno, 23 Mayıs 2020, 00:59:31
Okunma sayısı 1251 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rayno

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lena Lively Lv.26
Köken: Rus
Son giriş: 10 Aralık 2023, 01:47
Toplam oynama: 128 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Silinmesini Talep Ediyorum
« : 23 Mayıs 2020, 00:59:31 »
Kalashov Street Gang

Birlik Hikayesi
Bölüm 1
Bazen Yalnışlar Doğru Kapıları Açar;
1965 senesinde Rusya’nın Moskova Şehrinde dünyaya gelen Boris Kalashov küçüklüğünde kendini hep yükseklerde gören ve yüklü bir miktarda para kazanan ünlü bir iş adamı olma hayali kurardı lakin ailesi çok zengin değildi bu hayallerini kendi başarmalıydı Boris’in büyük babası sabahları çiftlik evinde hayvanları otlatarak geceleri ise silah kaçakçılığı yaban bir tüccardı.Boris’in babası her zaman temiz  ve iyi bir iş sahibi ol derdi lakin Boris bu işlerde para olmadığının farkındaydı Boris büyük babası gibi fazla para kazanacağı bir iş istiyordu.12  yaşına geldiğinde büyük babasının yanına giderek onun gibi bir adam olmak istediğini söyledi büyük babası onu bu işlerden uzak durmasını tembih etmek istesede.Boris’in kararlı olduğunu anlayınca ona bir iş teklif etti.Boris ne olursa olsun kabul edecekti büyük babası Boris’ten Ruysa’nın bir şehrinden uyuşturucu alarak buraya getirmesini istemişti bu işin kolay olduğunu düşünen Boris hazırlığını yaptı ilk defa eline bir silah aldı elindeki silahı pantolonunun arkasına sıkıştırdı büyük babası uyuşturucuyu alabilmesi için Boris’e bir miktar parada vermiştir.Boris hazırdı yola çıktığında gözünde oluşan para ve şöhret duygusu kabarmıştı aklından hayaller kurarken bir süre sonra uyuşturucu satım bölgesine gelmişti.Karşısında iri yarı bir adam ve yanında ufak ama serseri tipli bir çocuk vardı.Boris korkmuştu ama bu işi yaparsa büyük babası ona daha kazançlı bir iş vercekti.Boris iri yarı adam seslendi hey sen bakar mısın?Adam bakışlarını Boris’e çevirmişti.Boris B-Ben senden bir şey almaya geldim.Adam ne almaya geldin ufaklık dedi.Boris aynı şekilde şey deyince adam duraksadı.Arksında duran eski bir araç vardı onun bagajını açtı içinde bir sürü uyuşturucu paketi vardı.Bunlardan mı istemiştin dedi adam  Boris E-Evet dedi.Adam paran var mı deyince Boris elini cebine attı ve parayı çıkartıp adama verdi adam parayı aldıktan sonra güldü ve hadi şimdi git dedi.Boris vericek misin dedi adam sen halen burada mısın kaybol seni velet deyince Boris pantolonun arkasına sıkıştırdığı silahı çekti ve adamın omuz bölgesinden bir el ateş etti.Boris’in kalp atışları hızlanmıştı gözünde korkmuş bir ifade vardı adam yerde kıvranırken yanındaki çocuk adamın yanına yaklaştı dizlerini çöktü ve adamın kanayan bölgesine doğru baskı uyguluyordu.Boris fazla zaman kaybedemezdi adam verdiği paralar yere düşmüştü yerdeki paraları kavradı hızlı bir şekilde cebine attı.Sonra gözünü bagajdaki uyuşturucuya kestirdi arabanın yanına hızlı bir şekilde yaklaştı aracın içinde bir sırt çantası vardı.Bagajdaki uyuşturucuyu bunun içine koyabilirdi hızlı bir şekilde kapının kolunu çekti kapı açılmamıştı kitli olduğunu anlayan Boris elindeki silah ile cama sert bir şekilde vurdu.Cam patlamıştı Boris’in kolu kanıyordu ama acıyı hissedicek zamanı bile yoktu hemen aracın içindeki sırt çantasını