Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Danimarkalı model Alex Høgh Ostergard *Düzenlendi

Başlatan VULNERABILITY, 17 Mayıs 2020, 22:58:18
Okunma sayısı 632 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı VULNERABILITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 03 Şubat 2024, 01:35
Toplam oynama: 162 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İspanyol
Son giriş: 05 Mart 2024, 19:16
Toplam oynama: 3 gün, 4 saat
Köken: Çinli
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:01
Toplam oynama: 34 gün, 21 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Şubat 2024, 06:07
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: Alman
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:02
Toplam oynama: 2 gün, 16 saat
Danimarkalı model Alex Høgh Ostergard *Düzenlendi
« : 17 Mayıs 2020, 22:58:18 »

Alex Høgh Hakkında Bilmek İsteyecekleriniz
Yemek yapmayı ve hayvanları çok seviyor, arada sahildeki iskelede sigarasından yudumluyor. Gece hayatına bayılıyor ve her geceyi iple çekiyor. Para kazanmaya çalışmayı sevmiyor, parayı bir yaşam aracı olarak değil, sadece kağıt parçası olarak görüyor. Zamanının çoğunu boş geçiriyor, elinde bol miktarda para var ve hiç bitmeyeceğini düşünüyor.

1.84 boyunda, ela rengine sahip gözleri bulunuyor. Yaşıtlarına göre ortalama bir vücuda sahip, vejeteryan, 26 yaşında lakin çok genç görünüyor, bunu her gün yaptığı yüz maskelerine borçlu.
Neler yapıyor Alex?
[OLD] Gününün büyük bir kısmını sokakta geçiriyor. Bir kaç hayvan koruma, çevre ve dayanışma örgütüne üye. Gönüllü olarak sokak insanlarına yardım ediyor, günün belli bir kısmında Freeway model  motoruyla sokak hayvanlarına mama ve su dağıtıyor. Henüz şehirde yeni olduğu için pek arkadaşı yok, kendine arkadaş çevresi oluşturmaya çalışıyor. Manzaralı yerlerde fotoğraf makinesi ile amatör fotoğraflar çekip İnstagram hesabında paylaşıyor. Eğer hava uygunsa hemen her gün yaklaşık iki saat kadar denizde, plajda vakit geçiriyor.
Caelornia NewAge Highschool'da psikoloji bölümünde okudu.

Çevrimdışı VULNERABILITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Şubat 2024, 01:35
Toplam oynama: 162 gün, 15 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 05 Mart 2024, 19:16
Toplam oynama: 3 gün, 4 saat
Köken: Çinli
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:01
Toplam oynama: 34 gün, 21 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Şubat 2024, 06:07
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: Alman
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:02
Toplam oynama: 2 gün, 16 saat
Ynt: Danimarkalı model Alex Høgh Ostergard
« Yanıtla #1 : 17 Mayıs 2020, 22:58:38 »

