Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

/q'culara son!

Başlatan Revioa, 07 Mayıs 2020, 02:27:24
Okunma sayısı 930 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mvo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jairo Inoue Lv.19
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Ağustos 2022, 23:07
Toplam oynama: 58 gün, 11 saat
Birlik: ****** *ANG
Ynt: /q'culara son!
« Yanıtla #10 : 07 Mayıs 2020, 04:08:20 »
O zaman senin birlikteki çoğu kişiye yasak gelir :Ddd
bu iletiden linç yememek için yazıyorum, zaten doğruluğu tartışılmaz gibi bir ileti
Birliğinden birkaç kişinin siciline baktım, helal olsun adam 4-5 kere pd rolünde q atmış üstüne devamlı sicilden 15 gün ban yemiş
Başka bir olaya değinmem gerekirse en az birisi sizden 3 kişi dmci yeleğini giyip helikopterle gram kural/politika okumadan dmye çıkmış, üçünü de yatırıyoruz hastaneye yollayacağız m4lü adam(sizin birlikte) q atıyor kaşfkwükcismvşsm diğerleri zaten hastaneye gidiyor
bilmem kaç dakika sonra m4lü adam(sizin birlikten) giriyor maşallah mix'in içinden geçip adam çağırmış oyuna girince sürüklettiriyor geliyoz yine q Şdlsğfkaikgşang sonra yine mix'in içinden geçen birisi hile açıp sıkıyor, üçümüz düşünce tekrar oyuna girip sürüklettiriyor sonuç

diğerleri de jail yedi ama isimlerini unuttum sicillerine bakamıyorum

yani şaka maka böyle bir kural gelse sizin birlik eline silah alamaz

Çevrimdışı tunarowsy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Temmuz 2024, 01:47
Toplam oynama: 146 gün, 9 saat
Son giriş: 27 Haziran 2023, 01:53
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Son giriş: 24 Haziran 2023, 23:48
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #11 : 07 Mayıs 2020, 04:21:42 »
nasıl aklımıza gelmedi yaa?
kardeşim sunucu sahibi bunuda yapmak istese yapardı ama istemiyor kardeşim q çekenlerin veya dm atanların sonunun gelmesini istemiyor uğraşma q atıyorsa mix yapıyorsa herhangi bir kural ihlali yapıyorsa F8 tuşuna basıyorsun foruma gidiyorsun ucp kısmından şikayetini oluşturuyorsun silah kaybınmı var , şikayet kabul edildikten sonra ticket aç

bunun gibi AR-GE açmayınız lütfen
Malan marly kardeşim sana katılmıyorum, boşuna uğraş açıyor insanlara. Bugün aynı ortamda yaklaşık 4 kişiyi düşürdüm hepsi /q, crash attı onları mı ss alayım diğer gelenlere mi ateş edeyim? Zaten renkoculardan geçilmiyor bence /q atanlara 10000dk falan sallanması lazım.
tuna kardeşim ben istemiyor değilim istiyorum ama gel gör ki yönetim bunu istemiyor napalım

Haklısın kanka ne diyeyim yani.

Çevrimdışı Hıphoprat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 27 Eylül 2022, 00:30
Toplam oynama: 170 gün, 20 saat
Birlik: ***** *****r's
« Yanıtla #12 : 07 Mayıs 2020, 04:58:10 »
bu iletiden linç yememek için yazıyorum, zaten doğruluğu tartışılmaz gibi bir ileti
Birliğinden birkaç kişinin siciline baktım, helal olsun adam 4-5 kere pd rolünde q atmış üstüne devamlı sicilden 15 gün ban yemiş
Başka bir olaya değinmem gerekirse en az birisi sizden 3 kişi dmci yeleğini giyip helikopterle gram kural/politika okumadan dmye çıkmış, üçünü de yatırıyoruz hastaneye yollayacağız m4lü adam(sizin birlikte) q atıyor kaşfkwükcismvşsm diğerleri zaten hastaneye gidiyor
bilmem kaç dakika sonra m4lü adam(sizin birlikten) giriyor maşallah mix'in içinden geçip adam çağırmış oyuna girince sürüklettiriyor geliyoz yine q Şdlsğfkaikgşang sonra yine mix'in içinden geçen birisi hile açıp sıkıyor, üçümüz düşünce tekrar oyuna girip sürüklettiriyor sonuç

Peki.

Çevrimdışı Revioa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ragnar North Lv.27
Köken: Kanadalı
Son giriş: 10 Ekim 2024, 22:31
Toplam oynama: 105 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #13 : 07 Mayıs 2020, 05:00:57 »

Yetişkin insanlar sorunlara çözüm bulur,bu başlık bunun yeri.Kendini beğenmiş insanlar ise sadece konuşur içinde bir anlam olmadan. Burada ben bu soruna çözüm bulmaya çalışıyorum sen ise sadece konuşuyorsun.

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #14 : 07 Mayıs 2020, 05:04:24 »

Yetişkin insanlar sorunlara çözüm bulur,bu başlık bunun yeri.Kendini beğenmiş insanlar ise sadece konuşur içinde bir anlam olmadan. Burada ben bu soruna çözüm bulmaya çalışıyorum sen ise sadece konuşuyorsun.
arkadaşın demek istediği sen önce kendi arkadaşlarını düzelt sonra insanları düzelt senin arkadaşların q atıyorsa diğerleri neden atmasın

Çevrimdışı Quarnix

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Ağustos 2023, 17:42
Toplam oynama: 157 gün, 17 saat
« Yanıtla #15 : 07 Mayıs 2020, 06:15:34 »
Rolde /q atana ver Client ban'ı bak bakalım daha kimse q atıyormu

Aslında ibreti alem olsun diye yapıcaksın

Çevrimdışı Yoda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Mart 2023, 17:27
Toplam oynama: 420 gün, 6 saat
Birlik: ***** **ars
Son giriş: 12 Mart 2023, 03:12
Toplam oynama: 1 gün, 18 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 06 Mart 2023, 01:53
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
« Yanıtla #16 : 07 Mayıs 2020, 06:17:37 »
Silahına yada silahı değerinde parasına el koyulursa zaten q/crash için bir sebebi olmaz.

Çevrimdışı Hata80

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kisaki Sento Lv.26
Son giriş: 02 Haziran 2023, 23:04
Toplam oynama: 131 gün, 18 saat
Birlik: *** ***** *lub
Son giriş: 26 Ekim 2022, 22:43
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
Marin Rei Lv.26
Son giriş: 18 Eylül 2022, 22:44
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #17 : 07 Mayıs 2020, 07:14:22 »
üstünde silah varsa oyundan çıkınca veya atılınca o silah gitse daha iyi olabilir

Çevrimdışı Yazar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Roman Russo Lv.32
Son giriş: 01 Eylül 2023, 00:07
Toplam oynama: 257 gün, 14 saat
Sayhid Cab Lv.32
Köken: Arap
Son giriş: 12 Ağustos 2023, 01:48
Toplam oynama: 3 gün, 21 saat
Köken: Alman
Son giriş: 17 Ağustos 2023, 00:45
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #18 : 07 Mayıs 2020, 07:22:37 »
"Önerim şudur ki,bir kişiye rolden kaçmak kapsamında şikayet açılırsa o kişiye direkt silah kullanma yasağı gelsin."
Bunun yerine silahına el koyulsa veya o silahın parasına el koyulsa ve silah kullanım yasağı gelirse daha mantıklı olur.

Kişinin silahına zaten el koyuluyor, bunun için talep açıyoruz.

Çevrimdışı Balendin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 15 Şubat 2025, 21:06
Toplam oynama: 311 gün, 1 saat
Köken: İsviçreli
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:00
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #19 : 07 Mayıs 2020, 07:36:33 »
DESTEKLEMİYORUM.
ALACAKSIN ONLARI.
Vereceksin 3000 dakikayı üstüne birde afk blocku onlara getireceksin sonra birdaha attırsınlar bakalım crash ve q

ÜFF EFSO OLMAZMIYIDI