Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Willowfield Youth Predators

Başlatan Başparmak, 31 Mayıs 2018, 03:38:23
Okunma sayısı 5585 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Başparmak

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 06 Şubat 2019, 19:17
Toplam oynama: 25 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Willowfield Youth Predators
« : 31 Mayıs 2018, 03:38:23 »

Okurken dinlemek için tıkla.

Karakterler

Jason Louis Massive
Mastwine
WP Rütbeleri: Willowfield Predators > Shotcaller
Saat 19:07 , Tarih 11.7.1991 annemin karnından nasıl çıktım bilmiyorum. Siyah ten rengin ilk defa o an kan ile buluştu ve bunun devamını getirmek için doğdum belkide dostum!
Eve geldiğimde ise daha el ayak kordinasyonum yoktu zaten 1 yaşındayım amına koyayım , evin duvarlarını rütübet tutmuş. Fakirlik mi ? Evet!
Artık yaşım 5 o zamanlar ilk kavgamı ettim baylar , tamam tamam sakin olun anlatıyorum. Mahallede 3 yaşındaki Jamir'i dolaşdırırken bir sıvı , bu sıvıda ne diyerek elimi kafam attığım zaman gördüğüm tükürük idi.Hadi ama kavga başlatmak için daha gerçekci olmalısın!
Jamir'i eve götürdüm camın kenarına bıraktım amacım neydi ? , tabiki de kavgayı seyretmesi evden bir adet boruyu aldım ve dışarıya çıktım. Elimde boru önümde iki adet beyaz ırkçılık yapmamıştım o güne kadar fakat o gün her şey değişti. Birisi bana doğru yaklaştı ve elimdeki boruyu anlamadığım bir şekilde çocuğun kafasına indirdim.
Çocuğun kafasından kanlar geldi ağlıyordu korkmuş olacak ki arkadaşınıda alıp koşarak uzaklaştı , kafamı çevirdiğimde Jamir gülüyordu. Belki hayatımda mutlu olduğum tek bu an vardı kanka Jamir o kadar güzel gülmüştü ki anlamsız duygular hissetdim.
12 yaşına girdiğinde mahalleye bir adet kamyon ve arkasında bir adet araç vardı yaklaştığımda ise şişko bir zenci bu adamı görünce neden bu kadar kendime yakın hissetdim bilmiyordum , sonradan anladım ki bu adam benim ikizim gibi fakat biraz kilosu var gibi.
17 yaşına girmiştik , bu arada şişkonun adı Hector. Neyse 17 yaşına girdik işte mahallede bir kaç abi var fakat bizi biraz daha ön plana çıkartmalarını istiyorduk bunun için onların istedikleri adamları ya dövüyorduk yada topuk , kol , omuz ve benzeri gibi yerlerine sıkıyorduk.
Sonrasında işte mahallede abi olarak sayılmaya başlandık.

WP Rütbeleri: Willowfield Predators > Venue Responsible
Saat 04:28 , Tarih 17.5.1991 annemin karnından sezeryan doğdum neden mi ? , 8KG doğdum amına koyayım çünkü.
Benim kardeşim yoktu , babam yoktu. E-ee nasıl oldun o zaman sen diyenler olacaktır babamı doğum günü hastaneye gelirken kaybetdim hayır hayır trafik kazası değil silahlı suikast.
Orospu çocukları adamı en mutlu gününde vurmuşlardı beni ise babasız bırakmışlardı.
O yüzden her gece onları büyüyünce oldurmek için rüyalar , hayaller kuruyordum. Aklımda çılgın fikirler , dehşet işkenceler! Artık olduğumuz bölgede çok fazla satış ve silahlı çatışma olduğundan annem ile taşınmıştık nereye mi ? , Jason'un mahallesine.
Jason ile taşındığımız gün tanışdık öz kardeş gibiydik. 12 Yaşında bir ergen yanında öz kardeşi sayılan bir çocuk ile neler yapabilir ? Tabikide her şeyi.
Hırsızlık , çocuk dövmek , araba kaçırmak (Hector'un annesinin arabasını) biz Jason'lara göre zengindik ama bu bir şey değiştirmedi.
17 Yaşına girdim ve girdi. Mahallemizdeki abilerin gözüne girmek için bir kaç şey yapıyorduk fakat bu onlara yeterli değildi bizde bir şeyler yaptık ve mahallede abi olmaya başladık dostum anlarsın ya.

