Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Void - Bar Başvurusu

Başlatan Void, 14 Mayıs 2020, 06:42:35
Okunma sayısı 173 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Void

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Ocak 2025, 16:28
Toplam oynama: 193 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İngiliz
Son giriş: 26 Ocak 2025, 16:05
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Void - Bar Başvurusu
« : 14 Mayıs 2020, 06:42:35 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Haftanın 7 günü, günlük en az 10 saat aktifim(AFK dahil).

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri koordinatları(/pos): 511.92, -1511.05, 14.56, 92.31

2.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.03:İşyeri adı: Connaught Bar

2.04:İşyeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Bar

2.05:İşyeri interioru: Bublic Bar

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:( En az 200 kelime) Will Marshall 1994'nın eylül ayında doğan ve orta gelirli bir ailenin çocuğudur. İlke ve Orta öğretimi başarılır geçmiş. Lisede 1 dönem kaldıktan sonra liseyi geçip Yazılım okuyan Will Marshall, 2010'lu yıllarda  üniversite parası için bir Bar'da çalışıyordu. Arada kardeşi de gelip yan işlere yardım edip harçlığını çıkarıyordu. Uzun bir müddet geçti ve Will yazılım okulundan mezun oldu.2014'lü yıllarda, Santos'a gelen Will arkadaş grubu; Brendan, Joe, Preston ile Santos'da uzun bir müddet kalmışdı. Burada bir hepsi ortak bir şirkette çalışıyor ve şehire alışmışlardı. Arada geceleri sohbete çıktığında Will üniversite için para biriktirdiği yıllara döner ve anlatırdı. O zamanlar kolay değildi para bulmak. Kitaplar şimdiki zamanı gösterinde Will, Rodeo taraflarında cidden işlerin ve lükslüğün farkına vardı. Arkadaşları ile anlaşarak bir Bar açacaklardı. Eski günlerdeki gibi, bunun için planlara girişen Will satılık ve tadilatta olan bir barı keşfetmiş ve kardeşi ile ortak olarak açmaya karar verdi. Arkadaş grublarını topladı ve işe koyuldu. Etrafında çok lüks yer vardı ve onları geçmesi bir hayli zor olacaktı. Bundan dolayı herşeyi hazırladırlar ve sakince açılış gününü beklediler.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:( En az 250 kelime)  OOC: Öncelikle amacım oraya arkadaşlarım ile küçük bir rol ortamı toplayıp genişletmek, bildiğiniz gibi şuan Rodeo tarafında pek aktif bar, pub olduğunu söylenemez genellikle arada parti veren barlar. Buraya aktiflik sağlayıp rol ortamı çıkarmaya çalışacağım. Birde aklımda egal bir birlik var uzun zamandır eğer açabilirsem ve mantıklı gelirse Bar ile alakalı Legal bir birlik açmak. Bu sayede tanınmak. Bölgede insanların rol yapacağı ortam kurmaktır, örnein Rodeo cidden önemli lüks bir yerdir. Richman lüks ev yeriyse Rodeo Lüks partilerinin bulunduğu alandır. Los Angeles'te de olan bu yer, cidden büyük bir lükslüğe ve dünyanın en iyi bar/pub alanlardan ilk 1.000'e girmekte. IC; Rodeo tarafında aktif rol gösterip, barı tanıtacağım. Böyle bölgelerde olan bar kıtlığı ilede aktif yer sağlayacağım. Bölgenin konumu ile yüksek bir aktiflik olacağını düşünüyorum. İnsanları Rodeo'nun gerçek bir lüks alan olduğunu ve kişilerin GBI'dan çok ortak rol bölgesi yapmaya çalışacağım.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC) ( En az 100 kelime) :  Öncelikle sunucuda Doğu bölgesinde olan (İdlewood, Commerce, Market st) gibi bölgelerin aktifliğinin yeterince olduğunu düşünüp, bu aktifliğin Rodeo bölgesinde sağlamayı düşünüyorum. Zor olacaktır ancak insanların buraya alışması kolay olur. Zamanında burada rahat 2-3 bar aynı anda aktiflik gösteriyordu. Belki diğer barlar kadar aktif olmayacak ama en azından ufak bir rol bölgesi olacaktır diye düşünüyorum. Burada ki lüks mekanların insanların oldukça dikkatini çekeceğini düşünüyorum çünkü bu bölge hem şehir merkezine yakın, hemde birçok lüks araziye. Bundan dolayı aktiflik olacağına eminim.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) ( En az 100 kelime)  : Öncelikle, şehri eski lüks bir konuma getirecek ve buna katkıda sağlayacak. Birçok işsiz olan lise mazunları, orta okullular, iş arayan şefler. Buraya gelerek iyi bir maaş ile çalışacak. Şehrin eğlencesini atabileceği, insanların iyi vakit geçirip güvenle gelebileceği. Bütçemiz yeter ise özel korunaklı ve bir o kadarda sıra dışı olacağımız için şehirde adını duyuracağını düşünüyoruz, Santos'da azalan aktiflik bir kısım da olsa artacak. Rode'nun etrafını değerleneceğini düşünüyorum.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, Void; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı #Kontaminant

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Kasım 2024, 21:44
Toplam oynama: 220 gün, 4 saat
Ynt: Void - Bar Başvurusu
« Yanıtla #1 : 15 Mayıs 2020, 17:08:45 »
Yetersiz anlatım gerekçesi ile başvuru reddedildi.