Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Transform - Crystal Bar Başvurusu

Başlatan Transform, 09 Mayıs 2020, 18:02:26
Okunma sayısı 190 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Transform

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Aralık 2023, 15:23
Toplam oynama: 114 gün, 15 saat
Transform - Crystal Bar Başvurusu
« : 09 Mayıs 2020, 18:02:26 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (Haftanın 7 günü, günde 15-16 saati aktifim.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri koordinatları(/pos): (277.69, -1433.74, 13.90, 212.06)

2.02:İşyeri lokasyonu(https://hizliresim.com/kS3QX2):
Spoiler:
2.03:İşyeri adı: (Crystal Bar)

2.04:İşyeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): (Bar)

2.05:İşyeri interioru: (RGBT Club)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:( En az 200 kelime) (DeShawn Crystal 1999 yılında Amerikada - Las Santos`da doğmuş olan bir siyahidir siyah saçlara siyah gözlere sahiptir 1.70 boyundadır 2 yaşında 2 katlı binadan düşer ve yara almadan kurtulur sadece sağ kolunda küçük bir çizik kalır. Babası onu 4 yaşında terk etmiştir, annesi ise bu duruma dayanamayıp oda evi terk etmiştir 14 yaşına kadar büyükbabasının yanında kaldı o sırada ise 10. sınıfa kadar geldi ve o sırada okulu bıraktı DeShawn bir süre sonra amcasının sayesinde babasını bulmuştur babasına bir süre dargın kalmıştır daha sonra ise maddi sıkıntılardan dolayı babasının yanına yerleşmek zorunda kalır sonra bir üvey kardeşi olduğunu fark eder onunla iyi kötü bir durum içerisinde 5 sene kadar yaşarlar ve Babası vefat eder o sıra Las Santos`u 2 seneliğini terk eder çok uzaklara gider çalışır bir miktar para kazanır ve bir kaç suç işlemiş durumunda 19 yaşına geldiğinde DeShawn tekrar Las Santos döner ama geriye hiç birşey kalmamıştır.Üvey kardeşini arayışa çıkar tam 2 sene boyunca arar ama aramadığı yer kalmaz ve bir şirketinin olduğunu öğrenir üvey ablasının yanına gider bir süre sohbet muhabbet ederler üvey annesinin nerde olduğunu sorar ve babamız annemiz trafik kazasında öldü diye söyler.Ablasından bir istekte bulunur "bende artık burdayım burda birşeyler ile uğraşmam gerek"`der ve ablasından bir miktar borç alır ve geri ödeyeceğini söz verir bar açmaya karar verir o barda ise insanların eğlenebileceği iş imkanın olabileceği bir yer olarak planlar.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:( En az 250 kelime)  ( Çalışanlarımıza maaşlar o geceki kazandığımız paraya göre verilecektir. Bütün çalışanlara yaptığı işe göre ücretler verilecektir. İşyerimizdeki pozisyonlar ise; Barmen, Garson, Güvenlik görevlisi, DJ, gibi poziyonlardır. İşyerimize gelen müşteriler eğlenmek ve bolca sohbet etmek için harika bir yer olucaktır. Müşterilerimiz için işyerinde en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. Müşterilemize keyifli zamanlar geçireceğiz. Özel içkilerimizi bazı geceler ücretsiz yapıp insanlara daha iyi bir hizmet vereceğiz.Sunucuya ilk başlayan veya serbest olarak takılmak isteyen insanlar genelde meslek olarak barmen rolünü yapmak isterler fakat yeteri sayıda aktif ve düzenli bir bar bulmak gerçekten bazen zor oluyor. Bu kişiler bizim yanımıza gelerek rollerine sağlıklı ve düzenli bir şekilde devam edebilecekler.Biz bu işletmeyi açtığımızda bölgede rol yapan insan kitlesini toplu bir  rol ağına çekerek güzel bir duruma getirerek insanların rol zevkini ortamın kalitesinin artması ile orantılı güzel bir rol ağı sağlamak.OOC olarak insanlar genelde belli lokasyonlarda rol arayışında bulunmakta, bizim barımıza geldiklerinde ise farklı ve keyifli rollerle karşılaşabilecekler. Onlara sunacağımız rol çeşitlikleri sayesinde zamanımızın keyifli geçeceğini planlamaktayız.Menüler oluşturarak seçkin alkollerle veya özel yaptığımız kokteylerle bunun yanı sıra hafif yiyecekler ile destekleyeceğiz.Barımızda VIP bölümü olacak ve bir ücret karşılığında barımızın özel hizmetlerinden yararlanabilecekler. VIP bölümü biraz prestijli ve elit kesime hitap edicektir. Özel hizmetler (özel ilgi, özel oda vb.).Takım ruhu ile çalışmaya özen göstereceğiz.Sıcak,samimi,temiz bir ortamda misafirlerine düzenli ve hızlı bir servisle sağlıklı besinler ve alkoller sunmayı planlıyoruz.Son zamanlarda sunucuya getirilen bazı sistemler var NPC sistemi sunucuya getirildi, bu sistemleri kullanarak daha da gelişeceğimizi düşünüyorum,. daha fazla aktif rol ortamı oluşacak ve aktif olduğu için kimse boş boş gezinmeyecek. Herkes aktif bir yerde toplanıp rollerine devam edicek, bunun için belirli günlerde veyahutta belirli zamanlarda çekilişler yapabilirim. Sunucuda daha iyi bir aktif rol ortamı oluşturabilirim.)

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC) ( En az 100 kelime) :  (Sunucuya yeni başlayan arkadaşların yada barman, güvenlik, garson ve DJ rolü yapmak isteyen yada öğrenmek isteyen herkese açık bir rol ortamı oluşturmayı düşünüyorum.Birde açıcağım bar yeri için önemli etkenleride göz önünde bulundurdum aktif olmayan yerleri düşündüm ve bulduğum yerin o kadarda çok rol ortamı olmadığını göz önünde bulundurdum burada daha aktif bir ortam sağlayacağını umuyorum.İlk başlarda söylediğim gibi sunucuya yeni gelen rol bilmeyen oyuncuların barda rol yaparak kendilerini geliştirmeleri için iyi bir yer olucağanı düşünüyorum.Sunucuda mesleklerden sıkılan insanlar için ise iş olanağı sağlayıp yeni rol türlerini öğrenime açık bir hale getirmeyi planlıyoruz.Bu barda ise zengin fakir demeden tüm herkese rol ortamı açık bir halde olacaktır.)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) ( En az 100 kelime)  : (Zengin, fakir demeden herkesin kolayca gelebileceği bir bar olacağını düşünüyorum.Şehirdeki insanların birbirleriyle tanışması için bir olanak sağlanmış olacak.İnsanların her gece canı sıkılmadan isteyerek gelebileceği bir bar, onlara göre bir eğlence merkezi olacaktır.Müşterilerimizin her daim istediği ve kolayca ulaşabileceği içki türlerinden mevcut olacaktır.Diğer barlardan farklı olarak bazı özel günlerde çeşitli etkinlikler düzenleyerek canlı müzikler yaparak farklılık yaratmayı planlıyoruz.Barda çeşitli çalışanlar alınacaktır Güvenlik-Barmen-Garson vs. kişilere iş olanağıda sağlamış olacağız.Bu sayede de insanlar içki ihtiyacı karşılanmış olacak. Hem de en kaliteli ve keyifli şekilde. İş yerimiz kaliteli bir şekilde eğlenmek, tanışmak ve vakit geçirmek için ideal bir yer olacak.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Transform"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı #Kontaminant

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Kasım 2024, 21:44