Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Vearthx - Bar Başvurusu

Başlatan Vearthx, 11 Mayıs 2020, 01:23:26
Okunma sayısı 520 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vearthx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 28 Aralık 2023, 21:29
Toplam oynama: 228 gün, 2 saat
Birlik: ** ***ncy
Sam De Luca Lv.35
Son giriş: 02 Ağustos 2022, 01:07
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Son giriş: 27 Ekim 2022, 09:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Vearthx - Bar Başvurusu
« : 11 Mayıs 2020, 01:23:26 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Ortalama günlük 5-6 saat aktifim, işyeri için en az 2 saat ayırabilirım zamanımı, fakat ortaklarım da sürekli aktiftir sabah akşam, onlarla birlikte sürekli aktif tutabiliriz mekanı.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri koordinatları(/pos): 1122.78, -1133.32, 23.82, 356.84

2.02:İşyeri lokasyonu():
Spoiler:
2.03:İşyeri adı: Vice Night Club

2.04:İşyeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Bar

2.05:İşyeri interioru: LGBT Club

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:( En az 200 kelime) Daniel Annesi bir hemşire, babası ise bir Bar Sahibi idi. Rusyada açtığı Vice Night Club Bar ile damga vurmuş birisidir.
Babası Rusyada damga vurduğu için ve bazı yapılmaması gereken şeyleri yaptığı için fazla düşman edinmiştir.
Çok fazla tehtidler geldiği için bir müddet barı kapalı tutmuştur. Günlerden bir gün barı açma kararı alır ve açtığı gün mekana gelen Clara(anne) ile tanışır ve ona vurulur..
Aralarındaki samimiyeti oldukça sürdürürler ve Vladimir(baba) dayanamayıp Clara'ya çıkma teklifi eder ve o gün çıkmaya başlarlar..
3 sene birlikteliklerini sürdüren çift daha sonra evlenme kararı alırlar fakat, Vladimir'in arkasında olan adamlar Vladimir'e rahat vermezler. Rusyadaki açtıkları barı kapatma kararı alıp ani bir karar ile Amerika'ya taşınırlar.
Amerika'da 2 sene kaldıktan sonra çift hemen kliseye gidip evlenirler. Evlendikten 2 Sene sonra İlk oğlu Daniel dünyaya gelir. Yıllar geçer ve oğlu Daniel okuldan mezun olur ve Babasının Bar macerası ona bir heves bırakır ve bir Bar'a girerek oradaki işleri öğrenmeye başlar.
Bir yıl sonra Babasına düşman olan kişiler izini bulur. Ariel ve Vladimir bir gün sahilde yürüyüş yaparlarken Vladimir'in başına musallat olanlar sahilde Çifti kurşuna dizer.
Daniel haberi aldıkdan sonra olay yerine gider ve bir üstüne bırakılmış notu polisler tarafından alır.  Kağıttaki NOT:"Sen de baban gibi ölmek istemiyorsan onun işlerinden vazgeç" Yazmaktadır.
Daniel notu okuduktan sonra öldürenlerin peşine düşme kararı alır fakat o kadar kolay olmaz. Babalarından kalan bir miktar para ile, Babasının izinden gitmek için Vice Night Club adlı bar açma kararına varır..

