Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Emlakçılık mı?

Başlatan leaderesso, 19 Mayıs 2020, 00:42:45
Okunma sayısı 154 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı leaderesso

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 06 Mart 2022, 13:10
Toplam oynama: 139 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Emlakçılık mı?
« : 19 Mayıs 2020, 00:42:45 »
Merhaba öncelikle herkeze selamlar hemen dediğim sisteme geçelim.
Emlakçılık gelebilir ama herkez olmamamlı.
Mesela OOC hayatta Emlakçılar alım satım işlemleri yapar.
Mesela bir komut eklense diyelim /emlak burdan diyelim Emlakçımın ismi Showell Emlak bu emlakçılıkta o komutu yazınca bir panel açılsın o panele Emlakçılara gelen kişiler evini satmak isterler o panele ev ekle diyip evin İDsini ve fiyatı eklense güzel olur.
Peki ev arıyanlar?
Ev arıyanlar için ise yine o panelden Emlakçılar evleri gösterir.Ev arıyanların bütçesine uygun bütçesinin üstünde veya altında evler gösterirler.
Satılan evler ise eklendikten sonra üzerine tıklayıp ev satıldı diyerek Emlakçı parasını alır.ÖRNEK 116 Nolu ev 250k Satıldıktan sonra ilk baş herzamanki gibi sisteme gidicek %8'i sonra %10 ya da %20'si Emlakçılara geri kalanda sahibine bu emlakçılıkla satılmayan evler hemen satılabilir.
uzun oldu kusura bakmayın belki yetkili okuyup olmaz diyebilir ama ben destekliyorum böyle bir şey gelebilir.