Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

FearS - Ofis Başvurusu

Başlatan fears the great, 14 Mayıs 2020, 00:11:03
Okunma sayısı 350 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 02 Eylül 2023, 21:12
Toplam oynama: 2 gün, 1 saat
Birlik: ******TTI
Köken: İrlandalı
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:53
Toplam oynama: 140 gün, 17 saat
FearS - Ofis Başvurusu
« : 14 Mayıs 2020, 00:11:03 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): 2137.72, -2282.59, 20.67, 119.08

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Büyük Ofis.

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Öncelikle Ofiste,mafya rolleri dönücektir aile arasında toplantılar, buluşma yerleri mekan olarak bu ofis kullanılcaktır, ofis yeri silah fabrikası olarak geçtiği için silah üretimi ve uyuşturucu rolleri gerçekleşecektir. Bir çok mafyalar ile toplantı, ticaret gibi roller gerçekleşecektir.Yerin önünde dorseler olduğu için ticaret, depo gibi amaç için kullanılacaktır.Deepweb'de sayfamız bulunmakta oradan yapılan siparişleri alım satım işlerini gerçekleştirip bu yerde satılıcaktır. Ofis Willowfield tarafında olduğu için o taraftaki bölgelerde İC adamlarım ile sokaklarda uyuşturucu satıp, silah satılıcaktır. Bölgede başka aileler ile dostluk yapılıcaktır. Ailenin özel bilgileri, yapılan siparişler, gelirler ofiste tutulucaktır. Aile için araştırmalar, gelecek için planlar için burda konuşulacaktır. Ofiste il-legal işler dönüp legal işlerde dönücektir, Araç alım-satım araç parçaları vesayre. Mekaniklenen araçlar burda tutulucaktır. Ofiste sürekli çalışıp insanlara İC olarak para yardımı, rol olarak yardım edilicektir. Ofis aktif tutulup mafya ailesindeki adamlarada aktif rol ortamı tutulcaktır. Willowfield'de daha çok rol döndürüp Willowfield tarafları aktif rol ortamı sunulcaktır.Lojistik gibi rollerde yapılcaktır. Dediğim gibi aile içi alımlar, hiyerarşi işleri burda dönücek birleşme rolleri yapılcak.Ofiste birden fazla etkinlik döndürülcektir. Kumar gecesi, aile arası parti gibi birden fazla etkinlik döndürülcek. Diğer aileleri çağırıp ofis içinde aktif rol ortamı, dediğim gibi kumar gecesi döndürülcektir. Ailenin banka yani para yeri burda olucak paralar burda saklanacaktır.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Ofiste silah, uyuşturucu gibi üretme, satma, depolama işleri yapılcaktır.Ailede toplantı, konuşma gibi işleri burda yapılıcaktır.Ailede paraları, silahları, diğer bütün malzemeleri burda tutulcaktır. Diğer aileler ile görüşmede burda bir yer sunulcaktır. Burda aileler arası toplantılar yapılıp, kumarhane işleri döndürülcektir. Kumar geceleri, ticaret işlerini burda döndürülcektir.Mekanik işlerini, araç alım satım, 2. el galeri yapılcaktır. Çalınan arabalar burda saklanıp parçaları sökülüp satılcaktır. Çeteleri toplayıp burda haraç kesilcektir, düşman ailelerden adam kaçırıp buraya saklanıp, aileden fidyeler istelenecektir yada işkence yapıp kafasına sıkılıcaktır. Birden fazla hergün silah-uyuşturucu üretim yapılıp satılıcağı için silah-uyuşturucu piyasasında düzelmeler, fiyatta artmalar azalmalar olucaktır. Ailenin giriş-çıkış kayıtlarını burda tutulcaktır.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Dediğim gibi,Ofiste silah, uyuşturucu gibi üretme, satma, depolama işleri yapılcaktır.Ailede toplantı, konuşma gibi işleri burda yapılıcağı için bu ofisi istiyorum. Ailenin silah-uyuşturucu deposunu bu ofiste koyulucaktır. Ailenin mekan-yer görevini özel mülk olarak bu ofis karşılıcaktır.Dost aileleri davet edip, konuşmalar, toplantılar yapılırken bu ofiste yapılcaktır.Düşman ailelerden adamlar kaçırıp bu ofiste kilitlenecektir ve fidyeler istenenecektir her gün ailede neler olunduğu kanıtları bu ofiste gizlenecektir. Mekanın etrafına kameralar yerleştirip ofisten izlenecektir. Her hangibir polis baskınında ofiste gizlik saklı işler gizlenilecektir. Ofiste ulaşım olarak büyük bir rol oynanacaktır, deepweb sitesine burdan silah-uyuşturu-araba parçaları eklenilip burda satılıcaktır.Ailenin gizli saklı işleri burda döndürüp burda yapılıcaktır. Her gün kumarhane için çalışmalar, geliştirmeler bu ofiste yapılıcaktır. Ofiste özel toplantılar aile çizelgesi, yapılıcak işler, her türlü aile içindeki sorunları her şeyi bu ofiste konuşulcaktır. Çeteleri burda toplayıp, haraç kesilicektir. Ofisin dışına adamlar dizip burayı koruyacaktır. ve silah mermileri, parçaları bu ofisin dışında makineler kurulup üretilcektir.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, ''FearS''; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: FearS - Ofis Başvurusu
« Yanıtla #1 : 14 Mayıs 2020, 00:11:33 »
NC attım, o yüzden başvuruyu tekrar açıyorum.

Çevrimdışı Kaise

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mayıs 2024, 22:08
Toplam oynama: 195 gün, 4 saat
Birlik: * * * * * * ' S
Son giriş: 15 Mart 2024, 22:53
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Arap
Son giriş: 04 Mayıs 2024, 17:04
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #2 : 14 Mayıs 2020, 00:18:51 »
İyi olacağına inanıyorum umarım kabul olur BAŞARILAR

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 14 Mayıs 2020, 00:24:32 »
İyi olacağına inanıyorum umarım kabul olur BAŞARILAR
Teşekkürler sağol.

Çevrimdışı HpLeL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Scott Lozke Lv.23
Son giriş: 29 Haziran 2022, 00:25
Toplam oynama: 89 gün, 2 saat
Kevin Korki Lv.23
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #4 : 14 Mayıs 2020, 16:15:48 »
Başarılar kardeşimee

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 15 Mayıs 2020, 15:54:37 »
Başarılar kardeşimee
Eyvallah kardeşim.

Çevrimdışı zeu$

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Aralık 2023, 00:50
Toplam oynama: 157 gün, 18 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 04 Kasım 2022, 16:13
Toplam oynama: 17 gün, 14 saat
Birlik: ** 117
« Yanıtla #6 : 15 Mayıs 2020, 16:06:59 »

Çevrimdışı Chapo35

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 04 Şubat 2022, 13:04
Toplam oynama: 86 gün, 10 saat
« Yanıtla #7 : 16 Mayıs 2020, 04:19:23 »
Ardakee şurayı bi alsak var yaa hadi inş

Çevrimdışı Dino_Zoppi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vitale Dinch Lv.17
Son giriş: 03 Mayıs 2023, 19:04
Toplam oynama: 32 gün, 3 saat
« Yanıtla #8 : 17 Mayıs 2020, 16:14:40 »
Bu mekan zaten bizimdi adamımız ban yedi kapatıldı burası bizim inş alırız

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
« Yanıtla #9 : 18 Mayıs 2020, 17:24:47 »
Başvurunuz gereksinimleri karşılamadığı için reddedildi.