Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

diş problemleri hk. vol bilmem kaç

Başlatan LORDXUNEITY, 16 Mayıs 2020, 22:32:11
Okunma sayısı 162 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
diş problemleri hk. vol bilmem kaç
« : 16 Mayıs 2020, 22:32:11 »
Açtığım kaçıncı konu bilmiyorum, konuyla ilgili rahatsız ettiğim üyelerden şimdiden özür dilerim ve doktora görün önerisi yapacakların da en baştan konudan çıkmasını diliyorum çünkü böyle bir imkanım olsa zaten gideceğim.
3 gündür gece saatlerinde alt çenemdeki dişlerimde bir ağrı oluyor, özellikle alt ön dişlerime herhangi bir şey değince kırılacakmış gibi bir sızlama giriyor ancak yatıp kalktığımda da bir sonraki geceye kadar düzeliyor. Aynı şekilde yemek vb. yerken arka dişlerim çeneme sızlama yapıyor, konuşurken ön dişlerim yerinden çıkacak gibi oluyor. Ön dişlerimde plak oluştuğunu fark ettim, özellikle bu plaklara değdiğimde dayanılmaz bir sızlama oluyor, fakat bu sadece gece saatlerinde oluyor.
Daha önce benzer bir problem yaşayan varsa nasıl çözdüğünü ya da ağrıları geçici olarak nasıl atlattığını belirtebilir mi?

Çevrimdışı Psych

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 25 Eylül 2021, 12:22
Toplam oynama: 45 gün, 16 saat
Ynt: diş problemleri hk. vol bilmem kaç
« Yanıtla #1 : 16 Mayıs 2020, 22:34:47 »
Geçmiş olsun kardeşim.

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsveç
Son giriş: 28 Mart 2021, 02:04
Toplam oynama: 24 gün, 7 saat
« Yanıtla #2 : 16 Mayıs 2020, 23:03:49 »
Dişinde bir çürüklük olabilir. Kanal tedavi yapılması gerektiğini düşünüyorum.

Kanal tedavi için ağrı kesici ,bakkalardan ve eczanelerden, almanız diş ağrısı için üç bilemedim dört saat arası yavaşlatır ve ağrınız kalmaz. Peki bu içtiğimiz ağrı kesici bir çözüme ulaşacak mıdır? Hayır yine ağrı kesici etkisinden sonra devam eder.

Dişiniz yine aynı sorunlarla devam edip uzun bir süre sonra diş ağrınız bir ihtimal geçer. Ama maalesef dişiniz gider. Dişini kurtalamazsın.

Hastanelere veya özel diş hekiminize gidin. Sanırım Dört yüz beş yüz arası bir fiyat belirleyecek. İstanbul'da yaşıyorsanız Bağcılar, Camlıkahve, Bakırköy taraflarında oturuyorsanız size tanıdığım bir diş doktorumun iletişim numarasını verebilirim.  İşini bayağı iyi yapıyor.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 16 Mayıs 2020, 23:12:30 »
Dişini fırçalarken diş etinde kanama oluşuyor mu?
Fark etmedim, ama diş eti çekilmesi ile ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum.

Dişinde bir çürüklük olabilir. Kanal tedavi yapılması gerektiğini düşünüyorum.

Kanal tedavi için ağrı kesici ,bakkalardan ve eczanelerden, almanız diş ağrısı için üç bilemedim dört saat arası yavaşlatır ve ağrınız kalmaz. Peki bu içtiğimiz ağrı kesici bir çözüme ulaşacakmıdır? Hayır yine ağrı kesici etkisinden sonra yine devam eder.

Dişiniz yine aynı sorunlarla devam ederse diş ağrınız geçer. Ama dişiniz gider. Dişini kurtalamazsın.

Hastanelere veya özel diş hekiminize gidin. Sanırım Dört yüz beş yüz arası bir fiyat belirleyecek.

Daha önce de buna benzer bir durum yaşamıştım ve arka taraftaki dişimi çektirmiştim, ama bu biraz daha farklı gibi. Apse veya çürük ağrısı kadar çok şiddetli bir ağrı değil, alt çenem tümüyle sadece gece saatleri olmak üzere ağrıyor.

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsveç
Son giriş: 28 Mart 2021, 02:04
Toplam oynama: 24 gün, 7 saat
« Yanıtla #4 : 16 Mayıs 2020, 23:17:06 »
Ooo sıkıntılı bir durum ya. Yine ağrı kesiciyi çok fazla kullanmayın.  En yakın zamanında diş hekiminize uğrayıp muaniye edin. Geçmiş olsun.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 17 Mayıs 2020, 00:18:46 »
Bugün geçtiğimiz günlerden de hafif bir ağrı var, internetten araştırdığımda diş eti şişliği vb. şeylere ulaştım. Ağrının kendiliğinden geçeceğini düşünüyorum ama yine de benzer bir durumu geçmişte yaşamış olanlar Discord adresim üzerinden bana ulaşsın lütfen.

Xuneity#1100