Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Normal oyuncular için /aracaat komutu

Başlatan akabeste, 18 Mayıs 2020, 11:47:15
Okunma sayısı 1209 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı akabeste

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 26 Haziran 2022, 00:50
Toplam oynama: 33 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Normal oyuncular için /aracaat komutu
« : 18 Mayıs 2020, 11:47:15 »
Karakter Adınız: Nikolai Rodionovich
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): Oyun
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: LSPD kelepçelediği [etkisiz halde (yaralı, kelepçeli vs.)] oyuncuları sürükleyip araca atıp götürebiliyor. Fakat biz oyuncular için bu komut olmadığı için kişiyi sürüklüyor biçimde götürmek zorunda kalıyoruz ve bu olay yüzünden sürüklenen kişi araca sürekli çarptığı için araç hasar görmekte. Ayrıca gerçeklik zevkini bozuyor.
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: (Cevabınız)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 09 Kasım 2024, 23:11
Toplam oynama: 97 gün, 15 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 14:53
Toplam oynama: 19 gün, 1 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 01 Eylül 2024, 21:02
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Son giriş: 04 Temmuz 2024, 03:03
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Ynt: Normal oyuncular için /aracaat komutu
« Yanıtla #1 : 18 Mayıs 2020, 11:51:00 »
Katılıyorum, ben bir keresinde şahısı rolsel olarak bagaja atmıştım fakat sürüklene sürüklene aracı bozdu ve bir anda bir sürü polis beni yakaladı ve alıkoymaktan eski karakterime sicil yazıldı ve yaklaşık 340 dakika hapise mahkum edildim.

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:34
Toplam oynama: 218 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #2 : 18 Mayıs 2020, 11:55:58 »
Bence gerek yok, kelepçeli arkadaşlarınızının yanına araç getirip /aracaat yapıp kaçarsınız.

Çevrimdışı akabeste

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 18 Mayıs 2020, 11:57:49 »
Bence gerek yok, kelepçeli arkadaşlarınızının yanına araç getirip /aracaat yapıp kaçarsınız.
Poliste akıl yok zaten kelepçeli biçimde atıcak bir kenara etrafı barikatla kapatmayacak bizde girip araca attıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi kaçarız.

Tabii kelepçe kırma noktası varsa kelepçeli arkadaşları kaçırabilme hakkımızda doğuyor eğer senin dediğin gibi bir olay gerçekleşirse buda olay yerindeki polisin ihmalkarlığıdır

Çevrimdışı Stek

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Ekim 2020, 13:40
Toplam oynama: 108 gün, 23 saat
« Yanıtla #4 : 18 Mayıs 2020, 11:58:08 »
Biz yapamıyoruz onu işte :P :P

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 18 Mayıs 2020, 11:58:51 »
Poliste akıl yok zaten kelepçeli biçimde atıcak bir kenara etrafı barikatla kapatmayacak bizde girip araca attıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi kaçarız.
Polis aracındaki kelepçeli adamı bile /surukle yapıp kaçırıyorlar, bunu mu yapamayacaklar? Ayrıca bir anda polisin arkasından gelip aracaat yapıp kaçarsınız zor değil ki

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 16 Şubat 2024, 21:39
Toplam oynama: 31 gün, 6 saat
« Yanıtla #6 : 18 Mayıs 2020, 12:00:50 »
Katılıyorum, desteklemiyorum.

Çevrimdışı akabeste

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 18 Mayıs 2020, 12:02:10 »
Polis aracındaki kelepçeli adamı bile /surukle yapıp kaçırıyorlar, bunu mu yapamayacaklar? Ayrıca bir anda polisin arkasından gelip aracaat yapıp kaçarsınız zor değil ki
Polis aracındaki kelepçeli adamı sürükleyebilmek 15 saniye hadi onu geçtim. Normal oyuncular için sürükleme zamanı olduğu gibi araca atma zamanıda getirilebilir. Polisin sürüklediği birini araca atamazsın zaten polislerin kendiside araca atmadan önce kendileri sürüklemeyi bırakıyor fark edersen. Eğer polis kelepçeli birini bir köşede bırakırsa bizim onu kaçırma hakkımız çok doğal olarak doğuyor.

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 18 Mayıs 2020, 12:04:17 »
Polis aracındaki kelepçeli adamı sürükleyebilmek 15 saniye hadi onu geçtim. Normal oyuncular için sürükleme zamanı olduğu gibi araca atma zamanıda getirilebilir. Polisin sürüklediği birini araca atamazsın zaten polislerin kendiside araca atmadan önce kendileri sürüklemeyi bırakıyor fark edersen. Eğer polis kelepçeli birini bir köşede bırakırsa bizim onu kaçırma hakkımız çok doğal olarak doğuyor.
Bırakıyor demedim, polis aracındakileri bu sistemle anında aracınıza atıp kaçarsınız dedim. Süre olayı gelse olabilir

Çevrimdışı akabeste

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 18 Mayıs 2020, 12:04:47 »
Ayrıca burada bir sorun söz konusu ben burda kişiyi kaçırıp kaçıramama hakkını değil. Normal oyuncuların sürükleme rollerinde yaşadığı zorluğu anlatıyorum. Huntley tarzı araçlarda sürüklediğin kişiyi götürmek neredeyse imkansız aracın çoktan %50 gibi hasara ulaşıyor.