Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Dogukan.sn Club başvurusu

Başlatan Dogukan.sn, 08 Mayıs 2020, 23:30:16
Okunma sayısı 262 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Dogukan.sn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ryan Harvey Lv.20
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Ocak 2022, 00:14
Toplam oynama: 52 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Dogukan.sn Club başvurusu
« : 08 Mayıs 2020, 23:30:16 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (15-16 saat aktifim. Yaklaşık olarak haftanın her günü. İşyerinde akşam saatlerinde 4-5 saatimi ayırabilrim fakat bu süre artabilir.İşyeri konsepti gereği öğle ve ikindi saatlerinde de vakit geçirmeyi düşünüyorum.Kendim işyerinde olmasam bile birliğimde bulunan  yetkilendirmiş olduğum arkadaşlar ilgilenecek.)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri koordinatları(/pos): (816.05, -1386.88, 13.60, 358.94)

2.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
2.03:İşyeri adı: (VINYL Club)

2.04:İşyeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): (Club)

2.05:İşyeri interioru: (●Bublic Bar)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) ( Enzo Marino 1981 yılında İtalya'nın Roma kentinde dünyaya gözlerini açmış bir adamdır. Kendisinden yaklaşık on yaş küçük olan bir kardeşi vardır. Enzo on dokuz yaşında babasını kalp krizi sonucu kaybetmiştir. Belirli bir miktar para babasından, ailesine miras kalmıştır.Annesi Sabrina oldukça zeki bir kadındır.İtalya'da şarap tüketim oranı yüksek olduğundan dolayı şarap imalatının yüksek miktarlarda getirisi olabileceğini düşünüp bu fikrin öncüsü olmuştur.Annelerinin öncülüğünde Wade ve Enzo, bir arsa satın alıp onun üzerine içki imalat atölyesi kurmuşlardır. Böylelikle İtalya'da ki içki satışlarına başlamışlardır. Bir müddet sonra devletin bu işlere fazla vergi kesmesi sonucunda annesi Sabrina'dan gizlice vergi kaçırmaya başlamışlar ve bunu örtmek içinde birkaç devlet memuruna rüşvet vermişlerdir.İşleri büyütüp, içki tüketiminin fazla olduğu Santos'a taşınmış ve burada kardeşi Wade ile bir bayii açmışlardır.Ellerinde birikmiş para olduğu için bir şekilde bu parayı döndürmeleri gerektiğini düşünüp, toplu satış yapmanın yanı sıra Santos'da eğlence sektöründe de içkiye karşı oldukça yoğun bir ilgi olduğu fark edip bir eğlence kulübü almaya karar vermişlerdir. İşlek bir caddeden satın almayı planladıkları bu eğlence kulübü sayesinde elindeki paranın döngüsünü sağlayabileceklerdir.Bayilerini yeni taşıdıkları Santos şehrinde, adlarını duyurmak ve önde gelen isimleri tanımak için bu eğlence kulübünün bir fırsat olduğunu düşünmektedirler.Satın alacakları eğlence kulübünün beklenenin altında bir getiri sağlaması durumunda köşeye eğlence kulübü için ayırdığı para ile yaklaşık 3 yıl idare edebileceklerdir.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:( En az 250 kelime)  (IC: Market caddesinin yoğunluğundan faydalanmak için seçmiş olduğumuz bu bölgenin getirisinin fazla olacağını düşünüyoruz. Kendi imal ettiğimiz içkilerin satışını burada yapıp ekstra olarak imalatçıya içki ücreti vermekten kaçınacağız. Devletteki dostlarımız sayesinde de vereceğimiz vergilerin kıyısından köşesinden kaçıp düşük miktarlarda vergi ödeyip yüksek miktarlarda kar yapacağız. Buranın içerisinde gündüz vakitlerinde 80li 90lı yılların popüler müzikleri çalacak bunun yanı sıra çeşitli Jazzlar ve senfoniler ile nezih bir ortam oluşturacağız. Akşam vakitlerinde ise Santos'un içerisindeki hırçın çocuğu çıkartıp deliler gibi eğlenerek tüm Santos'a kurtlarını döktüreceğiz. Gerek yapacağımız ödüllü oyunlar, etkinlikler gerekse clubda oynatacağımız tecrübeli kadınların yarattığı muhteşem görüntünün zevkini tattıracağız , tüm Santos halkına. Bu şekilde hem adımız duyulacak hemde yüksek miktarlarda parayı elimizde döndüreceğiz. Bazı iş arkadaşlarımızı ve iş adamlarını burada ağırlayıp onların ruhlarını rahatlatmalarına ve günün stresini düzenleyeceğimiz eğlencelerle yok etme olanağı sağlamış olacağız. Hedefimiz, sokakta geçen birisini çevirip onlara şu soruyu yönelttiğinizde; "Buralarda gidecebileceğim en iyi eğlence mekanı neresi?" Size verecekleri cevabın VINYL CLUB olması. Bunu başarmak için elimizden geleni ardımıza koymayacağız. Vizyonumuzdan ve misyonumuzdan sapmayıp tam gaz ileriye gideceğiz. Tüm bunları yaparak önümüzü daha da aydınlatmış olacağız. Barın içerisindeki düzeni kardeşim Wade ayarlayacak. Onun yokluğunda ise yönetim Michele'in elinde olacak. Barmenlerin,garsonların, güvenliklerin ve stripperların maaşlarını düzenli olarak yatıracak ve gerekli asayişi sağlayacağız. Herkesin işinin doğru yaptığını denetleyecek kişi ise ben olacağım. Herhangi bir büyük karar benim onayım olmadan gerçekleşmeyecek.  OOC: Sunucuda bar içerisinde aktif bir rol döndürerek oyuncuların daha fazla rollere katılım sağlamasında bir katkımızın olacağını düşünüyor ve bunu gönülden istiyoruz. Birliğime katılacak kişilere bizimle iletişim kurabilmeleri için bir nevi açık kapı bırakacağım bu sayede. Clubımızın içerisine girdikten sonra çalışanlar ile tanışıp yaptığımız konsepte uygun roller sergileyen arkadaşlar kendilerine bir kefil bulabilecekler. Birliğimdeki oyuncuların bu tarz rollerde de parmaklarının olmasını istiyorum. Bu şekilde birliğimde rol çeşitliliğini bir nevi arttırmış olacağız.)

