Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Elif - Rascalova Danışmanlık Ofisi

Başlatan Elif, 22 Mayıs 2020, 16:13:08
Okunma sayısı 307 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
Elif - Rascalova Danışmanlık Ofisi
« : 22 Mayıs 2020, 16:13:08 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): (1111.66,-976.43,42.76,184.41)

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Elegance Ofis

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Öncelikle Helena Rascalova karakteri uzun zamandır sunucuda psikolog rolleriyle tanınan, Rusya'dan gelmiş ufak tefek sicilleri bulunduğu için resmi dairelerde çalışamayan ancak şehri çok iyi tanıyan ve insanlarla ilişkisi çok güçlü bir karakterdir. Sadece OOC bilgilendirme olarak söylemiyorum IC'de de çok fazla insan ve kuruluştan haberdar bir karakterdir. Her zeminde insanları uzlaşmaya ve diplomasiye davet ederek, iki tarafı da siyasal anlamda tatmin etmeye ve huzurlu olarak ayırmaya gayret sarf eder. Karakterimi bu altyapı üzerinden oldukça şekillendirerek, zaten halihazırda devam eden görüşme rollerimi gerçekleştirmek için daha üst bir seviyeye ulaştığını ve yaşı 27'de Santos'a geldiği 2 senede Santos'u belirli bir seviyede tanıdığı için artık ilişkilerini geliştirerek bir ofis açmak suretiyle işleri büyüttüğünü varsayarak rol planımı kurgulayacağım ve ofisimi açacağım. Ofisim açıldığında ilk olarak çevremde tanıdığım dostlarımı ve iş yaptığım insanları bir araya getirerek yerimi tanıtacağım. Ofiste planladığım rol düzenini anlatacağım. Bu rol planları arasında ilk başta tabiiki Psikolojik Terapi rollerim geliyor. Bu rol planım şu şekilde işliyor: Öncelikle, Helena Rascalova karakterine bir şekilde telefon, ya da mesaj yoluyla ulaşarak randevu alıyorsunuz ve kendisi size uygun saatte dönüşü yapıyor. Belirli noktalarda klasik müzikler eşliğinde sizin zihninizde yaşadığınız birtakım aksamaları ve ruhsal bunalımlarınızı çözmek için sohbet eşliğinde size uygun soruları sorarak içinizdeki sorunu akıtmanızı sağlıyorum. Bu sayede kendinizi rahatça ifade edebildiğinizi anlayınca sorunların bir kertede çözüme ulaştığını fark ettiğimde seansımı sona erdiriyorum. Seanslarım ortalama 20-25 dakika arası sürer. Fiyatlandırma ise tuttuğum dakikanın 200 katı ile dolar üzerinden çarpılır ve ona göre kişiden ödeme nakit olarak ya da kart aracılığıyla alınır, seans sona erer. (10 dakika 2000 dolar, 15 dakika 3000 dolar. 11 dakika 2200 dolar.)Seansın devamının gelip gelmeyeceği tamamıyla kişinin şahsına bağlıdır, bu konuda bir zorlamam yoktur. Diyalog yazma hızına bağlı olarak belirlenen süre yaptığım terapilerde ortalama aynı şekilde ilerlemiştir. Eğer 10 15 dakika arası gelen birisi varsa, amacı muhtemelen takılmaktır ve gerçekten bir sorun çözmek niyetinde değildir.  20 25 dakikanın üzerinde ise daha ciddi bir durum söz konusu olduğu için belirli istisnalar uygulanır ve kişiyle terapiye sürekli olarak devam edilir. Tabii ki bu terapi rollerim bazen ormanda, denizde, teknede, helikopterde bile gerçekleşecek ancak sabit mekan olarak burasını kullanacağım. Daha önce bu rollerimi Temple'daki evde, Rodeo'daki dairede, Pig Pen'deki dairelerde ayrı ayrı gerçekleştirdim ancak bu anlamda ofisimi bu rol planında kullanmayı düşünüyorum. Bunun yanı sıra ekstra olarak belirlemek istediğim durum şu olacak; ben bir doktor değilim. Üniversitede psikoloji okumuş bir karakterim ve insanlarla iletişim kurarak sorunlarını çözüyorum. İnsanlara ilaç