Kültür hakkında daha iyi bilgiler edinmeli, ekran görüntülerinizi sağlamlaştırmalısınız. Ekran görüntülerinde /headmove kapatmanızı öneririm, bu sayede açılarınızda başınız sabitlenecek ve bu da iyi bir görüntü sağlayacak.
Kültür hakkındaki bilgilerimizi birinci elden role girerek deneyimlersen çok daha iyi olur, tanıtıma rol hakkındaki tüm kültürümüzü aktaracak kadar zaman harcamadık.
Bunun yanında erkan görüntülerini chatlogu okumadan yorumlamışsın sanırım, soldaki evlere baktığım ekran görüntülerinde önüme bakacak değilim. Tüm ekran görüntüleri kasti olarak alındı.
En son olarak ise ekran görüntülerini sağlamlaştırma olayı tamamen yeni dönemde çıkmış saçma sapan bir akım ve uyum sağlamak pek kafama taktığım bir şey değil, 2012 yılından beri oynadığım bu oyunda en fazla bu kadar uyum sağlayabilirim yeni dönem saçma rol anlayışlarına, vermem gereken her şeyi verdiğimi düşünüyorum şu an attığım ekran görüntüleri ile.
Yorumun ve diğer yorumlardaki iyi dilekler için teşekkürler. 
Sanırım beni yeni başlamış sanıyorsun. Ben de 2013'de vgde başladım. Ekran görüntü meseleleri tabii dediğin gibi yeni dönemde önemsenmeye başladı. Şimdi sen foruma atıyorsun, göze güzel görünmesi gerekiyor. Çünkü foruma attığın roller, sadece onay almak için olmamalı. Bunun dışında, rolünün takipçileri, birliğinin takipçileri olmalı. Bu da ekran görüntüleriyle ve rollerinle alakalı olarak doğan bir şeydir. Onun dışında, chatlogu okumadım sadece ekran görüntülerini inceledim. Headmove konusu yeni doğan bir konu olduğu için, sadece benim güzel gördüğüm kadarıyla söyledim. Ben kullanmanı tavsiye ederim, onun dışında gerisi sana kalmış bir şey.
Yeni dönem saçma rol anlayışına ayak uydurman konusunda şunu söyleyebilirim. 2012 rolüyle 2020 rolü çok farklılaştı zamanla. Sen de bunu biliyorsun diye düşünüyorum. Zamanla bazı şeyler önemini yitirdi, bazı şeyler önem kazandı. Eskiye takılı kalmayıp, yeni dönem rolüne ve şablonuna uygun hareket etmeni tavsiye ederim. Böylesi de iyi.