Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.
Genel Bilgiler:
1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :
İşyeri Bilgileri: 7/24 Aktifim günün her 10 saati oyundayım bu barı tek değil çok kişi aktif tutabileceğime inanıyorum.
İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri koordinatları(/pos):12.05,-2648.48, 40.19,272.40
2.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):

2.03:İşyeri adı: Skory Dead
2.04:İşyeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Bar
2.05:İşyeri interioru: Dejavu
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:( En az 200 kelime)
Helena_Releskow Michigan'da dünyaya geldi.Babası Öğretmen Annesi ise Temizlikciydi.Okullan arası yoktu okuldaki adamlar yüzünden okulu bıramıştı.Bir işe girmeye karar vermişti ertesi gün Mal Satıcılığına başladı,İlerleyen günlerde çok parasını olduğunu farketti kendisi bu işi büyüterek bir mekan açmıştı.Her gün mal satarak geçiniyordu.Yeni bir bar açma kararı vermişti kazandığı paraylan açmayı planlıyor.
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:( En az 250 kelime)
East Nashville Crips adıyla bilinen zenciler son zamanlarda sokaklarında zenginleşmekte, şehirde bilinen bir hale gelmekte. Helena Releskow zaten şehirde biraz tanınıyor. Batı yakasında ismi duyulmuş kişiler olan Helena Releskow Crips Batı yakasında çok fazla bulunmayan ve aktif olmayan barlardan öte burayı işlek bir yer haline getirmeye çalışacak. Akşamları eğlenilecek bir yer olan Skory Dead bar çetesi tarafından da aktif tutulacak.OCC a gelirsek Hood yok ama bu barı büyütmeye çalışacağım ekip topladım arkadaşlarımla beraber büyüteceğiz akşamları ise eğlenceli muzikli partiler verilicek mal satışları olucak aktif olacağız yani.
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC) ( En az 100 kelime) :Hood oyayımız yok ama Mal satımına geçeceğiz ss ler ile hood almaya çalışacağız ekstra olarak,toplayabildiğimiz kadar oyuncu toplayıp burayı güzel, bilinen yerlerden biri haline getirmek istiyoruz. Sonuçta yapılamaz bir şey değil, sadece emek ve çaba isteyen bir iş. Zaten bildiğimiz gibi herkes tarafından bilinen barlar var, bunların dışında çok sayıda kişi tarafından bilinen barlar var. Ben ve çetem az önce dediğim gibi olmak istiyoruz.Yani çokça kişi tarafından bilinen, işlek bir işyeri sahibi olmak istiyoruz. Zaten yukarıdaki paragrafta söylediğim gibi parti geceleri, yani olabildiğinden çokça aktiflik yapmaya çalışıp dikkat çekeceğiz, bu şekilde aktif roller dönen bir yer olacak.
Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, morminder ve ötesi ; işyeri başvurumda verdiğim cevapların bazı kısımların bilmedigim için aldım dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.