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:( En az 250 kelime)  Özel içkilerimizi bazı geceler ücretsiz yapıp insanlara daha iyi bir hizmet vermeyi planlıyoruz.Sunucuya yeni başlayan, serbest olarak takılmak isteyen insanlar genelde meslek olarak barmen  veya herhangi bir meslek rolünü yapmak isterler fakat yeteri sayıda aktif ve düzenli bir bar bulmak gerçekten bazen zor oluyor, bizim amacımız o aktif bar olmak. Şehirdeki işsizlere iş imkanı tanımayı planlıyoruz.
Mekanda hemen hemen her akşam farklı konseptlere sahip partiler düzenlemeyi planlıyorum. Neredeyse hergün bar açılacak burada kazanılan para ile ödüllü yarışmalar düzenlenecek  ve kazandığımız paraların 4'de 3'ü etkinlikler ile gelen müşterilere verilecektir. Bahşişler bir araya toplanıp bütün çalışanlara eşit bir payda paylaşılacaktır. Planım rolleri arttırmak ve geceler çok eğlencesiz geçiyor geceye eğlence katmak. Kurallara uygun ve tecrübeli roller gerçekleştirmek. Çalışanlarımızın kalitesi ve güvenliği için güvenlik en üst seviyede olacaktır. Gelen özel ve zengin misafirlerimiz için VIP odamız bulunuyor. VIP Bölümünün kapısı özel bir güvenlik ile tutulacak. Kapının önünde bir adet VALE olabilir. Mekan girişinde herkesi karşılayacak bir koruma olacak. Mekanda en az iki adet barmen olucak ve yoğunluk kolayca kontrol altına alınabilecek. Sahnede ve barmenin orada, birer tane dansçı olacak. Sahne önünde oturma bölgelerinin önünde ve mekan girişte birer tane güvenlik olacak. En az 2 adet garson olabilir, buna tam karar vermiş sayılmayız. Bütün parti kontrol altında olacak. Her şey planlı ve projeye uygun bir şekilde ilerleyecek.  Amacımız barın popüleritesini arttırmak ve daha nezih bir ortam oluşturmaktır. Benim tek isteğim gelen müşterileri istedikleri bir kadro ve yönetim ile karşı karşıya bırakmak ve eğlencenin tamamen tanıdı çıkarttırmaktır. Ben ve ortaklarım bunu planladık.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC) ( En az 100 kelime) :  Sunucu ilerleyişine katkıda bulunacağımızı düşünüyorum, Rol kalitesini ön planda sokup, parti ortasında troll yapanları şikayette bulunup eğlencenin tadını çıkanları cezalandırtmayı düşünüyorum.Sunucuya yeni gelen rol bilmeyen oyuncuların barda rol yaparak kendilerini geliştirmeleri için iyi bir yer olucağanı düşünüyorum. Barmen-Garson-DJ-Güvenlik rollerini seven
 kişileri kadroya alıp rol becerilerini geliştirmeyi planlıyorum. Açıcağımız bu bar herkes için güzel bir rol yeri olacağına inanıyorum. Bambaşka konseptler uygulayarak oyuncuların aklında kalarak sürekli uğrayıp vakit geçirmek istedikleri bir ortam haline getireceğiz. Oyunda sıkılan yada sürekli aynı kişilerle aynı rolleri yapan kişiler için bir kilit nokta olacak.Role girmekte zorlanan, dostlar edinemeyen veya daha fazla dost isteyen oyuncular için ortak bir buluşma noktası olacak. Oyunculara yeni bir alışkanlık kazandırmak isteğimizin yani sıra  bunu başarırsak insanlarda yeni bir eğlence ve rol kültürü oluşturmuş olacağız..

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) ( En az 100 kelime)  : İş yerimin, zengin ve fakirin ayrım yapılmadığı her kesin seviyesinin yetebileceği bir bar olacak. Haftanın belirli günlerinde, etkinliklerin de olacağı ve sadece eğlenmek ile kalmayıp ihtiyaç sahiplerine gelen paralar ile destek sağlanacağının garantisini verebilirim. Aslında bizim amacımız her bar gibi eğlence fakat, birazda farklılık yaratıp farklı konseptler ile eğlenceyi farklı  boyuta taşımak istiyoruz. Yani, çekilişlerin, ödüllü soru cevap oyunlarının, şarkını söyle paranı kap gibi konseptlerimiz olacak. Kısaca anlatmak gerekirse, gelenlere paralarını etkinlikler ile geri vermeyi düşünüyoruz. Kazandıran bir bar olacağız. Barımıza reklamlar ile garson-güvenlik-dansçı-barmen/barmeid gibi çalışanlar alıp, işsizlere iş imkanı sağlamak istiyoruz. Tamamen şehirdeki sıkıcı havayı ortadan kaldırıp eğlencenin dibine vurulacağı bir yer inşaa etmek istiyoruz.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Vearthx"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı revista

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 14 Şubat 2024, 13:55
Toplam oynama: 95 gün, 2 saat
Ynt: Vearthx - Bar Başvurusu
« Yanıtla #1 : 11 Mayıs 2020, 11:23:56 »
Bölgeye tarafımdan bir başvuru bulunmakta, lütfen kontrol edip bölgeyi değiştirin. https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=102484.0

Çevrimdışı Vearthx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sam De Luca Lv.35
« Yanıtla #2 : 11 Mayıs 2020, 12:09:45 »
Bölgeye tarafımdan bir başvuru bulunmakta, lütfen kontrol edip bölgeyi değiştirin. https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=102484.0
Bilgim yoktu kusura bakmayın, gün içerisinde güncellenecek.

Çevrimdışı Vearthx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sam De Luca Lv.35
« Yanıtla #3 : 11 Mayıs 2020, 12:14:41 »
Mekan güncellendi.

Çevrimdışı #Kontaminant

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Kasım 2024, 21:44
Toplam oynama: 220 gün, 4 saat
« Yanıtla #4 : 13 Mayıs 2020, 01:32:01 »
OOC sicil nedeni ile başvuru reddedildi.