Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Kiralık tır

Başlatan HAN!, 08 Mayıs 2020, 19:44:05
Okunma sayısı 3457 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı HAN!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Haziran 2024, 14:53
Toplam oynama: 346 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Enrico Conte Lv.28
Köken: İtalyan
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 16:57
Toplam oynama: 8 gün, 17 saat
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:31
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 16:58
Toplam oynama: 3 gün, 21 saat
Birlik: ***** ***ncy
Ynt: Kiralık tır
« Yanıtla #100 : 13 Mayıs 2020, 23:59:10 »
Gereksiz dostum.
DOSTUM BU BİR GENEL AR-GE DEĞİL YANİ ŞÖYLE DİYEYİM HERKES İSTEMEZ ZATEN DESTEK VERMEZ BU AR-GE'YE BEN DE 19 LEVEL OLSAM BANA DA GEREKSİZ GELİRDİ BU ARGEYİ AÇMAMIŞ OLSAM AMA YENİ 10 LEVEL OLANLAR OLUYOR DEDİĞİM SIKINTILARI YAŞAYANLAR OLUYOR 19 LEVELSİN ONAYLI BİRLİKTESİN ROLLERİN OLUYOR PARAN DA VARDIR TIRCILIĞA İHTİYACIN YOKTUR TIRCILIK YAPSAN DA ARACIN VARDIR AMA HERKES AYNI İMKANLARA SAHİP OLAMIYOR. ZATEN AR-GE'YE CEVAP VERENLERİN ÇOĞU DA BUNLARI YAŞAYANLAR. DESTEK VERMEYEN KİŞİ SAYISI 4 ONLARDA ÇOĞUNLUKLA PARASI OLANLAR VEYA TIRCILIK YAPMAYANLAR GİBİ GİBİ...
BİRAZ DA BU DURUMU YAŞAYANLARIN GÖZÜNDEN BAKMAK LAZIM. YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜRLER. İYİ ROLLER...  :)

Çevrimdışı HAN!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Enrico Conte Lv.28
« Yanıtla #101 : 14 Mayıs 2020, 17:19:59 »
Gereksiz bence
NEDENSE HER AR-GE'NİN ALTINA GEREKSİZ YAZAN 3-5 KİŞİDEN BİRİ SEN OLUYOSUN  ;D ;D

Çevrimdışı HAN!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Enrico Conte Lv.28
« Yanıtla #102 : 15 Mayıs 2020, 17:23:11 »
GÜNCEL

Çevrimdışı Roiner

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vadim Serov Lv.16
Köken: Rus
Son giriş: 23 Aralık 2022, 21:26
Toplam oynama: 39 gün, 0 saat
« Yanıtla #103 : 15 Mayıs 2020, 19:21:48 »
"gereği yok"

Çevrimdışı zed.org.tr

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 07 Temmuz 2022, 23:21
Toplam oynama: 230 gün, 14 saat
Ines Axel Lv.28
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2022, 15:35
Toplam oynama: 77 gün, 2 saat
« Yanıtla #104 : 16 Mayıs 2020, 01:18:36 »
Gereksiz dostum.
DOSTUM BU BİR GENEL AR-GE DEĞİL YANİ ŞÖYLE DİYEYİM HERKES İSTEMEZ ZATEN DESTEK VERMEZ BU AR-GE'YE BEN DE 19 LEVEL OLSAM BANA DA GEREKSİZ GELİRDİ BU ARGEYİ AÇMAMIŞ OLSAM AMA YENİ 10 LEVEL OLANLAR OLUYOR DEDİĞİM SIKINTILARI YAŞAYANLAR OLUYOR 19 LEVELSİN ONAYLI BİRLİKTESİN ROLLERİN OLUYOR PARAN DA VARDIR TIRCILIĞA İHTİYACIN YOKTUR TIRCILIK YAPSAN DA ARACIN VARDIR AMA HERKES AYNI İMKANLARA SAHİP OLAMIYOR. ZATEN AR-GE'YE CEVAP VERENLERİN ÇOĞU DA BUNLARI YAŞAYANLAR. DESTEK VERMEYEN KİŞİ SAYISI 4 ONLARDA ÇOĞUNLUKLA PARASI OLANLAR VEYA TIRCILIK YAPMAYANLAR GİBİ GİBİ...
BİRAZ DA BU DURUMU YAŞAYANLARIN GÖZÜNDEN BAKMAK LAZIM. YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜRLER. İYİ ROLLER...  :)