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC) ( En az 100 kelime) :  (Sunucudaki oyuncuların yapacakları rollerin çeşitliliğini arttırarak oyuncuların, rolerden daha fazla zevk almalarını sağlayacağız.Aktif rol ortamı sağlayarak sunucuya rollerimiz ile katkı sağlamış olacağız.Oyuncuların işyerine gelip IC olarak arkadaşlar edinip çevresini genişletebileceği bir ortam olacak clubımız. Bazı içerisinde savaş aşkı bitmemiş arkadaşlarımızın role play kavramına daha farklı bir perspektiften bakmalarını sağlayacağım. Clubın içerisinde dönecek olan konuşmalar ile adeta gerçek bir clubın içerisinde olduğunuz hissine kaptırmak istiyorum oyuncu arkadaşlarımızı. Güvenliklerin, şeflerinin arkasından "Her boka kızılır mı amına koyayım, Alex'i kayırmıyorsa bir şey bilmiyorum." gibi sözleri, içkinizi yudumlarken yanınıza yanaşacak arkadaşla dertlerinizi karşılıklı paylaşmanın size vereceği hazzı sonuna kadar yaşayacak ve rollerin bu şekilde de güzel olabileceğini göstereceğim. )

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) ( En az 100 kelime)  : (Şehre yeni gelmiş, işsiz ve yalnız insanların çoğunluğunun market caddesinden geçtiğini tüm Santos biliyor. Şehre yeni gelmiş vatandaşların bu dikkat çekici bara uğrayıp kendilerine: dert ortağı, yeni bir sevgili, yeni bir arkadaş bulmalarında öncü olacak. Vereceğimiz vergiler ile devletin hazinesinde azımsanamayacak miktarda payımız olacak. Market Caddesi'ndeki canlılığın artmasını sağlayacağız. Şehirdeki işsiz insan sayısını azaltıp sadece clubımızda  değil bizim bünyemiz altında bulunan bazı sektörlerde de tüm şehre çalışma olanakları sunacağız. Marino Industries adı altında çalışan birçok çalışanı burada istekleri üzerine ek mesai yaptırarak elde ettikleri kazancın artmasında yardımcı olacağız.Düzenleyeceğimiz çeşitli etkinliklerle, insanları sevindirip clubımızdan mutlu şekilde ayrılmalarını sağlayacağız. Toplayacağımız yardım kampanyaları ile evsiz ve kimsesiz çocukların yanı sıra LÖSEMİ hastalarına da bir miktar bağışta bulunacağız. )

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Dogukan.sn"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı #Kontaminant

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Kasım 2024, 21:44
Toplam oynama: 220 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Dogukan.sn Club başvurusu
« Yanıtla #1 : 13 Mayıs 2020, 01:22:30 »
Başvurunuz detaylıca incelenip kabul edilmiştir. İşyeri tanıtımını 24 saat içinde aktif hale getirmeniz gerekmektedir. @xoduzy

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42