Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Üstte ki kişinin rol bilgisi: 0/10

Başlatan 134, 11 Mayıs 2020, 01:33:44
Okunma sayısı 99481 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı naom#6

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 13 Eylül 2022, 23:10
Toplam oynama: 7 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Üstte ki kişinin rol bilgisi: 0/10
« Yanıtla #910 : 17 Kasım 2020, 10:28:49 »
Zenci rolü yapan birisinin kısaltmalar kullanması çok normal. Amerika'daki zencilerin birçoğu grameri düzgün bile kullanmıyor, rahatlıklarından dolayı. Benim canımı tek sıkan kısım, rollerde üç nokta kullanılması. Gereksiz ve boş yere kullananların görüntü kirliliği oluşturmaktan başka yaptığı bir şey yok.

Bu arada rol bilgisi, noktalama işaretlerine göre ölçülmüyor.

Spoiler:
NOT: Lütfen her zenci diyişinden sonra virgül koyma. "Naber, zenci" Gibi.

Üstteki arkadaşın tanıtımı, rol editi veya başka bir şeyini bulamadım. 15. Sayfaya geldiğimde bir şey bulamayacağımı anlayıp çıktım.

Arkadaşa kendisi gibi puan vereyim. Ki yi düzgün yazamadığını gördüm bir yerde, 5/10.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Mart 2022, 18:50
Toplam oynama: 20 gün, 3 saat
« Yanıtla #911 : 17 Kasım 2020, 11:24:58 »
Güzel rol görüntüleri var, kesinlikle 10 veririm. Umarım senin gibi kaliteli rolcüler sunucudan eksilmez.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Izet Carcani Lv.22
Köken: Slav
Son giriş: 01 Şubat 2023, 07:33
Toplam oynama: 95 gün, 8 saat
« Yanıtla #912 : 17 Kasım 2020, 12:22:22 »
role gel la artik

10

Çevrimdışı Zeins

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Amir SuIIand Lv.39
Köken: Arap
Son giriş: 13 Haziran 2022, 18:23
Toplam oynama: 449 gün, 20 saat
« Yanıtla #913 : 17 Kasım 2020, 12:30:24 »
Zenci rolü yapan birisinin kısaltmalar kullanması çok normal. Amerika'daki zencilerin birçoğu grameri düzgün bile kullanmıyor, rahatlıklarından dolayı. Benim canımı tek sıkan kısım, rollerde üç nokta kullanılması. Gereksiz ve boş yere kullananların görüntü kirliliği oluşturmaktan başka yaptığı bir şey yok.

Spoiler:

Üstteki arkadaşın tanıtımı, rol editi veya başka bir şeyini bulamadım. 15. Sayfaya geldiğimde bir şey bulamayacağımı anlayıp çıktım.

Arkadaşa kendisi gibi puan vereyim. Ki yi düzgün yazamadığını gördüm bir yerde, 5/10.
Bu emoteyi gördükten sonra bakmayı bıraktım; hala gülüyorum. Birisi beni durdursun! Puanım ise ayıp olmasın diye 2

Çevrimdışı şimaykıl

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 21 Aralık 2023, 17:25
Toplam oynama: 134 gün, 17 saat
Köken: Yunan
Son giriş: 17 Aralık 2023, 20:57
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
« Yanıtla #914 : 17 Kasım 2020, 12:31:40 »
1

Çevrimdışı onlykkazu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Mart 2022, 19:13
Toplam oynama: 162 gün, 20 saat
« Yanıtla #915 : 17 Kasım 2020, 12:39:43 »
hiçbir mafya rolcüsü kaliteli değil 1

istisnalar var tabii 3 5 tane

Çevrimdışı şimaykıl

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 21 Aralık 2023, 17:25
Toplam oynama: 134 gün, 17 saat
Köken: Yunan
Son giriş: 17 Aralık 2023, 20:57
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
« Yanıtla #916 : 17 Kasım 2020, 12:40:53 »
zenci rolcusu 2 verrim

Çevrimdışı naom#6

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #917 : 17 Kasım 2020, 14:14:51 »
@Zeins

Spoiler:

Bu emoteyi gördükten sonra bakmayı bıraktım; hala gülüyorum. Birisi beni durdursun! Puanım ise ayıp olmasın diye 2
Ayıp olmasın deyip özelden kışkırtmaya çalışmışsın  :-X. Benim sana sadece saygıdan kusur etmemek için verdiğim 5 puanı geri alıyorum.

Gel konuşalım o zaman. Orada karakter tanıtımı yapmaya çalışıyorum. Temel amacım rol bilgimi değil, karakteri çizgi roman gibi yapıp en sonunda kendi kafama sıkıp CK ettirmekti. Orada gidip çete rolcüleriyle rol yapıp paylaşmak varken tek başıma rol yapıp, kendi zevkime bakıyordum. Gece uykusu tutmaz emotemin hâlâ arkasındayım. Karakterimin iç dünyasını ve diğer duygu içeren her şeyini verebilirim, çünkü orası karakter tanıtımı, rolünü puanlatma yeri değil. Karakterimi tanıtmak için iç dünyasına girmemin, çöküş içinde olduğunu göstermem gerekti.  Çocuğu ölmüş, karısından ayrılmış bir baba rolünü yapıyordum nasıl bir rol yapmamı beklersin ki?  ::) Gece uykusu girmemesini bir tek hata olarak bulup paylaşabilmen beni gururlandırdı.

Bu konunun sadece benim üstümden dönmesine biraz kırıldım, gel senin perspektife geçelim.

Alıntı
Rina Roleplay Geri Döndüm! Tanışma Rolü! /w simaykil (www.rina-roleplay.com) adlı videondan alıntılar.
[İlk defa Forumda, sürekli Forum oyunlarında ileti kasıp, rol bilgisi hakkında konuşan birisine laf anlatacağım.  Lütfen yanlışlarımı maruz görün.]

Öncelikle şuna değineyim, Toxiclik hoş değil ve komik de değil. Seni düşürüp, senle role girecek insanları azaltmanı ve ciddiye alınmamanı sağlıyor. Hera'yı bile kışkırtmışsın ve bunu anlatıyorsun. Komik değil, anlaman lazım.

Videoda MG'nin içinden geçmişsin. Discord'dan konuşarak rol yapıyorsun. Sadece video için role girdiğini söylüyorsun, rolü yarıda bırakıp arkadaşına hadi gidelim videoyu bitireceğim diyorsun. Rol senin videona göre şekillenmiyor.

Emotelerini hep de ve da ile bitirmiş, geçmiş zaman kullanmışsın. Dalga geçmiyorum, Xuneity'nin rehberini sana bırakıyorum.

Videodaki Retarted RP'yi, rolün gidişatının bozukluğunu izleyen anlayabilir. Rolü mantık çerçevesi içinde yapmıyorsun, sadece sonuca odaklanarak bir role giriyorsun. Role girmek istemiyorsan Rina'ya girmene gerek yok. Buraya rolümü karşılaştırmak için gelmedim ama bunu istiyorsun. Biraz karakter tanıtımında gezmeni, Lombardi, LSPD gibi kaliteli birlikleri okumanı, IC karakterine hikaye yazmanı öneriyorum. Brawl&DM&Kumar videolarını çekmeyi bırak ve karakter tanıtımı aç.

Daha bir şey demiyorum. Bir ara role girmek istersem, Idlewood'da smoke 2 çekerken seni bulurum. Rollerinde iyi eğlenceler.

Çevrimdışı naom#6

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #918 : 17 Kasım 2020, 14:18:44 »

Afiyet olsun kanka, umarım sindirebilirsin.

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54