level ne alaka bende 14 levelim banada saçma geldi. Birde böyle bir sistem oyuncular için getirilmez he çok gerekiyorsa adminler üzerinden gidilebileceğini düşünüyorum çünkü normal araç bayisi açacam diye gidip 20 tane araç alır. Argeyi sağlıklı bulmuyorum.

Çevrimdışı HAN!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Enrico Conte Lv.28
« Yanıtla #105 : 16 Mayıs 2020, 03:39:36 »
Gereksiz dostum.

level ne alaka bende 14 levelim banada saçma geldi. Birde böyle bir sistem oyuncular için getirilmez he çok gerekiyorsa adminler üzerinden gidilebileceğini düşünüyorum çünkü normal araç bayisi açacam diye gidip 20 tane araç alır. Argeyi sağlıklı bulmuyorum.
Gidip 20 tane araç alır mı??? git al bekliyorum sen 20 araç al 65 TL verip bi 20 araçta sana ben alıcam.bu AR-GE Tırcı AR-GE sidir tırcı mısın? hayır. 14 levelim diyosun ben de onu diyorum 14 Levelsin 4 level önce tırcılık yapma hakkına sahip oldun şimdi 10 level olan birisi kiralık tırı alıyor ve yavaş yavaş piti piti gidiyor sonra da tırcılık mesleğinden soğanlar oluyor beni anladın mı? umarım anlamışsındır.

Çevrimdışı zed.org.tr

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ines Axel Lv.28
« Yanıtla #106 : 16 Mayıs 2020, 04:04:40 »
Gereksiz dostum.

Gidip 20 tane araç alır mı??? git al bekliyorum sen 20 araç al 65 TL verip bi 20 araçta sana ben alıcam.bu AR-GE Tırcı AR-GE sidir tırcı mısın? hayır. 14 levelim diyosun ben de onu diyorum 14 Levelsin 4 level önce tırcılık yapma hakkına sahip oldun şimdi 10 level olan birisi kiralık tırı alıyor ve yavaş yavaş piti piti gidiyor sonra da tırcılık mesleğinden soğanlar oluyor beni anladın mı? umarım anlamışsındır.
dostum senin sorunların var gibi git biraz rahatla bu ne agresiflik oyun parasına çok takma bu kadar rolünü yap geç. He bu arada tırcılıkla ilgilenmiyorsun filan demişsin lojistiğim var  bundan dolayı kendime alt yapı oluşturdum 2 3 tır alıp elemanlara dağıttım.

Çevrimdışı zed.org.tr

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ines Axel Lv.28
« Yanıtla #107 : 16 Mayıs 2020, 04:08:14 »
bu arada 65 tl ye sınırsız paket alımından bahsetmiyorum araclarını kiralık arac olarak gösterip aslında kişisel kullanmak için suistimal edilebilir.

Çevrimdışı Sovereign

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Ocak 2025, 21:52
Toplam oynama: 212 gün, 2 saat
Son giriş: 04 Ağustos 2022, 03:22
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #108 : 16 Mayıs 2020, 04:45:11 »
bu arada 65 tl ye sınırsız paket alımından bahsetmiyorum araclarını kiralık arac olarak gösterip aslında kişisel kullanmak için suistimal edilebilir.