aldı ve bagajdaki uyuşturucuyu içine doldurdu.Kaçmak için hazırdı hemen yola koyuldu.Bir süre sonra büyük babasının evine gelmişti gün batımına yakın bir saati büyük babasının onu kapıda karşılayıp onu tebrik edeceğini sanıyordu lakin büyük babası onu böyle değil sert bir adam olarak yetiştirecelti.Boris çiftlik evine girdi büyük babası şöminenin karşısında kırmızı eski bir koltukta purosunu yakmış oturuyordu.Sırtındaki çantayı çıkarttı ve büyük babasına uzattı büyük babası tepki vermeyince çantayı yere bıraktı ve cebindeki parayı da çantanın üzerine koydu dışarı çıktı arkasından bir ses geldi.Senin başaracağını biliyordum Boris dedi.Ardından Boris’in kucağına bir sargı bezi fırlattı.Boris kendi yarlarını kendin sararsan doktora ihtiyacın kalmaz dedi gülümsedi ve gitti.Boris kolundaki cam kesiklerini sardı ardından gün batımını izleyerek hayallere daldı.
Bölüm 2
Sokağın Çocukları;
Boris 15 yaşında geldiğinde evine uğramaz olumuştu büyük babasının yanında onun piş işlerine yardım ediyordu.Boris’in babası bu yıllarda ölümcül olan bir hastalığa yakalandığı için hayatını kısa sürede kaybetti Boris babasının cenazesine bir takım elbise ile gittiğinde annesi onun yanına gelip baban senin yüzünden öldü.Sığmiyacağın takımın içine girme Boris dedi.Boris annesine hüzünlü bir ve gözlerden akan yaşlar ile olay bölgesinden kaçarcasına uzaklaşmıştı.Yalnız bir şekilde adım attığı kaldırımlar ona ağır geliyordu bir an omuzunda bir el hissetti.Ardından dostum iyi misin diye bir ses geldi.Boris dönerek sende kimsin?Kim olduğumun önemi var mı?Boris ne istiyorsun dostum söyle?İsimsiz çocuk sadece sohbet etmek ve tanışmak istiyorum dedi.Boris ve ismini daha bilmediği çocuk yolda birlikte yürümeye başladılar.Boris bir an durdu ve adın nedir dedi.Çocuk Alberto diye cevap verdi.Boris kendi adını ve hayat hikayesini anlattığı Alberto ile konuşurken havanın karardığını fark etti.Boris ayağa kalkarken belindeki silah Alberto’nun gözüne çarptı.Neden taşıyorsun?Düşmanların mı var?Boris ım-ım hayır b-ben.Alberto merak etme dostum bende iyilerden değilim dedi.Boris her iyinin içinde bir kötülük her kötünün içinde bir iyilik vardır diye cevap verdi.Boris çocuğa silahı ve bu pis işleri anlatmaya karar verdi.Hikaye bittiğinde gün doğuyordu güneşin ilk ışıkları yüzlerine çarparken Alberto Boris’e döndü ve istersen benimle dost olabilirsin dedi bende senin gibi işler ile meşgulüm birlikte hayallerindeki gibi iki büyük adam oluruz dedi.Boris başta hayır diyecekti lakin düşündü her büyük kötü adamın bir dostu olmalıdır dedi.Alberto’nun teklifini kabul etti.Alberto onu sana güzel para kazanacağımız bir iş önerebilirim dedi.Boris para kelimesini duyunca söylemesini ısrar etti.Boris’e baktı kalıplı bir çocuk olduğunu fark etti sen vücut çalışıyor musun diye soru sordu?Boris evet 3 yıldır çalışıyorum dedi.Alberto’nun yüzündeki o küçük gülümsemeden anlaşılmıştı.Boris kolundan tutu ve sürüklemeye başladı Boris’in kolunu bıraktığında eski bir deponun önündeydiler.Boris buraya ne için geldiklerini anlayamadan uzaktan bir ses geldi.Sese doğru bakınan Boris karşıda bir geniş bir dövüş kafesi içinde 14-15 yaşlarında çocuklar birbirini ölesiye dövüyordu.Ardından hakemin nakavt diye bağırması.Boris olayı anlamıştı başta korktu lakin kazanan çocuk tam 200 papel almıştı.Güzel bir paraydı hadi bizde katılalım dedi Alberto.Boris hemen şimdi mi dedi.Kafese doğru koşan iki arkadaş hakeme bizde katılabilir miyiz diye sordu?Hakem Boris’i gözüne kestirdi yapılı ve güçlü olduğunu anlayınca buradan iyi maç çıkar dedi içinden.