Her yoruma cevap verip sayfa kasıyorsunuz, bir tane rol bile göremedim. Neyse başarılar.
yorum atmış olmak için yorum atıyosun daha bakıp görmeden
Önceki 5 10 sayfasını inceleyip attım, değişiklik söz konusu değil zaten yorum atmak için atsaydım başarılar derip geçerdim.
Her yoruma cevap verip sayfa kasıyorsunuz, bir tane rol bile göremedim. Neyse başarılar.
sayfanın başındakileride görmediysen hasteneden randevu alabilirm
Dostum hipermetropisin galiba?
Öncelikle bir eleştiriyi bile bu kadar abartmanıza hayret ediyorum gerçekten, komiksiniz. Sadece rolün olmadığını belirttim, hipermetropun ne olduğunu bilmeyip konuşuyorsunuz davranışlarınızı anlamadım, birde 20 level olacaksınız hala üslup öğrenmemişsiniz galiba. Neyse, benim diyeceğim bu kadar rolleriniz geliştirilmesi, kültür hakkında bilginiz olması lazım, başarılar. Eleştiri yorumlarınada cevap verim yanıt kasmayın, sayfalarınız rollerle dolsun.
Levelin üslubla ne alakası var güzelim onu anlamadım

birlik zaten 3-4 sayfa öncesinde aktif edilmiş
onun harici atılan tüm yorumlar diğer kullanıcılara ait adam hepsini bir iletide alıntılayıp cevap veriyor
sen 1 sayfasını açıp full diğer oyuncuların yorumlarını gördüğün için böyle boş boş yorumlar atıyorsun
ileti kasmak isteyen adam her yoruma ayrı cevap verir
Hala konuşmak için konuşuyorsun

Açıldığı sayfadan itibaren de rol atmaya başlamışlar zaten?