o adamın karakteri senin bütün karakterlerinden eski, araştırmanı yap sonra gel öyle konuşalım
Konuyu buralara çekeceksen o adam bilgisayar aldığında ben roleplay sunucularında oynuyordum, madem "rol" yapmak istiyorsunuz ve karakter gelişimini göz önünde bulunduracaksınız gitsin alsın kendisine bir villa işleri büyütmüş olsun. Uyuşturucudan köpek gibi parayı vuracaksın ve altına Ferrari 488GTB çekebilecek seviyeye geleceksin, sonra gettoda bir apartmanın içerisinde uyanacaksın böyle bir rol yok arkadaşlar illa ki böyle bir rol yapmak istiyorsanız karakter gelişiminden bahsetmeyin bana. Ben de biliyorum gettodan çıkıp o araçtan alan insanlar var fakat bu adamlar hayatını zengin muhitlerde uyuşturucu çekerek ve işleri büyütmüş şekilde sürdürüyor.
Umarım bu söylediklerimi dostça bir eleştiri olarak alır ve hala işin başındayken daha mantıklı adımlar atarsınız.
Şimdi, öncelikle yürüttüğümüz karakterler sunucu içerisinde uzun zamanlardır duran karakterlerdendir, bir çok çete içerisinde parayı yürütüp kırmış kişilerin rollerini yaptığımız için ghetto rolü yapmamız saçma olur. Peki o zaman neden ghetto mahallelerinde rol yapıyorsunuz diyecek olursanız, sunucu içerisinde bulunan sokak ve yerler sınırlı. Zaten oyun eski bir oyun olduğu için çoğu sokakta ghetto tarzı, sizin kafanız ile yürürsek Richman veyahut Mulholland tarzı yerlerde birlik açmamız gerekir, bu yerlerde de siyahi çete rollerini yansıtmamız fazlasıyla saçma olur. Aklımızdaki bulunan plan, o bölgeyi daha fazla zenginleştirmek, barlar açmak ve aktif tutmak. Eğer bu dediklerimi gerçekleştirecek olabilirsek o aklınızdaki algılardan biraz olsa da kurtulmuş oluruz, umarım açıklayıcı bir yanıt verebilmişimdir sizlere, güzel yorumunuz için teşekkürler.