Çocukların teklifini kabul etti ve Boris bir anda ne olduğunu anlayamadan kafesin içinde kendini buldu üstünde hiç bir şey yoktu.Karşısında kendisinden iri bir çocuk vardı.Boris hakemin düdüğünü duyar duymaz.Kaşının yukarısına yediği yumruk bir anda gerçekleşti.Boris kendini korumaya çalışıyordu.Boris sinirlenmişti çocuğu hırpalayacağı belliydi bir süre sonra hakemden düdük sesi ve nakavt bağırma sesleri ve Alberto’nun ani bir sarılması senin başaracağını biliyorum.Alberto ve Boris kafes dövüşü sahibinin yanına gidere 200 papel aldırlar.İlk paraları ile uyuşturcu alıp satıcaklardı bu iş için hazırlardı.Bir hafta sonra ceplerine giren 10.000 dolar paraları olmuştu.Bu işler artık kolaydı yıllarca bu işi yapan Alberto ve Boris bu hayattan kurtulucaktı….
Bölüm 3
Kalashov Street Gang’in Doğuşu;
Boris 28 yaşına gelmişti Alberto ile işleri çok büyütmüş ve uyuşturcu baronu konumuna gelmişlerdi.Yarın olucak büyük bir sevkiyat için odada oturmuş purolarını yakmış düşünüyorlardı.Gün doğumu geldiğinde bütün hazırlıklar tamamdı lakin onlar öyle sanıyordu başına geleceklerden habersiz olan dostlar yola koyulmuştu.Boş bir araziden kalkıcak bir helikopter ile yunanistana gidip 1 ton bir uyuşturcu ile geri döneceklerdi.Helikopter kalktı uzun bir süreli yolculuk sonu iniş yapmışlardı sahte pasaportlar ile iş kolaylaşıyordu akşam olduğunda 1 ton uyuşturcu ellerindeydi yapacakları kar ve parayı düşünürken gelen silah sesi ile herkes araçların arkasına siper aldı.Gelen polislerdi büyük bir çatışma sonucu yaralanan ve ölen sayısı fazlaydı.Boris plandaki gibi Alberto ile olay bölgesinden tam kaçarken yerde yaralı olan bir kız gördü yunan çete mensubu olan kız omzundan bir kurşun ile yaralanmıştı.Boris çok düşünmeden kızı aldı uyuşturcu yüklü kamyonun direksiyonuna geçti polisler pes etmemişti camdan polislere sıkmaya devam eden Alberto ile liman varmışlardı kızı bir kamyonu taşıyabilecek büyük kapsamlı gemiye doğru bastılar polisler sahil güvenlik ve hava güvenlik ile geliyorlardı kızın kan kaybı fazlaydı 5 saat çatışma ve zorluklar sonucu Boris ve Alberto kurtulmuştu ellerinde 1 tonluk uyuşturcu vardı.Kızın yarası gittikçe kötüleşmeden özel bir doktor ile tedavi ettiren Boris yıllarını vereceği bir kadın olacağını düşünemezdi.Aylar-Yıllar sonra bir yemek sofrasında konuşulan planlar ve 3 dost Valeria,Boris ve Alberto konuşma sonucu ortaya  atılan bir söz ailenin adı olumuştu.Kalashov Street Gang aileyi yöneten 3 dost işleri her gün önceki günden daha iyi gidiyordu.Boris 32 yaşına gelince Valeria ile evlendi 3 çocuk sahibi olan Boris ve Valeria artık pis işlerden elini çekmeye karar verdikleri gün çocuklar daha 5 yaşındaydı.Anneleri ve Babalarının gözlerinin önünde öldürülmüştü Alberto ise 5.kattan aşşağı atılarak öldürlmüştü.Ailenin en büyük 2 çocuğu yetimhaneden kaçarak babalarının yolunda gideceklerdi 10 yıl sonra Makarov Da Kalashov ve Ryan Kalashov  aile başına geçer.Amerika’ya taşındılar.Yeni ve temiz bir başlangıç ile büyüyeceklerdir...
Kalashov Street Gang Anıları