Hector Carbello
Şişko

Jamir Daniel Massive
Massive
WP Rütbeleri: Willowfield Predators > Drug Dealer
Jamir Daniel Massive.Babasının zoruyla ailecek Los Santos'un El Corona'sına gelen Jamir burada kaldı, kaldı bu sürede bir okula başladı okulda geçirdiği süreçte hepsinden iyi notlar alıp,kendini güzel yerlere getirmeye çalışan Jason bu çabasını sonuçlanmasına ramak kala babası yine taşınıyoruz demesiyle okuldan soğumaya başlayıp yeni başladığı okulundan haz almayan Jamir notlarını kötü gelen ve ailesinden tepki alan biri insan haline geldi.Bu tepkiler onu boğmuş ve ergenliğin verdiği hormon bozuklukları yüzünden kendini kaptırdı ve içkiye başladı kendine ileride güzel bir hayat kurmak için bir iki biriktirdi.Parayı tamamını viski içmek için yatırdı.Bar'a kaç gün daha gelebilirdi ki artık parasızdı ve para kazanması gerekiyordu işe girmeye çalıştı ama ayyaş bir tip ve ağzı içki koktuğu için tüm başvurdu.İş yerileri reddedildi yapacak iş bulamayan Jamir bar'a gitti takıldığı arkadaşlarına nasıl para kazanırım diye sordu ve Jamir'in hergün viski içtini Bildikleri için Jamir'e yakın olduğundan bir torba uzattı ve bunu sat dedi.Jamir aldı ve hayır demeden dediğini yaptı. işleri iyi gitmeye başladı para kazandı saygınlığı artı ama ailesi bir tarafdan eve geç geldi ve ağzı koktundan anlamıştı ama daha kötü değil oda iyi gibisinden baktı ve bir psikoloğa götürmek istedi ama Jamir ailesinin bu tepkisini saçma bulup bardaki arkadaşlarının yanına yerleşti.Hergün işe çıkan Jamir gelir artırdı artık birisi uyuşturucu alıcaksa Jamir'e gidiyordu artık ismi duyulmaya başladı bunlar saygınlığını artırdı ve yeni dostlar arkadaşlar edindi artık Santos'da biliniyordu,barlarda eksik olmayan Jason her barda gittinde bir kankası dostu vardı bu dosları sayesinde...
Kardeşi Jason Louis Massive'yi bulunca işleri beraber yürütmeye başladı.

Willowfield Doğuş Ve Çöküş

Willowfield'e hükmümüzü sürüyorduk  , her güzel şeyin karşısında bir zorluk çıkardı bizimde zorluğumuz Yakuzalardı. 150.00 kişi kadar üyesi olduğu bilinen yakuza mafyası Willowfield'e 25.000 kadar üyesini yollamıştı. 25.000 üye Willowfield'e bile biraz fazlayken bize çok çok fazlaydı. Dostlarımın canını kurtarmak için ekibi dağıttım Willowfield hükümetini kayıpsız bir şekilde Yakuzalara bıraktım. Jamir ve Ben (Jason) uzak bir yere yerleştik ve Hector'la her hafta sonu görüşüyorduk.

Geri Dönüş!