vermiyorum, dolayısıyla rollerimin hiçbirisi ASGH kapsamına girmemektedir. Ayrıca karakterim geçmişte kötü anılar yaşadığı için kötü insanların halinden yaşanmışlıklarla daha iyi anlayan tecrübeleri ve okumasıyla bütünleştirerek yoğuran bir karakterdir. Tamamıyla yasal zemine oturmamaktadır. Yani ofiste bazen illegal oluşum üyeleri de görülebilecek ve onların ruhsal bunalımlarıyla da ilgileneceğim. Bunun haricinde oluşumlar kapsamında, sunucuda çok fazla oluşum olduğu için birbirleri arasında farkındalık yaratmalarını sağlayacak örnek fikirleri almak üzere tavsiyelerde bulunmak için bir danışmanlık bürosu olarak da mekanı kullanacağım. Bu anlamda kendilerine giyim markaları, spor, ayakkabı, saat, konuşma biçimleri, hitabet dersleri, konuşma üslupları, kişiye özgü davranma biçimlerine yönelik kısmi eğitimler vermeyi de rol planımda düşünüyorum. Bunun içinde ayrı bir kurgusal zeminde rol planı inşa edeceğim. Bir nevi yaşam koçluğunun isteğe bağlı olarak şahıslar üzerinden deneyimlenmesi amacıyla bu ofis rolünü planlıyorum. Bunun haricinde kavga yaşayan insanların sorunlarını ortak yolla çözmek için de bir rol planı üstleniyorum. Sadece tek tek kişilerin zihinlerine işlemek yerine, evli, sevgili çiftler, kavgaları güzel yolla engellemek üzerine de tanınır kişiliğimi konuşturup yardımcı olmak istiyorum. Bu bağlamda aracı roller yapıp kişileri ve kuruluşları birbirine bağlayıcı roller de yapacağım. Eğer çalışanlarım konusunda da istikrar sağlayabilirsem kendilerine de bölgedeki insanların sorunlarını tespit edebilmeleri için saha araştırmalarına yollayacağım roller olacak. Bunun dışında mimarlık hizmeti de vereceğim, ufak düzeyli emlakçılık faaliyetlerimi düzenleyeceğim. Bunun yanı sıra ufak çaplı yarışmalar, partiler düzenleyerek oluşumlar arası birliğinin tesis edilmesi içinde davetler düzenlememi sağlamak için koordinasyon anlamında bir alan olarak da ofisi kullanmayı düşünüyorum. Aynı zamanda şehirde kim neyi iyi yapıyorsa, bana gelen insanları onlara yönlendirmek için elimden gelen çabayı göstereceğim ve diğer kişilerin role bağlanması için böyle bir köprü rolünde bulunacağım. Hangi bölgede hangi iş yeri, niye neden açılmalıdır tarzında birkaç tavsiye vermeye çalışacağım. Bu şekilde rol planımı yürüteceğim.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Ofisim esasen psikolojik terapi rollerimi gerçekleştirebileceğim bir alan olacak. Çok kapsamlı roller döndürmeyi arzuladığım için Elegance Ofis modelini seçtim. Büyük Ofisi, aile oluşumlarına daha çok yakıştırdığım için tercih etmedim. Ofis içerisinde danışmanlık verdiğim insanlar ve oluşumlarla ayrı ayrı görüşmeler yapacağım. Temelde terapi yaptığım, imaj, moda, görünüm, farklı tercihler ve yönelimler, tarz sahibi olmak, güzel bir yaşamın sırrı gibi birtakım uygulamalarımın ayrı ayrı yapılacağı, danışmanlık verdiğim insanlar, kurum ve kuruluşlarla yapacağım resmi görüşmeleri gerçekleştireceğim bir alan olması amacıyla kullanmayı planlıyorum. Bunun dışında evraklarım, çalışanlarımın resmi bulunabileceği bir yer, reklamımı yapabileceğim daha güçlü bir alan olarak kullanmayı amaçlıyorum. Neticede evde yaptığım zaman birtakım gayriresmi durumlar oluşuyor. Her ne kadar hasta doktor ilişkisi yaratmayı amaçlamasam, işlerimi sohbet eşliğinde yürütmek istesem de bazen cıvıklaşan birtakım durum ve hadiseleri engellemek, her iki tarafa da aynı gerçekçiliği rollerde yaratmak için uygun bir ortam hazırlamak amacıyla bu ofisi kullanmak istiyorum. 

