anlayan bana da anlatsın
Son tane tane anlatışım.
Normal kefalet ücreti dakika başı 300$'dır. Örneğin 30 dakika IC jail yersen çıkmak için 9000 $ dolar ödersin.
PD şikayetlerinde hatalı süre uygulaması olabiliyor. Örnek verirsek 210 dakika uygulanması gereken ceza 240 dakika uygulanmış. Kişi fazladan 30 dakika IC jail girmiş oluyor.
Peki 30 dakika*300$= 9000$ bu kişinin 30 dakika jailden çıkması için ödediği fazla para.
Şikayet açılıyor, kişi haklı bulunuyor. Mağduriyetini karşılamak için 5000$ dolar veriliyor.
9000$-5000$ = 4000$ dolar kişi fazladan para ödemiş oluyor. Kişinin mağduriyeti engellenmiyor. Kişi hala 4000$ dolar zararda.
Mr Nobody'in hesapladığında kefalet ücretini dakika başı 166.666667 $ tarzında bir miktar çıkıyor. Neredeyse yarısı.
Sonuç olarak oyuncu 4000$ zarara giriyor, şikayeti kabul edildiği halde. Mağduriyeti engellenmiyor.
Olay şuna benziyor. Senin elinde sniper var ve DM yiyip RK oluyorsun. Sana Colt veriyor yönetim, mağduriyetini telafi etmek için, peki mağduriyetin karşılandı mi?. Ve bu bilinçli olarak yapılıyor. Düzeltilme gitmiyor, gerekli uyarı/bildirim yapıldığı halde. Düzeltilmesi için ARGE açtım. Bu tek olay değil yeni PD yönetimin kefalet için belirlediği tutar bu. Herkese böyle uygulanıyor.