En başta bu karakter ile rol yaptığım herkese teşekkür ederim. Herkesi tek tek etiketleme zahmetine girmeyeceğim, kısa süreçte gerçekten çok fazla kişiyle çok farklı roller yapma imkanı buldum. Lakin kalbini kırdığım birileri de olduysa (böylesine derin rollerde elbet olur) affola, amacım birilerinin kalbini kırmak asla değil, ufak bir platformda eğlenmeye çalışan bir avuç insanız. Eğer yaşananlardan dolayı bana dargın olan birisi varsa çekinmeden discord adresim üzerinden bana ulaşabilir, yaptığımız rolde olduğu gibi OOC olarak da çözüm odaklı olmayı tercih ederim.
James Wolmark, uyuşturucu sevkiyatlarını sağlayarak para kazanmak için yanında olduğu Sergey Lombardi ile beraber yüklü miktarda para kazandı, Lombardi'nin bir süreliğine işlerden uzaklaşma kararı alması üzerine Weizman ile beraber ortak bir karar alıp lojistiği kapattılar. Wolmark da artık bu işlerden kazanacağını kazandı, elini ayağını çekti. Yıllar önce yasa dışı işler ile uğraştığı için ayrıldığı eşine kendini bir şekilde affettirdi, uzun yıllar sonra ailesi ile yeniden bir oldu. Şu an ise Los Santos'tan uzakta, eski ailesi ile beraber kazandığı parayı keyifle harcamanın peşinde.
James Wolmark, benim için 2.5 aylık bir karakterden daha ötesi oldu. Açık konuşmak gerekirse Luca Andreas gibi bu sunucudaki çok daha uzun soluklu karakterimden daha uzun soluklu ve keyifli bir his verdi. Bunun olmasının en başta nedeni, karakterin her bir dakikasını rol yaparak geçirmemden kaynaklı oldu. Doğru konuşalım, James Wolmark karakteri başladığım zaman özendiğim ve tasarladığım bir karakter değildi. İlk kez Yahudi rolü yaptım ve bu konuda da çok bir bilgim yoktu (hala yok) anlayacağınız bu karakter tamamen bodoslamaydı. Ancak James, üzerine giydiği bir ceketle, gömlekli bir suç ortağı ile beraber aynı Dalton kardeşler ilişkisinde sokakta kadın pazarlayıp para kazanmanın peşindeyken açtığı bir lojistik firmasının yemek organizasyonunda tanıştığı gizemli bir adamın teklifini kabul ederek hayatını değiştirdi ve bu süreçte yaptığım her bir rolün tadı ayrı oldu.
Sadede gelecek olursak, son 1.5 ay benim adıma OOC manada gerçekten zorlu geçti. Pasifliklerle boğuştum, rollerimi tam oturttuğum noktalarda rollerden koptum ve bu da benim rol yapma hevesimi kırdı. Karakteri bir şekilde devam ettirebilirdim, diplomasi adamı rolünü sürdürebilirdim ki bu rol en iyi yaptığım ve en keyif aldığım rollerdendir, ama dediğim gibi Lombardi karakteriyle olan rollerin sonlanması ile beraber Wolmark'ı sürdürmeyi uygun bulmadım.
Bu noktadan sonra roleplay adına nasıl devam ederim hiçbir fikrim yok, ancak aktiflik sorunumu toparlayana dek rol yapmaya devam etmeyi uygun bulmuyorum, pek tabii bu ara vereceğim manasına da gelmez. Kafamda bir takım planlar var ancak ne zaman uygulayacağıma henüz karar vermedim.
Benimle beraber rol yapmak isteyen herkese kapım açık, kendine bir rol arkadaşı arayan birisi varsa çekinmeden bana ulaşabilir, şayet pasiflikten kurtulabilirsem her türlü rol için varım.