Alex'in Günlüğü & Hikayesi
STORY
Geçen 26 Yıl.. Danimarka.
**Alex, 90'lı yılların 2. yarısında, orta gelirli bir ailenin tek oğlu olarak dünyaya geldi. Çocukluk yılları hızla geçerken babası, oğlunu doğururken yaşadığı sorundan dolayı rahatsızlanan eşinin yaşaması için çabalıyor, bir yandan da oğlunu yetiştirmek için uğraşıyordu.Çocukluk yılları geçtikçe karakteri oturmaya başlayan Alex, okulundan arta kalan zamanlarında bir kafede çalışıp ailesine destek oluyordu.'((15-16 Yaşları))'. Her zaman güler yüzlü, bulunduğu ortama pozitif enerji yayan enerjik bir kişiliğe sahipti. Sadece kendi annesine değil bildiği, zor durumda olan yaşlılara ve sokakta yaşayanlara hiç sıkılmadan yardım ediyor, onların mutluluğuyla mutlu oluyordu.Hayatta işlerini yoluna koymuştu kısaca..
Hayatta olduğu gibi okulda da işeri yolunda giden Alex, lise çağlarında ülkenin en iyi okullarından birini ((Lise adı bulamadım)) kazanıp eğitimini sürdürmeye başlamıştır. O yıllarda tanıştığı bir kızdan hoşlanmaya başlamış, kızında ona karşı hisleri olduğunu öğrendiğinde hayatı ütopik bir hal almıştı.
Hala okuldan sonra ek işine devam eden Alex, bir akşam işyerinden evine doğru yol alırken, gözünün önünde bir araba yaşlı bir kadının üzerinden geçmiş, araçtan inip bakmadan kaçan bir araba görmüştü. Olayı uzunca bir süre içinde tuttu. Alex Høgh bu olaydan sonra durgunlaşmış, sessizleşmiş, psikolojik bir yıkıma uğramıştı. Ailesi ve kız arkadaşı sürekli ağzını arasada bir yanıt bulamıyor, Alex ise annesinin iyice ilerleyen hastalığı sebebiyle içini annesine bile dökemiyordu.
Gözünü karartıp sadece okulu için çabalamaya başlayan Alex, liseden mezun olduğu yıllarda annesini hastalığından kaybettikten sonra babasının intiharıyla yıkılır. İyice içine çöken Alex, bir gün Amerika'da yaşayan Garriet halasının mektubuyla umutlarına sarılabilmek için bir ışık bulur ve Los Santos'a doğru yola çıkar..**
Høgh's Daily Notes
Son Bir Şans..
-İki gün önce gelen mektubu masasının üzerine koymuş, tekrar tekrar okurken, raftan günlüğünü ve kalemini alır ve yazmaya başlar..-
**Kararımı verdim, gidiyorum. Tek seferde işimi bitirip yanınıza gelmeyi çok hayal ettim ama biliyorum, kızarsınız bana. Yanımda olmasanız bile, benim size göre doğru olanı yapmamı istediğinizi biliyorum. Çok düşündüm, beni bu aldığım her nefeste dahada zehirleyen bu dünya sizden sonra nasıl tekrar güzel bir yer olabilir diye. Doğru konuşmak gerekirse cevabınıda bulamadım, ama babam derdi ya; ''Umutlarına sarıl, küçük bir umut seni tüm o karanlığın içinden aydınlığa çıkarır." diye. Babamın sözünü dinlemeye karar verdim. Ben gidiyorum, bedenimde, ruhumda o pisliğin izlerini taşırken, siz beni bırakıp gitmişken, bunlar boynuma bir zincir gibi bağlanmış, beni karanlığa çekip sürüklerken o zincirleri kırıp gidiyorum. Bir umut, belki de son bir şans..** --Yaprakları hızlıca çevirerek günlüğünü kapatır.--
15/04/2018
Şehirde İlk Gün (Caelornia/Amerika)
**Uçak fobim olduğundan yolculuk çok zorlu geçmişti benim için.Sonunda yolculuk bittiğinde ise havaalanına indiğimde herkesin yakını orada beklerken, ben Garriet halayı oralarda görememiştim. Sanırım görsemde tanıyamazdım ya, neyse. Danimarka'daki telefonum ve operatörüm burada çalışmayacağından orada bırakmıştım. Telefonlada ulaşamazdım. Aslında oradan bir kadından yarım yamalak ingilizcemle telefonunu isteyip mektupta yazan numarayı aradım fakat açan olmamıştı. Bende mektupta yazılı olan adresi etraftakilere sorarak bulmaya çalıştım, harika bir ingilizcem olmadığından bu pekte kolay olmamıştı. En sonunda şehre yakın küçük bir kasabada yaşadığını öğrendim, şuanda bulunduğum yer yani "Dillimoearpe" gibi bir şeymiş adı tam olarak bilmiyorum. Adresteki evi bulmakta çok zorlandım fakat sonunda bir benzinliğin çaprazındaki küçük tek katlı bir eve geldim. Ev küçük fakat etraf gayet toplu, temiz ve güzel görünüyordu. Buranın nasıl olduğunun aslında pek bir önemi yok. Garriet halayı merak ediyorum. Acaba nasıl biri. Onu tam hatırlamıyorum ama görsem kesin tanırım gibi geliyor.
Evin kapısını çaldığımda açan olmadı, Garriet hala evde yoktu. Eşyalarımı evin girişindeki küçük balkona bırakıp etrafı gezmeye başladım, bir kaç fotoğraf çekip güzel bir yemek yedim, buranın pizzaları gerçekten harika. Akşam olduğunda Garriet hala evde yoktu. Eşyalarımı alıp bir barın arkasındaki küçük otele yerleştim..
 Tanrı aşkına, burası unutulmuş bir yer resmen, duvarlar dökülüyor. Bir an önce buradan kurtulmalıyım.. İyi geceler anne, baba.
19/04/2018