Başarılarımızı Dileyen Herkese Teşekkürler.

Çevrimdışı xavier$

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 12 Mart 2023, 22:53
Toplam oynama: 57 gün, 12 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 03 Aralık 2022, 23:14
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Ynt: Kalashov Street Gang
« Yanıtla #1 : 23 Mayıs 2020, 01:02:59 »
Shit Dudee <3

Çevrimdışı wenoxy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Owen McField Lv.30
Köken: Kanadalı
Son giriş: 16 Nisan 2025, 12:38
Toplam oynama: 68 gün, 21 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Aralık 2024, 21:12
Toplam oynama: 246 gün, 19 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 20 Aralık 2024, 21:04
Toplam oynama: 3 gün, 22 saat
Köken: Arap
Son giriş: 29 Nisan 2024, 21:08
Toplam oynama: 0 gün, 12 saat
Owen Mowen Lv.30
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 23:56
Toplam oynama: 1 gün, 20 saat
« Yanıtla #2 : 23 Mayıs 2020, 01:03:03 »
başarılar

Çevrimdışı CorpseWXXD

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 05 Haziran 2024, 02:22
Toplam oynama: 86 gün, 5 saat
« Yanıtla #3 : 23 Mayıs 2020, 01:19:02 »
Başarılar dostum.

Çevrimdışı kenny.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 28 Ocak 2025, 23:40
Toplam oynama: 409 gün, 6 saat
Son giriş: 01 Eylül 2024, 21:02
Toplam oynama: 30 gün, 9 saat
Son giriş: 31 Ağustos 2024, 16:53
Toplam oynama: 10 gün, 21 saat
« Yanıtla #4 : 23 Mayıs 2020, 01:21:06 »
Başarılar <3

Çevrimdışı Yksekdag

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ashley Watts Lv.15
Son giriş: 04 Haziran 2020, 22:32
Toplam oynama: 28 gün, 10 saat
« Yanıtla #5 : 23 Mayıs 2020, 01:25:51 »
Başarılar.

Çevrimdışı URSULOLITA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 05 Ağustos 2021, 00:58
Toplam oynama: 53 gün, 6 saat
« Yanıtla #6 : 23 Mayıs 2020, 02:08:19 »
Başarılı

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Mart 2022, 18:50
Toplam oynama: 20 gün, 3 saat
« Yanıtla #7 : 23 Mayıs 2020, 02:09:43 »
yav yapıcı bi eleştiri yapardım ama yapınca ileti banı yiyoruz bildiğiniz gibi devam edin

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #8 : 23 Mayıs 2020, 02:15:52 »
ben sevdim ama yorum atanlardan biri discordda bunu söyledi haberin olsun bide iyi yorum atmış puu

Çevrimdışı AzZuoro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Mart 2022, 17:14