VIP olanlar zırh alabiliyor, bu yüzden fiyatı pahalı olmalı. Ama dur, pahalı olursa da insan uyuşturucu almayı tercih etmeli. Hiç gelmezse karışıklığa da gerek kalmaz
Silah sistemindeki gibi sipariş edilecek, envantere gelip satılabilir ya da direk zırhı takma gibi bir şey olur, yine sipariş edildikten 1 saat sonra gelecek ve silah hakkından alacak. Bu sayede tercih değil, alınabilindiğinde alınır.
Hayır hayır, siz yanlış anladınız. VIP olanlar VIP lounge'ye gidip zırh doldurabiliyor, hem de 2 bin dolara(belki bin dolar hatırlamıyorum). Onlar 2 bin dolara dolduruyorsa zırhlarını insanlar da uyuşturucuyla doldurabiliyor. Uyuşturucuyu maksimum 500 dolara satın aldığımız zaman 5 bin dolara zırh doldurmuş oluyoruz. Çelik yelek gelirse de uyuşturucunun anlamı kalmayacak, o zaman çelik yelek pahalı olacak ve insanlar mantıklı düşünüp uyuşturucuyu seçecek.
Ben bunun gibi bir sistemi desteklemiyorum açıkçası.
Hmm o doğru diyorsunuz, VIP özelliği kaldırılsın onlar da sipariş etsin desem fazla zorlama olur. Yine de zırh için bir alternatif olur diye argeyi sundum. Çünkü vip isen vip loungeye gidip dolduruyorsun, değilsen uyuşturucu bulup içiyorsun. Bir alternatif yok.
Bu çok mantıklıymış Vip ler lounge'den değil, sipariş ederek zırh alsın, zaten silah siparişi gibi daha erken sipariş edebilir böylece pay-to-win'in önüne biraz geçilmiş olunur.