Bunun için bir sisteme ihtiyacın yok,ben saatlik 2500 dolara Roadtrain ve Flatbed kiralıyorum ayrıca yine rolsel olarakda bir galerim var. Hem araç kiralama hem de araç alım satım işi yapıyorum.
Yani aslında role play özgürlük bir anlamda. Her proje sistemleştirilirse sunucuya aşırı yük biner,tır kiralamadan önce gelmesi gereken çok daha önemli şeyler var. Zaten sisteme ihtiyaç yok,günde iki-üç kere reklam vererek günü kurtarıyorum ben.
Dostum öyle olabilir fakat arkadaşlarımla beraber en az 15 tırlık bir galeri açacağım bir tırı rolsel olarak kiralayıp mekanik mesleğinde satarlarsa hangi biriyle uğraşayım? seninki küçük bir iş olabilir benim aklımdaki büyük bir iş.
Dostum senin yapmak için sistem beklediğin işi ben yıllardır yapıyorum küçük iş-büyük iş yok. Madem arkadaşlarınlasın,3 arkadaş kişi başı 5 tır toplam 15 tır yapar zaten. 1 tane binek aracınız olur,4 er tırdan 12 tır yapar.
Zaten kiralayan adam çok az,sürekli müşterilerim var onlar dışında işlemiyor sistem.
Bu sistemde mekaniğe gitmemesi için çözüm var,mekanik olan taşımacı olamadığı gibi tır şoförüde olamasın. Legal meslek yapamasın ki güvenle aracın anahtarını verebilesin.