Kişisel kullansa nasıl bir suistimal edebilir ki? Şahıs bu araçların vergisini zaten ödeyecek mantıken bakarsanız. Biraz mantıklı düşünebilirsiniz, bence arkadaşın argesi oldukça mantıklı, sadece kişisel olarak değil sistem olarak sunucuya getirilebilir, o kadar gereksiz şey varken gelip böyle yararlı bir argeye suistimal edilir demek aşırı saçma, ki zaten bu sistemi suistimal etmesi mümkün değil, ne gibi suistimal edebilir ki? Yani mantıklı bir eleştiri yapın, bu yaptığınız eleştiride hiç bir mantık yok, yazılmak için yazılmış bir yorum. Sistem gayet mantıklı, sonuçta şahısın cebine girmeyecek sürekli para, araçların vergisi, sistemin kiralanan araç başına almış olduğu vergi, yani dediği gibi 3000$ ya 1 saat kiralanıpta 1000$ kesmesin, belli bi sınırı olsun mesela kiralık tırlar saatlik 200 dolar ise bu 1000 dolar olsun, birazda vergi kessin. Gayet mantıklı sistem, sunucuya gelmesi bütün rolleri kökten etkileyecek, katkı sağlayacak. Bu fiyat sunucunun genel ekonomisine bakılarak belirlenebilir, bence herkes araç kiralamak ister, bunun sisteminin olması oyuncuların yararına. Örneğin ben limuzin alırım 8 9 tane, giderim açarım bir ofis kiralama rolleri yaparım. Bu rollerin sevileceğine ve insanlarında bu sistemi kullanmak istediğine inanıyorum. Mesela IC olarak kişiler evlenecek, düğün etkinliği için bir araca ihtiyaçları var, özel bir araç. Adam gidipte 250 k verip limuzin mi alsın sadece düğün etkinliği için? Makul bir fiyattan kiralar, rolüne devam eder. Hep destek tam destek bu sistem için, sadece şahısa özel değil herkesin yapabileceği bir sistem olması gerekiyor, işyeri başvurusu tarzında bir başvuru sistemiyle.

Çevrimdışı HAN!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Enrico Conte Lv.28
« Yanıtla #109 : 16 Mayıs 2020, 05:27:33 »

Kişisel kullansa nasıl bir suistimal edebilir ki? Şahıs bu araçların vergisini zaten ödeyecek mantıken bakarsanız. Biraz mantıklı düşünebilirsiniz, bence arkadaşın argesi oldukça mantıklı, sadece kişisel olarak değil sistem olarak sunucuya getirilebilir, o kadar gereksiz şey varken gelip böyle yararlı bir argeye suistimal edilir demek aşırı saçma, ki zaten bu sistemi suistimal etmesi mümkün değil, ne gibi suistimal edebilir ki? Yani mantıklı bir eleştiri yapın, bu yaptığınız eleştiride hiç bir mantık yok, yazılmak için yazılmış bir yorum. Sistem gayet mantıklı, sonuçta şahısın cebine girmeyecek sürekli para, araçların vergisi, sistemin kiralanan araç başına almış olduğu vergi, yani dediği gibi 3000$ ya 1 saat kiralanıpta 1000$ kesmesin, belli bi sınırı olsun mesela kiralık tırlar saatlik 200 dolar ise bu 1000 dolar olsun, birazda vergi kessin. Gayet mantıklı sistem, sunucuya gelmesi bütün rolleri kökten etkileyecek, katkı sağlayacak. Bu fiyat sunucunun genel ekonomisine bakılarak belirlenebilir, bence herkes araç kiralamak ister, bunun sisteminin olması oyuncuların yararına. Örneğin ben limuzin alırım 8 9 tane, giderim açarım bir ofis kiralama rolleri yaparım. Bu rollerin sevileceğine ve insanlarında bu sistemi kullanmak istediğine inanıyorum. Mesela IC olarak kişiler evlenecek, düğün etkinliği için bir araca ihtiyaçları var, özel bir araç. Adam gidipte 250 k verip limuzin mi alsın sadece düğün etkinliği için? Makul bir fiyattan kiralar, rolüne devam eder. Hep destek tam destek bu sistem için, sadece şahısa özel değil herkesin yapabileceği bir sistem olması gerekiyor, işyeri başvurusu tarzında bir başvuru sistemiyle.
SONUNDA MANTIK YÜRÜTEN BİRİ... TEŞEKKÜRLER ((DESTEK VEREN DİĞER ARKADAŞLAR ALINMASIN BU SÖZÜM ONLAR İÇİN GEÇERLİ DEĞİLDİR ANLAYAN ANLADI :) DESTEK VEREN HER BİR KİŞİYE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM. .))