Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Kadın karaktere il-legal rol HK.

Başlatan cptxemremm, 16 Mayıs 2020, 01:56:47
Okunma sayısı 7553 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cptxemremm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 19 Haziran 2020, 18:47
Toplam oynama: 54 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Kadın karaktere il-legal rol HK.
« Yanıtla #70 : 16 Mayıs 2020, 06:24:02 »
lna kız karakterle düşman oldum beni düşürüp rk etti kız karakter nasil ak kullanir lna kiz karakter silah kullanamaz hemen yasaklanmasi icin arge acmaliyim!!

aynen bro aynen bu platformdan başka platforma gidemeyen arkadaş seni kutsuyorum.
hey adamim sen kimsinde beni kutsuyosun h-a?
va*inaguard jamie
adamim seni koruyacak kadar aptal degilim anla sunuu
lanet olsun sende anlama ve anlatma sorunu var acilen bunu çözmelisin.
Ahh s*ktir, ben lanet olasi kıçı kirik bi zenci degildim adamim unutmusum neden boyle konustugumuda bilmiyo`m lanet olsun!!

burası bizim mahalle serseri anlıyon? kafana mermi yemek istemiyorsan uzaklaş homie
Ahh s*ktir hemen burdan kacmaliyim lanet olsun ben gidiyom

/s TOPUKLARIN KALÇANA DEĞSİN !

Çevrimdışı Babe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Temmuz 2023, 05:37
Toplam oynama: 171 gün, 17 saat
Son giriş: 17 Temmuz 2023, 06:13
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
« Yanıtla #71 : 16 Mayıs 2020, 06:43:07 »
Morelim bu ar-ge'nın ciddi anlamda açılması kadar kötü.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
Ynt: Kadın karaktere il-legal rol yasağı.
« Yanıtla #72 : 16 Mayıs 2020, 07:21:35 »
Desteklemiyorum, Hem İllegal Hem legal Rol yapıyorum, kimseye de atar yapmıyorum. Elimde silah falan da yok. Ayrıca karakterim silah kullanmasını da bilmiyor. Yani yapılmak istenirse yapılıyor, kadınlık korunarak o narinlikle belli bir seviyede konuşma özgürlüğüne düşünme özgürlüğüne sahipsiniz. Niye siz silah sıkmak, kavga çıkarmak, küfretmek, bağırmak, çağırmak, için izin almıyorsunuz da biz sadece illegal konulara girerken izin almak zorundayız?

ŞİDDETLE DESTEKLEMİYORUM

Elif hanım bakın her gün Santos'da köşe başlarında bir sürü kadın cesedi görüyoruz tecavüz, cinsel taciz ve niceleri. Sen ya da siz hiç laf yemediniz mi? size silahla ateş etseler rambogirl olmayacak mısınız? olacaksınız. O halde? Biz sizlerin iyiliğinizi düşünüyorum(z) bir daha düşünün lütfen...

Sizin gibi insanların papatyaların ve çiçeklerin soğumamasını istiyoruz Desteklemiyorum değil Destekliyorum demeniz yeterli olacaktır bizim için. Kadındayanışması için çalışıyoruz

Olmayacağım tabii ki Ben Rambogirl rolünü 2 senelik karakterimde ya bir ya iki kez yapmışımdır. Benimle bir defa rol yapsanız görürdünüz. Ayrıca güzel konuşuyorsunuz ama bende açıkçası erkeklerin bu kadar küfrederek bağırarak çağırarak konuşmasından normalde rahatsızım. Tamam kadınlarda da abartı roller var haklısınız. Ama sizinde en azından bağırıp çağırıp kafanıza göre sıkmanızı engelleyecek bir imkan sunuyor. Şimdi biz lehimize olan bir durumu neden itelim ki? Siz zaten sıkmasanız güzel konuşsanız kadın karakterler size karşı gelip rambo rolü yaparsa bu Retarted RP'ye girer. O zamanda şikayet açarsınız sorun çözülür. Ben iyi davranan kimseye kötü davranmadım. Kötü davrananı da hep iyiye teşvik ettim. Duygusal bir karakter canlandırıyorum, hiçbir zaman sanane be salak tavrına girmedim. Ama konuştuğum bazı erkeklerden o az önce dediğiniz rambo tavırlarını görüyorum. Bende onları çekmek zorunda değilim şahsen o yüzden dediğiniz şey kadın rolünü daha da kısacak engelleyecek. O yüzden desteklemiyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #73 : 16 Mayıs 2020, 07:25:01 »
biri bana bu adamın ne anlattıgını acıklayabilir mi?? ,ADAS:DAS:FSA:DSA:Fsa:D:

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
Ynt: Kadın karaktere il-legal rol yasağı.
« Yanıtla #74 : 16 Mayıs 2020, 07:31:41 »
Desteklemiyorum, Hem İllegal Hem legal Rol yapıyorum, kimseye de atar yapmıyorum. Elimde silah falan da yok. Ayrıca karakterim silah kullanmasını da bilmiyor. Yani yapılmak istenirse yapılıyor, kadınlık korunarak o narinlikle belli bir seviyede konuşma özgürlüğüne düşünme özgürlüğüne sahipsiniz. Niye siz silah sıkmak, kavga çıkarmak, küfretmek, bağırmak, çağırmak, için izin almıyorsunuz da biz sadece illegal konulara girerken izin almak zorundayız?

ŞİDDETLE DESTEKLEMİYORUM

Elif hanım bakın her gün Santos'da köşe başlarında bir sürü kadın cesedi görüyoruz tecavüz, cinsel taciz ve niceleri. Sen ya da siz hiç laf yemediniz mi? size silahla ateş etseler rambogirl olmayacak mısınız? olacaksınız. O halde? Biz sizlerin iyiliğinizi düşünüyorum(z) bir daha düşünün lütfen...

Sizin gibi insanların papatyaların ve çiçeklerin soğumamasını istiyoruz Desteklemiyorum değil Destekliyorum demeniz yeterli olacaktır bizim için. Kadındayanışması için çalışıyoruz

Olmayacağım tabii ki Ben Rambogirl rolünü 2 senelik karakterimde ya bir ya iki kez yapmışımdır. Benimle bir defa rol yapsanız görürdünüz. Ayrıca güzel konuşuyorsunuz ama bende açıkçası erkeklerin bu kadar küfrederek bağırarak çağırarak konuşmasından normalde rahatsızım. Tamam kadınlarda da abartı roller var haklısınız. Ama sizinde en azından bağırıp çağırıp kafanıza göre sıkmanızı engelleyecek bir imkan sunuyor. Şimdi biz lehimize olan bir durumu neden itelim ki? Siz zaten sıkmasanız güzel konuşsanız kadın karakterler size karşı gelip rambo rolü yaparsa bu Retarted RP'ye girer. O zamanda şikayet açarsınız sorun çözülür. Ben iyi davranan kimseye kötü davranmadım. Kötü davrananı da hep iyiye teşvik ettim. Duygusal bir karakter canlandırıyorum, hiçbir zaman sanane be salak tavrına girmedim. Ama konuştuğum bazı erkeklerden o az önce dediğiniz rambo tavırlarını görüyorum. Bende onları çekmek zorunda değilim şahsen o yüzden dediğiniz şey kadın rolünü daha da kısacak engelleyecek. O yüzden desteklemiyorum.

Kısaca özetliyorum Santos dediğimiz yer ırkçılığın olduğu yer adamlar gözünü kırpmadan polislere sıka biliyor karakol basa biliyor  her gün polis siren sesi duyula biliyor çünkü silah taşıma serbest  kadın il-legal rol yapa bilir çünkü bu isteğe bağlı bir durum eğer böyle birşey olsaydı oyunda kız karakter kalmazdı erkek olurdu herkez.

Bu koyduğum vidyo kanlı izlerken dikkatli olun

&t=423s&bpctr=1589605425

Çevrimdışı mertel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Darcy Monroe Lv.26
Son giriş: 15 Aralık 2023, 01:29
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Son giriş: 17 Aralık 2023, 22:01
Toplam oynama: 139 gün, 5 saat
Son giriş: 15 Aralık 2023, 01:53
Toplam oynama: 8 gün, 4 saat
« Yanıtla #75 : 16 Mayıs 2020, 07:52:38 »
Boş(8krktr)

Çevrimdışı TheGod

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ivan Bianchi Lv.27
Son giriş: 23 Eylül 2023, 02:11
Toplam oynama: 171 gün, 2 saat
Birlik: ****ews
« Yanıtla #76 : 16 Mayıs 2020, 07:57:32 »
Ben kadınlara laf ettirmem kadın kadındır, baban çiçektir.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
« Yanıtla #77 : 16 Mayıs 2020, 09:51:44 »

Çevrimdışı Ria

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Xavier Reed Lv.31
Son giriş: 21 Ağustos 2023, 23:31
Toplam oynama: 199 gün, 2 saat
« Yanıtla #78 : 16 Mayıs 2020, 09:57:56 »
Aga be Bella Petrov vardı illegal rol yasağı diyonda kardeş adam birlik açtı 70 sayfa hood onaylı birlik oldu zamanında kurucusu kadın ve rolleri gayet başarılı

Çevrimdışı #Avcı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Nisan 2024, 08:43