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Daha önce sunucuda nadiren yapılan rollerden biri olan psikolog rollerimi özel kullandığım evlerde home office zemininde icra ediyordum. Zamanla belirli bir rol kitlesi edinince iki senedir karakterimle yapmış olduğum bu rol planını daha üst seviyede, bir tanıtımla daha güzel bir şekilde sürdürmeyi düşünüyorum. Açıkçası bu yüzden ofis açmayı planlıyorum. Sunucuda çok fazla iş yeri var, aynı zamanda çoğu kişi illegal oluşumlarının paravan iş yerleri olarak ofis tanıtımları açıyor. Bunun haricinde mimarlık dışında da pek fazla yasal ofis görmedim. Nitekim bir farklılık katabilecek zemin oluşturabileceğini, insanların farklı bir fikre de yönelebileceğine dair bir örnek teşkil etmeyi de arzuluyorum .Ben bir oluşum bünyesinde değil tamamen, legal kimliğimle açıkçası legal illegal de ayırt etmeden her türlü oluşumla, şahısla görüşüp, kendilerini belirli bir yere toplamak ve bunu kendi evimden uzakta daha resmi bir alanda yapma isteğimden kaynaklı olarak ofis açmak istiyorum. Ayrıca ilerleyen süreçlerde çalışan almam da gerekeceği için rol çeşitliliğini arttırmak için iş yerinin olmasının daha isabetli olacağını düşünüyorum. Yaptığım rollerin çeşitliliğinin iş yeri tanıtımında daha kapsamlı olarak görüleceği, insanların ilgisini çekerek incelemeye alacağı ve rahatlıkla rol planıma ulaşabileceği inancındayım.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Elif"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
Ynt: Elif - Rascalova Danışmanlık Ofisi
« Yanıtla #1 : 28 Mayıs 2020, 09:31:02 »
Güncelleme: İşyeri konumunda güncelleme yapılmıştır. Eski işaretlediğim yer, sürekli silahlı saldırıya ve deathmatch alanına açıktı. Bunun üzerine bir bilgi edindim. Ayrıca tahta evin, doğallık açısından terapilere olumlu görüneceğini düşündüm, bir helper yönetici tavsiyesi onayıyla buraya güncelleme yaptım. Mekanın uygunsuz olduğu görülürse yeniden değiştirebilirim. Buraya geçişte bir amacım da yanda Pellegrini Ofisin bulunması ve hoodunun içerisinde olması. Karakterimin Pellegrini ile IC ilişkileri güçlüdür ve bunu düşündüğümde benim için güvenli bir bölge olarak bu bölgeyi tercih ettim.

Yöneticilerimizin orayı sadece işyeri olarak kullanılması için izin verdiğini biliyorum, bu gerekçeyle başvurdum.

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Elif - Rascalova Danışmanlık Ofisi
« Yanıtla #2 : 29 Mayıs 2020, 00:54:30 »
Ofisiniz eklendi, ofis tanıtımınızı oluşturmak için 24 saatiniz var.

@Elif