Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

ÜST DÜZEY YÖNETİCİLER

Başlatan NoVa, 18 Mayıs 2020, 22:15:55
Okunma sayısı 174 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı NoVa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Aralık 2023, 12:28
Toplam oynama: 119 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
ÜST DÜZEY YÖNETİCİLER
« : 18 Mayıs 2020, 22:15:55 »
Selamın Aleyküm Değerli oyuncular ve yöneticilerim.

Şimdi oyun içinde fazı olumsuzluklardan bahsedeceğim, Oyun içinde çoğu kez yetkililer /rapor'a bakmıyorlar ve ilgilenmiyorlar. ( Bu arada doğru kategoriye açmışımdır umarım :) )

Örnekler vererek ilerlicem sizlere...

Misal Oyun içinde bir oyuncunun arabasını dışarda gördüğüm hoşlandığım bir (polis cezası kesilmiş) arabayı aldığımda ve ticari kafayla tekrar satmak istediğim anda " Bu araç cezası vardır lütfen cezasını ödeyin " gibi bir cümle karşıma çıkıyor. 1. Benim SUÇUM NE ? 2. Satılık olan araç 2.elin dışarısındayken ceza kesildiği o an, O aracın satışı durdurulmalı.
Benim başıma geldi 10 K borç var araçta ? ee benim suçum ne ben mi ödicem ? HAYIR ?

Lütfen bu sistemsel sorunları düzeltin. DİLİMİZ YANIYOR.

2. Sorunumda oyun içinde /q çektiğim bir rolde ( evet çekmemem gerekiyordu böyle bir sicilim ilk defa oldu bir dahada olmayacak kesinlikle.. ) devam ediyorum, Ceza yedim ceza toplam Yetkili kişinin yazılı olarak 350 DK demesi ve oyun içinde 790 DK cezamın olmasına ne demeli ? Ve ss kanıtlarım var cezadan önceki saatlerde cezalı bile değilim ? Başka bir cezamın üstüne cezada eklenmemiş. Bunları tickette açtığımızda en az 1 saat içinde çözülmesini beklerken çözen kimse yok. Biliyorum elinizden geleni yapmaya çalışıyorsunuz baya emek verdi bu server için ama lütfen bu tarz durumlarda ilgilenin ortaya atılmış kimsenin takmadığı oyuncu durumuna düşüyoruz. Lütfen rica ediyorum Oyunculara biraz daha verimli şekilde yaklaşılsın. Bakın 790 dk cezamın 500 düşürdüm benim günahım ne ?

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
Ynt: ÜST DÜZEY YÖNETİCİLER
« Yanıtla #1 : 18 Mayıs 2020, 22:36:57 »
Yetkililer jet değil.

Çevrimdışı NoVa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Aralık 2023, 12:28
Toplam oynama: 119 gün, 10 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: ÜST DÜZEY YÖNETİCİLER
« Yanıtla #2 : 18 Mayıs 2020, 22:38:34 »
Yetkililer jet değil.

Sizlerde haklısınız efendim, Burada sadece kendim yaşadığım sorunları iletiyorum ki en azından yanlışım varsada öğreneyim yada yanlışlar varsa çözülsün diye.
200DK düşürülmüş sanırım şuan.

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: