olm ne içerlemişsiniz altı üstü bir kadın götü la anneniz gerçekten sizin odanıza girip bilgisayarınızın ekranına bakıp kadın kalçasını görüp sonra sizi azarlıyıp 2 gün bilgisayarınıza el mi koyuyor
la kadın kalçası olm, erkeğiz biz her modern aile bunu anlayışla karşılar 2 gün bilgisayara el koymak ne olm psikolojik falan galiba
anamın babamın yapacaı 1. olarak seni ilgilendirmez 2. olaraksa ben ailemden öyle görmedim tamam insanların kendi tercihi gider sosyal medya hesabıdna paylaşır falan ama sizde çok bi marifetmiş gibi gelip burda ergen ergen eliniz bir yerlerde olup buraya fotoğraf koyuyosunuz, yani çok meraklıysanız p****hub.com var harbiniz olsun burası öyle bi yer değil diye bliyorum
Adam haklı bir yönden rahatsız olabilir bu tarz fotoğraflardan çok doğal, benimde ppmden anime sevmeyen arkadaşlar rahatsız olabilir belki... Bence uygunsuzun bir ölçütü yok herkes için uygun olmayan bir ölçüt var, senin için uygun olmayabilir, ayıp olabilir haklısında ama o fotoğrafı koyan kişi için normaldir, onun ölçütünde de o normaldir... Çok karışık cidden Allah yardım etsin yöneticilere, neresini tutsan kopacak Arge ;D