Bir Kayıp Daha
Bugün uzun yazmayacağım. Yazmaya, anlatmaya gücüm olduğunu sanmıyorum. Aradan iki gün geçmiş olmasına rağmen Garriet haladan haber alamıyordum. Bugün evine gittiğimde birkaç takım elbiseli evin içinde gezinip ellerinde bir tablet bilgisayar ile eve ve evdeki eşyalara değer biçiyordu. Neler olup bittiğini anlamak için adamların yanına gittim beni umursamadan devam ettiler. Sonra yan evde oturan yaşlı kadınla konuştum. Garriet halanın ölüm haberini ondan aldım. Ben gelmeden bir gece önce hastanelik olmuş. Los Santos'taki hastaneye kaldırılmış. Yaşının getirdiği hastalıkların yanına birde hastanenin yetersizliği eklenince kurtarılamamış. Neredeyse hiç yakını olmadığından devlet cenazesine sahip çıkarak gömmüş.Anladığım kadarıyla bu evdeki adamlarda onun üzerine kalan borçlara karşılık mallarına değer biçiyordu. Öğrendiklerimin arkasından mezarın yerini öğrenmek için çabaladım. Mezarın yerini bir şekilde öğrendim ve onun ağzından yazılmış bir not verildi bana. Yanımda olamadığı için özür diliyor, bana bıraktığı küçük bir arabadan ve bir miktar para bıraktığı banka hesabından bahsediyordu. Hayat iyice zorlaşıyor. Başımın çaresine bakmam gerek.
21/04/2018
Şehre Alışmak
Bugün bir hayvan barınağına üye oldum. Gönüllü olarak örgütün fıstık yeşili, küçük kamyonetiyle sokak hayvanlarına mama dağıtıyorum ve su ihtiyaçlarını karşılamalarına yardım ediyorum. Gecelerimiyse bir haftalığına kiraladığım sahildeki küçük bir evde geçiriyorum. Zaten eve sadece uyuyacağım zaman gidiyorum. Onun dışında dışarıda oluyorum genelde. Çektiğim fotoğraflar motorumun benzini için ve yemek öğünlerim için yeterli parayı toplamaya yetiyor. Garriet haladan kalan paraya şimdilik dokunmak istemiyorum. Kendi ayaklarım üzerinde durmaya çalışıyorum.  Buraya alışmam fazla uzun sürmeyecek gibi. Şimdilik her şey yolunda görünüyor.
23/04/2018

Evlat edinme
Bugün gerçekten güzel bir gündü, bir köpek sahiplendim. Golden cinsi, evdeki kediyle umarım iyi anlaşırlar çünkü ikisini de çok ve çok seviyorum. Adını 'Zac' koydum. Bana alışmasını sağlamaya çalışıyorum, birlikte oyunlar oynuyor ve eğitiyorum. Çok uslu bir köpek, kedim 'Mavi' ile çok iyi anlaşacaklarına eminim. Kendi ayaklarımın üzerinde durmaya başladım, Garriet halanın bıraktığı paranın birazını güzel bir fotoğraf makinesi almaya harcadım. Arkadaşlarımın fikrini de alarak artık boş çekmeyeceğim, para gerektiğinde ucuz bir fiyata fotoğraf çekeceğim. Yanniii-,Hem hobi olarak hemde gelir sağlıyorum fena mı sanki? Buraya iyice alışmaya başlıyorum.
14/05/2018

Çevrimdışı VULNERABILITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: