Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Shiver - Forester Galeri ((Ofis Başvurusu))

Başlatan HAN!, 13 Mayıs 2020, 00:44:18
Okunma sayısı 242 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı HAN!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Haziran 2024, 14:53
Toplam oynama: 346 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Enrico Conte Lv.28
Köken: İtalyan
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 16:57
Toplam oynama: 8 gün, 17 saat
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:31
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 16:58
Toplam oynama: 3 gün, 21 saat
Birlik: ***** ***ncy
Shiver - Forester Galeri ((Ofis Başvurusu))
« : 13 Mayıs 2020, 00:44:18 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): (2581.35, 1061.15, 11.56, 177.80)

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Büyük Ofis

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Ofisim Legal olarak gözüken ama aslında oradan kazandığı paraları İllegal işler için kullanan bir işyeri detaylı rol planını anlatmam gerekirse ofisim bir tır kiralama galerisi, 10 tane tırım olacak ve bu tırları rolsel olarak kiralığa vereceğim tırcılığın tam yanında olması büyük avantaj olacak bunlara ek olarak aile toplantısı, İllegal işler için sevkiyat toplantıları gibi rollerde dönecek hepsine ek olarak dediğim gibi tır kiralama rolleride dönecek örneğin aile toplantısı olacak o zaman bir toplantı salonu gibi herkesi oraya davet edeceğim, toplantılar yapacağım, sevkiyatlar işleri hakkında konuşacağım ve birilerine tır kiralamak için kullanacağım. İşyerim devlete bir tır kiralama ofisi gibi gözükecek ama işleri alttan yürüteceğiz gibi olacak bir örnek daha aileye alım rolleri olacak mesela biri ailemize katılmak istediğinde oraya gelecek bir tür marka değeri gibi illegal olan kişiler orasının benim iş yerim olduğunu bilecek gerek görüşmek için gerek aileye katılım için gelecekler bence gayet iyi roller dönecek ailemle beraber sürekli orada aktif kalacağım OOC ve IC olarak bunun örneklerini görmekteyim.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Dediğim gibi ofisimi zaman zaman Legal zaman zaman İllegal olarak kullanacağım Ofisim yeri geldiğinde İllegal işlerin konuşulduğu, aile toplantılarının yapıldığı, sevkiyat işlerinin ayarlandığı ve suikast planlarının düşünüldüğü bir işyeri olacak. Bazen de alımlar olacak aile konseyleriyle beraber yani şöyle diyebilirim ki Legal olan oyuncular orayı Foresterın kiralık tır galerisi olarak bilecek öyle tanıyacaklar ama İllegal olan kişiler orayı Alvin Foresterın silah sevkiyatı, uyuşturucu ticareti gibi kirli işlerin öncülük edildiği konuşulduğu yerler olarak bilecekler yani Yeri geldiğinde  Basit bir kır tiralama yeri olacak devlet orayı öyle bilecek yeri geldiğinde de Aile toplantılarının yapıldığı İllegal bir ofis ama bunu Legal oyunculara göstermeden yapacağım örneğin geceleri tır işleri fazla aktif değilken ve ortam sakinken olacak bu toplantılar hiçbir legal oyuncu bunu göremeyecek diyebilirim.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Ofis açmamın sebebi aile olarak bir yerleşim yeri bulamamamız toplantı, sevkiyat veya aileye alımların olduğu bir yer olarak burayı açmak istiyorum. Herşeye ek olarak MA iznim olduğnudan 10 tane tır alıp Rolsel kiralığa verip buradan para kazanmayı düşünüyorum. Hem Ailenin toplantı yerini hem toplanma yerini hem sevkiyatların görüşüleceği yeri hem de tırlarımı kiralayabilecek bir yer aradığım için bu yeri açıyorum. hepsine ek olarak tırcıların bir çoğunun kiralık tırların bitmesinden dolayı binememesi ve binenlerin de hızından şikayet etmesinden dolayı güzel bir rol ortamı olacağından ve tırcıların bir nebze de olsa rahatlayacağından ötürü bu ofisi açmak istiyorum.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Shiver"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı HAN!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Haziran 2024, 14:53
Toplam oynama: 346 gün, 8 saat
Enrico Conte Lv.28
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 16:57
Toplam oynama: 8 gün, 17 saat
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:31
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 16:58
Toplam oynama: 3 gün, 21 saat
Birlik: ***** ***ncy
Ynt: Forester RoadTrain Galerisi
« Yanıtla #1 : 13 Mayıs 2020, 01:13:18 »
SS'lerimi direk olarak forum linkinden attım "spoiler" komutu nedense işe yaramadı veya ben beceremedim mazur görülür umarım direkt olarak forum linki ile attım.

Çevrimdışı Driver

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 28 Mart 2024, 16:57
Toplam oynama: 79 gün, 23 saat
Ynt: Shiver - Forester Galeri ((Ofis Başvurusu))
« Yanıtla #2 : 13 Mayıs 2020, 21:51:31 »
Vory V Zakone birliği olarak alım-satım ve rol olarak destek çıkacağız.

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
Ynt: Shiver - Forester Galeri ((Ofis Başvurusu))
« Yanıtla #3 : 17 Mayıs 2020, 13:13:58 »
IC/OOC sicil sebebiyle reddedildi.