Mahalleyi terk edip gideli 7 ay oldu ve kendime çok kızdım ve hala daha kızmaktayım . Artık canıma tak etti ya kazanacaktım yada kaybedecektim ama buna değerdi. Bir hafta sonu otururken sohbet sırasında Hector elini cebine attı ve bir kaç eski fotoğraf çıkardı duygulandım. Jamir'in üzüldüğünü gördüm , bir abi için bu üzücü bir durumdu ona "Neden üzülüyorsun kardeşim?" diyerek sordum "Eski mahallemi özlüyorum Jason" dedi. İçime sanki bir öküz oturdu , Jamir'e biraz sinirlenerek sert bir cevap verdim "Herkesin kıçını kurtardım Jamir , sizleri ölümden kurtardım"  Hector sinirlenmiş olacak ki bağırarak "Öleceksin ama Willowfield bizde kalacak deseydin ölümü göze alırdım Jason! , bu senin sorunun. Orada olup Willowfield için savaşmayı daha çok isterdim!" dedi.  Üzüldüm Hector doğru söylüyordu eğer onlara sorsam savaşırlardı bende kendime kızıyordum o halde bu duruma bir dur demeliydim. Sağ elimi iyice gerip masaya sert bir yumruk attım. İkiside şaşırmış olacak ki ne oluyor amına koyayım dercesine suratıma baktılar. Bağırarak  " Bana eski kemik kadroyu kurun Hector! , dediklerinde haklısın savaşacağız! " dedim , sanırsam biraz gaza geldim ama olsun değerdi. Hector'un ve Jamir'in yüzündeki mutluluğu gördüğümde bende mutlu oldum. Hector dışarıya çıktı aracına atladı 2 saat içerisinde bütün kadroyu toplamıştı. Esaslı bir konuşma yaptım. Aramızda en iyi para bulana "Para lazım , elinden ne kadar gelirse bana para getir dostum" dedim. 2 Gün sonra önümde 500.000$ duruyordu , ben hayatımda bu kadar parayı bir arada görmedim amına koyayım! Bütün parayı şehirdeki silah satanlara yatırdım güzel bir cephane vardı elimizde C4 bile vardı ama nasıl kullanacaktık bilmiyoruz , gaza gelmiş olacağız ki aldık. Uzun lafın kısası , Bu zenciler Willowfield için ortalığın ağzına sıçacaktı dostum!

Soygun

Hani demiştik ya , mahalledeki abilerin gözlerine girmeleri için bir şeyler yapmalılar diye işte başlıyoruz!
Jamir , Jason ve Hector gizli dağ evlerine 2 Sanchez ile gittiler oturdular konuştular.
Jamir'in fikri küçük bir yer soymak , Jason'un fikri parası ve madeni değeri yüksel olan bir yeri soymak ve Hector'un fikri büyük bir iş adamını soymak.Peki bunlar birleşirse ne olur biliyor musunuz ? Büyük bir iş adamının kuyumcusunu soymak.
Plan tamam ne ile gidecekler , ne ile soyacak fakat bir sorun var.Silah! , silahı nereden bulacaklar bilmiyolar.Sanchez'lerine binip mahalleye indiler abilerine olayı anlattılar abileri onayladı.Sorunlarınıda belirti bu üçlü abileri onlara yardımcı olacaktı fakat bir şart ile para.
Kazandıklarının 5'de 1'i bu abiye verilecekti hepsi bu fikri onayladı.Silahları aldılar mahalleden Hector'un annesinin arabasını aldılar silahı iyi kullananlar yan koltuğa Hector şöför koltuğuna oturdu , Las Colinas bölgesindeki CCTV'lere yakalanmadan kuyumcuya gittiler.
Jason ve Jamir kuyumcuya girdiler , Jamir çuvalı açtı ve doldurmaya başladı Jason görevliyi rehin aldı Hector dışarıdaki güvenliği sağladı.Jamir 35.000$ değerindeki altınları çuvala doldurdu Hector'a fırlatdı Jamir dışarı çıktı Jason elindeki silah ile kuyumcunun kafasına sıktıktan sonra kaçtılar.
LSPD bu üçlü için uğraşmadı neden mi ? Hector'un annenisin aracını düşman mahalleye bıraktılar , düşman mahalledeki adamlardan birini koltuğa bıraktılar baygın bir şekilde LSPD'ye haber verdiler vee-e bu olaydan yakalanmadan kurtuldular anlaştıkları gibi paranın 5'de 1'ini silahçıya verdiler ve silahları satın aldılar. Hector'un annesine bir araç bulmak için şehire çıktılar ve üst düzel bir arabayı çalarak Hector'un annesine hediye ettiler , plakayı ve boyasına kadar herşeyi değiştirip verdiler tabii salak değiller ya.

Designer - Developer  = @Başparmak | Story Writer = @Hectorbaba | Phptpgrapher = @Muro

Çevrimdışı Başparmak

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Şubat 2019, 19:17
Toplam oynama: 25 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Blueberry 21St Massive
« Yanıtla #1 : 31 Mayıs 2018, 03:39:06 »
SS'lerinizi aşşağıdaki kodu kopyalayıp yeni ss'lerinizi atarken böyle atınız.

Kod: [Seç]
[divbox=black][center] [img]https://www.upload.ee/image/9186998/08E97141-5207-4038-A312-76C87760B8F3.png[/img]

[img]Link[/img][/divbox]

Çevrimdışı Başparmak

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: