Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

El Mother Anna El Jops

Başlatan Fatihb_ayar, 11 Mayıs 2020, 17:10:23
Okunma sayısı 493 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fatihb_ayar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Anna El Jops Lv.22
Köken: İtalyan
Son giriş: 28 Mayıs 2023, 17:24
Toplam oynama: 81 gün, 11 saat
Birlik: *ops
El Mother Anna El Jops
« : 11 Mayıs 2020, 17:10:23 »
***Hatalı ***
El Mother Anna El Jops
Geçtiğimiz yılarda Polisler tarafından çokca söz edilen ve göz altına alınan Anna El Jops Geçtiğimiz günlerde kapalı ceza evinden açık ceza evine geçtiği öğrenildi önümüzdeki Çarşamba günü işlemleri tamamlanıp ceza kanunlarının 513. Yasasına göre tahliye edileceği öne sürüldü abisi olan Michael Jops ile Telefon konuşmasında El Jops şu Sözlere yer verdi;

-Abi Geliyorum tekrar geliyorum tüm dostlarımıza haber ver çarşamba veya perşembe günü tekrar özgür olacağım uzun yattık zaten sıkmıştı.

Bu sözlerin ardından El Jops'un Tahliyesinde büyük bir konvoy olacağı tahmin ediliyor.

En çok merak edilen konu ise El Jops Tekrar eskisi gibi yer altı dünyasına mı devam edecek yoksa ailesinin şirketi olan Jops Productions'un başınamı geçecek sorusu merak uyandırdı.

El Jops'un abisi bu konulara şöyle cevap verdi ; Anna işini bilir gereken yerde bizden bile çok şey gizler ama bana söylediği kadarı ile tekrar eskisi gibi 1.000.000 $ Yardım yapmayı planlıyormuş.

Devrimi savunan El Jops'un tahliyesi ardından olacak olan durumlara odaklanan santos merak ile beklemekte umarız ilerleyen çarşamba gününde bir olay yaşamayız  .

Kamu Oyuna Duyuru!

Çevrimdışı Fatihb_ayar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Anna El Jops Lv.22