Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

NOTHIN DE CORLEONE ! | Zahmetsiz Rahmet Olmaz.

Başlatan YuceNothin, 16 Mayıs 2020, 03:03:55
Okunma sayısı 283 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı YuceNothin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Mayıs 2020, 14:09
Toplam oynama: 1 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
NOTHIN DE CORLEONE ! | Zahmetsiz Rahmet Olmaz.
« : 16 Mayıs 2020, 03:03:55 »

HAYAT HİKAYESİ:

Nothin De Corleone
Ben Nothin, Nothin Corleone. Japonya'da doğdum. Doğduğumuz zaman Ailemiz çok fakirdi, bütün küçüklüğümü bir çöplükte geçirdim, dayak yedim ve çalıştım. Daha 8 yaşındayken Ailemiz oranın serserileri tarafından katledildi ve yetim kaldık. Büyüyene kadar sokağı öğrendim, kavgalara karıştım, hayattan bıkmıştım, zaman akıp gidiyordu. Kardeşimle hep kavgalıydık; Adı Tekashi. 18'e bastığımızda birbirimizden ayrıldık. O Fransa'ya ben İtalya'ya gittim. Oradayken ne bela peşimi bıraktı, ne de hüzün, günlerim, haftalarım hatta aylarım barlarda geçti. Zamanı geldi yardım için belaya bulaştım, zamanı geldi yaralamadan içeride yattım. 24 yaşıma geldiğimde artık İtalya'dan bıkmıştım, oranın bana verdiği tek iyi şey illegal hayattı, işlerin nasıl yürüdüğünü öğrenmiştim. İçerideyken benim gibi sebeplerden yatan birkaç kişiden nereye gidebilirim diye fikir almıştım, oradan yola çıkarak Los Santos'a gittim. Gittiğim ilk gün gaspa uğradım, ardından da kavgalara karıştım. İlk gecenin yorgunluğunu atmak için viskimi alıp sahile gittim ve oturdum, kafayı bozmuştum orada. Yanıma da biri gelmişti sızmadan önce. Sabah olduğunda kendime gelmiştim ve yanımdaki kardeşimdi. Ona hala sinirliydim ama bir o kadar da özlemiştim, sıkıca sarıldık birbirimize, yeni bir sayfa açtık. Ardından iş aramaya koyulduk, ikimizin de bir amacı vardı; Bu Ülke'de haksızlık yaşayan ve sokaklarda zorbalığa maruz kalan insanların adaleti olmak.

KİŞİSEL BİLGİLER:
Doğum Yeri: Japonya/Tokyo
Doğum Tarihi: 1995/12/16
Medeni Hali:Bekar
Boy: 1.78
Kilo: 74
Ten Rengi: Beyaz
Göz Rengi: Siyah
Bildiği Diller: Japonca (Ana Dil),İtalyanca (İleri Düzey), Fransızca, İngilizce (İleri Düzey)
Meslek: Serbest

KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLER:
-Mazoşist
-Ağırbaşlı
-Korkusuz
-Duygusal

Çevrimdışı Lauraa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 22 Aralık 2024, 16:59
Toplam oynama: 411 gün, 9 saat
Ynt: NOTHIN DE CORLEONE ! | Zahmetsiz Rahmet Olmaz.
« Yanıtla #1 : 16 Mayıs 2020, 04:40:38 »
başarılar

Çevrimdışı Ganjaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Otto Northey Lv.23
Köken: Meksikan
Son giriş: 14 Ekim 2022, 01:13
Toplam oynama: 142 gün, 21 saat
Ynt: NOTHIN DE CORLEONE ! | Zahmetsiz Rahmet Olmaz.
« Yanıtla #2 : 24 Mayıs 2020, 00:36:12 »
Tanıtım pasiflkten dolayı arşive alındı.