Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Shezy - Ofis Başvurusu

Başlatan Versius, 18 Mayıs 2020, 04:03:40
Okunma sayısı 172 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Versius

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vheco Werd Lv.21
Köken: Yunan
Son giriş: 27 Aralık 2021, 00:22
Toplam oynama: 74 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Shezy - Ofis Başvurusu
« : 18 Mayıs 2020, 04:03:40 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): (2792.80, -1087.53, 30.71, 90.86)

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Büyük Ofis

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) "Masciarelli Famiglia" adında Padre rütbeli olarak yürüttüğüm bir birliğim var, İl-legal bir yapılanmayız. Birliğimizde şuanda çok bir İl-legal rol yapamıyoruz kişi esikliğiniden dolayı. Ancak ilerleyen zamanlarda, çok güzel İl-legal roller çevireceğiz. O zamana yapacağımız Legal olan ama işin aslında İl-legal olucak olan rollerimizi bu ofiste gerçekleştirmeyi planlıyoruz.
Bir "Mafya" konseptini rollerimize yansıtacağımız için ufak masa rolleri olsun, yaptığımız ticaretlerden gelen paralar olsun bu gibi rollerde Ofis'i kullanıp ön plana çıkaracağız. Yavaş yavaş büyüterek, bu Ofisimizi herkese yaymayı planlıyoruz, tanımaları açısından. Birlik liderlerinin tanışma rolü olsun, yapacağımız konuşma odaklı roller olsun bunların hepsini tek bir çatı altında toplayıp açılacak Ofisimizde yapmayı planlıyoruz. Ofis açtırmamızın bir diğer nedeni ise rollerimizi yapabileceğimiz güzel bir alan bulamamızdan kaynaklıdır. Ofisi açtırdığımız zaman ise güzel bir şekilde "Italyan" ve "Mafya" konseptini yansıtabileceğimiz düşünüyorum. Sadece ben değil birlik arkadaşlarımda güzel bir şekilde Ofiste rol ortamı oluşturup hiç bir ihlal yapılmayacak bir şekilde rollerimizi sürdürüp yaptığımız rollerin fotoğraflarınıda güzel bir şekilde tanıtımda paylaşacağız. Ofisi açtıracağımız yerin yanınada bir bar başvurus açmayı planlıyoruz. Böylece hem ofis hemde barı alarak, o bölgedeki üstünlüğü ele geçirmek ve rollerimizi daha istikrarlı bir şekilde yapmayı planlıyoruz. Yani Ofis burada Ana Ev görevi görücek, bütün işler burata yürütülecek fakat bu her zaman saklı kalacaktır.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Ofis'i Legal işlerimizi yapacağımız polis ve diğer güçlerden arınmış iş yapılabilecek bir alan haline getirmeyi planlıyoruz. Bu süreç içerisinde yapacağımız ticaret, yaptığımız bu ticaretlerden gelicek olan para ve paralar, Ofis'te sayılacak hesaplanacak gerekirsede saklanacak. Yapılacak olan iş görüşmelerimiz yapılacak olan masa rolleri vs bu Ofis'te yapılacak, böylece Ofisimizi diğer insanların gözünde "Ünlü ve Güvenli" bir Ofis olarak kalacak, bunları yaparak Polis ve diğer oluşacak IC düşmanlarımızın fazla dikkatini çekmeden şehirde büyüyeceğiz, tabikide bunun en önemlisi Ofis, Ofis'i şehirdeki namımızın bir temeli olarak göreceğiz, ileride herkes tarafından tanınırsak bu Ofis sayesinde tanındık ve sayıldık diyebilmeyi amaçlıyoruz ben ve ekibim tarafınca.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Gereken cevap ve cevapları aslında bir üst soruda verdim ama tekrardan buradada bir özet geçmekte fayda var, aslına bakılırsa Ofis'i açtırmamızdaki temel amaç "Masciarelli Famiglia" adındaki yürüttüğüm birlik için güzel ve insanların rol zevkini artırabilecek rol darcığını genişletebilecek güzel bir rol ortamı güzel bir rol alanı sağlamaktır. Bu rol ortamını sadece kendim yada arkadaşlarım değil diğer birlikteki kişi ve kişilerle de gerçekleştireceğimiz roller için açtırıyoruz. Böylece masa rollerimiz olsun her birliğin yaptığı küçük yada büyük toplantılar olsun, ayaküstü konuşulacak konular için bir rol bölgesi lazım bunun içinde en mantıklı kararı Ofis açtırmakta bulduk, Ofis'i açtırdığımız zaman rollerimi yoğunluklu olarak Ofis'te gerçekleştireceğiz.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Shezy"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Shezy - Ofis Başvurusu
« Yanıtla #1 : 18 Mayıs 2020, 17:28:07 »
Başvurunuz gereksinimleri karşılamadığı için reddedildi.