Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

S/S LOVED PLAYBOYS XIII

Başlatan southernsoldier, 15 Mayıs 2020, 23:22:24
Okunma sayısı 116655 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı vuslat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Ekim 2023, 01:59
Toplam oynama: 126 gün, 16 saat
Birlik: *JNG
Ynt: Clarence Street Locos X3
« Yanıtla #1040 : 11 Ocak 2021, 23:19:52 »
Her yoruma cevap verip sayfa kasıyorsunuz, bir tane rol bile göremedim. Neyse başarılar.

yorum atmış olmak  için yorum atıyosun daha bakıp görmeden

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Haziran 2022, 19:15
Toplam oynama: 118 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #1041 : 11 Ocak 2021, 23:50:52 »
Her yoruma cevap verip sayfa kasıyorsunuz, bir tane rol bile göremedim. Neyse başarılar.
sayfanın başındakileride görmediysen hasteneden randevu alabilirm

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 02 Eylül 2023, 21:12
Toplam oynama: 2 gün, 1 saat
Birlik: ******TTI
Köken: İrlandalı
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:53
Toplam oynama: 140 gün, 17 saat
« Yanıtla #1042 : 11 Ocak 2021, 23:57:36 »
Dostum hipermetropisin galiba?

Çevrimdışı chronical

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Devon Harvey Lv.14
Köken: İspanyol
Son giriş: 20 Şubat 2021, 15:11
Toplam oynama: 24 gün, 6 saat
« Yanıtla #1043 : 12 Ocak 2021, 00:29:43 »

Önceki 5 10 sayfasını inceleyip attım, değişiklik söz konusu değil zaten yorum atmak için atsaydım başarılar derip geçerdim.
Öncelikle bir eleştiriyi bile bu kadar abartmanıza hayret ediyorum gerçekten, komiksiniz. Sadece rolün olmadığını belirttim, hipermetropun ne olduğunu bilmeyip konuşuyorsunuz davranışlarınızı anlamadım, birde 20 level olacaksınız hala üslup öğrenmemişsiniz galiba. Neyse, benim diyeceğim bu kadar rolleriniz geliştirilmesi, kültür hakkında bilginiz olması lazım, başarılar. Eleştiri yorumlarınada cevap verim yanıt kasmayın, sayfalarınız rollerle dolsun.

Çevrimdışı vuslat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Ekim 2023, 01:59
Toplam oynama: 126 gün, 16 saat
Birlik: *JNG
« Yanıtla #1044 : 12 Ocak 2021, 00:33:55 »

Önceki 5 10 sayfasını inceleyip attım, değişiklik söz konusu değil zaten yorum atmak için atsaydım başarılar derip geçerdim.
Öncelikle bir eleştiriyi bile bu kadar abartmanıza hayret ediyorum gerçekten, komiksiniz. Sadece rolün olmadığını belirttim, hipermetropun ne olduğunu bilmeyip konuşuyorsunuz davranışlarınızı anlamadım, birde 20 level olacaksınız hala üslup öğrenmemişsiniz galiba. Neyse, benim diyeceğim bu kadar rolleriniz geliştirilmesi, kültür hakkında bilginiz olması lazım, başarılar. Eleştiri yorumlarınada cevap verim yanıt kasmayın, sayfalarınız rollerle dolsun.

Levelin üslubla ne alakası var güzelim onu anlamadım :p
birlik zaten 3-4 sayfa öncesinde aktif edilmiş
onun harici atılan tüm yorumlar diğer kullanıcılara ait adam hepsini bir iletide alıntılayıp cevap veriyor
sen 1 sayfasını açıp full diğer oyuncuların yorumlarını gördüğün için böyle boş boş yorumlar atıyorsun
ileti kasmak isteyen adam her yoruma ayrı cevap verir
Hala konuşmak için konuşuyorsun :p
Açıldığı sayfadan itibaren de rol atmaya başlamışlar zaten?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Haziran 2023, 15:57
Toplam oynama: 155 gün, 0 saat
Birlik: ****** X3
« Yanıtla #1045 : 12 Ocak 2021, 00:37:32 »
Şimdi sadece bunları söylüyorum daha fazla tanıtımı kirletme kültür hakkında bilginiz olması gerekiyor diyorsun meraklanma fazlasıyls var eğerki yazmış olduğumuz bilgilendirme mesajlarını ve attığımız rollere bakınırsan bir eksiklik goremezsin eğerki bu rollere hakimsen sadece yorum yapmak için boş yorum atıyorsun sunucuda o kadar boş beleş birlik varken rol yapan insanlara bir şey bilmeden sallıyorsun dahafazla tanıtımı kirletme

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 06 Nisan 2025, 21:14
Toplam oynama: 206 gün, 14 saat
Birlik: * * * * * * ' S
Son giriş: 23 Mart 2024, 02:37
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: Yunan
Son giriş: 02 Mart 2024, 05:01
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #1046 : 12 Ocak 2021, 09:18:33 »

kanka kültür bilgisi diyon da adamın 5. kez arşivden çıkartışı 4 kere onay aldı ama sen bilirsin boş sallamaya gerek yok

Çevrimdışı Shiver!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Anton Allen Lv.19
Son giriş: 15 Haziran 2023, 16:26
Toplam oynama: 77 gün, 18 saat
Son giriş: 15 Haziran 2023, 17:10
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #1047 : 12 Ocak 2021, 11:08:56 »

Şu rolün güzelliğine bak be, kubi yapıyorsun bu işi.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 25 Ağustos 2021, 19:27
Toplam oynama: 47 gün, 1 saat
« Yanıtla #1048 : 12 Ocak 2021, 11:20:30 »
bu yolda size başarılar

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Haziran 2023, 15:57
Toplam oynama: 155 gün, 0 saat
Birlik: ****** X3
« Yanıtla #1049 : 12 Ocak 2021, 11:31:18 »
  Yaptığımız ve yapacağımız roller için bir rol planı ayarladık birliğe katılmak isteyenler bunu okuyabilir. Öncelikle Javier Alvaro isimli karakterle Felipe Cortez isimli dedektif yüzünden çete büyük zarar alıyor. Javier Alvaro içeriye girdiği için sokakta eMe bağlantılı kimse kalmıyor. Israel Yepes isimli karakter öne çıkarak eMe ile bağlantıya geçiyor ve Javier'in yerine konmayı planlıyor. Israel Yepes çetede yükselmek için eMe ile görüşüp iş alıyor. Çetede yükselmek için para kazandırıp kazanması lazım. Şimdi eMe için para toplama rolünü gerçekleştireceğiz daha sonra eMe sokağa düşük kalite mal üretimi için bir kimyager ayarlayacak bu kimyagerle ufak ufak rollere başlayacağız. Bildiğimiz kadarıyla rolleri yapacağız bu rolleri. Şu anlık rol planımız bu katılmak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilir. McCaine lisesine giden 15-18 yaş rolü yapabilecekler ulaşabilir elimizden geldiğince kültür ve konsept hakkında bilgi vereceğiz.