Bu rollerde sadece kadınları suçlamanızı anlamıyorum açıkçası. Karşıma erkekler geldiğinde düzgünce konuştuğumda güzelce reddetsem de hakaret işitebiliyorum. Bana kalsa bu da retarted rp örneği. Gitmem gerekiyor dediğimde hafif meşrep muamelesi yapacak günlük hayatta kaç erkek var? Emin olun bu kadınların bu hale gelmesinde erkeklerin çok payı var. Sunucuda beyefendi erkekler topluluğu var da kadınlar mı vahşet içerikli ben bilmiyorum yani. Şu ana kadar reddettiğim erkeklerden sadece bir tanesi çok beyefendiydi benim gözümde. Ona da başkası olduğu için hayır demiştim. Eğer erkeklerin kadınlara karşı her şekilde ooc ic hakareti tamamen sunucuda yasaklanacaksa bu fikrinizi desteklerim. Dediğiniz şey bizim illegal ya da legal olmamızla alakalı değil. Legal olsak da illegal olsak da hakaret işitebiliyoruz. Ama silah falan olayı istisnai durumlarda gerekebilir. Dolayısıyla silah kısmında dmciler olduğu müddetçe yine desteklemiyorum. Ben kullanmıyorum şahsen ama şehirde gasp eden, kenarda köşede rahat vermeyen bir sürü adam var. O yüzden silah kullanımının gerekli olduğunu düşünüyorum.
Onun dışında kız rolü yapıp sürekli erkekleri soğutmanın da anlamsız olduğu kanaatindeyim. Seviyeli tanışma rollerinde süreç ilerleyebilir ama olmadığında da herkes çekilmesini bilmeli.