Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

oyun neden sarmıyor

Başlatan Raiden, 05 Mayıs 2020, 15:03:22
Okunma sayısı 973 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: oyun neden sarmıyor
« Yanıtla #10 : 06 Mayıs 2020, 04:26:10 »
Hakiki mafya rolü yapan kişilerin yanında başla soldiere kadar gel tadını çıkar
vay be adam buraya bile soldier yazıyor

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #11 : 06 Mayıs 2020, 06:03:42 »
Oyun ilk başlarda sarmaz flatbed al felan boş hikayeler.İllegal bir role gir birliklerde rollere dahil ol.Ya da farklı roller dene mesela NC at biraz latin ol sonra NC at biraz motorcu kulübüne gir ya da işleri büyüt kendi birliğini aç.
Legal olarak bilemem pek ama sana öneri olarak; Taksici olmayı deneyebilirsin ya da Yol Yardım hizmeti verip yolda kalanlara yardım edebilirsin, Resmi kurumlara katılmayı dene, Bir galeri aç araç alım-satım yap vs.Farklı karakterler farklı roller yap burası RolePlay sadece meslek yapmaktan ibaret değil hayal gücünü konuştur karakterini tasarla.

Çevrimdışı P E A C E

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 30 Temmuz 2021, 19:57
Toplam oynama: 66 gün, 5 saat
« Yanıtla #12 : 06 Mayıs 2020, 07:28:01 »
Bazen umursamamak gerekiyor, keyfini al, alamıyorsan başka oyunlar oyna. Onun dışında farklılık dene, iyi rol yapan kişilerin yanında ol. Bu çok önemli.

Çevrimdışı bnGreen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 18 Kasım 2021, 20:54
Toplam oynama: 197 gün, 19 saat
« Yanıtla #13 : 06 Mayıs 2020, 09:54:42 »
Hakiki mafya rolü yapan kişilerin yanında başla soldiere kadar gel tadını çıkar
vay be adam buraya bile soldier yazıyor
eee yalan mı canim
Spoiler:
kaç ay kalmıştım la soldierde

Çevrimdışı Kawayasakı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 04 Mayıs 2024, 01:43
Toplam oynama: 157 gün, 22 saat
« Yanıtla #14 : 06 Mayıs 2020, 11:30:49 »
oynadığın oyun samp ne bekliyorsun ki :D
çok şey bekliyorum oyunun potansiyeli büyük ama çok fazla troll var ayrıca ar-ge önerilerinin çoğu reddediliyor server hiç yeniliğe açık değil.
başka sunucular var şahsen bende seninle aynı düşüncedeydim ve 2 hafta önce başka sunucuya geçiş sağladım. gerçekten çok fark var arada

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #15 : 06 Mayıs 2020, 18:34:44 »
Açıkçası ben anlamıyorum, her oyuna girdiğimde mutlaka rolüm oluyor. Rol demek hayal gücü demek. Hayal gücünüz yoksa zaten rol yapamazsınız. Klişe bazı roller var diye ille de onlara takılmanız gerekmiyor. Bakın ben sunucuda bir ilki denedim özel psikolog rolünü. Yani SAMP sınırları içerisinde hayal gücünüzü kullanıp sistematik bir düzen oluşturup o rol ortamını genişletebilirsiniz. Şimdi size sıkılmamanız için birkaç örnek sayacağım bunlar çok klişe ama yine de iş görür.

Onaylı, onaysız illegal oluşumlara girip ortamın muhabbetine rolüne dalabilirsin. Zaten liderler ss aldığı için belirli bir konsepte göre hareket ediyorlar, seni de çağırırlar. Ama bu demek değil ki bir mafyaya girdin diye kapıda dikil sadece adam fazlalığı ol. Hayır, dm yapanlar var diye de dmci olmak zorunda değilsin. Soldier rütbesiysen o çaptaki insanlarla konuş, dertleş gezin. Onlarla aranı iyi tutarak başlayabilirsin. Karakterinin kültürünü öğren, ona göre bazı rol geçişlerini sen belirle. Mesela ben ormanda, denizde, sahilde, ofiste hatta helikopterde bile psikolojik terapi rolü yaptım. Bunların hiçbirisini terapi isteyenler söylemedi. Rol yapacaksan rol yok demeyeceksiniz, kafanızı çalıştıracaksınız. Yöneticiler ne güzel sistemler yazıyorlar, ben çok eskiden rol yapıyordum bu kadar sistemi bir Türk sunucusunda ilk kez bu halde böyle burada gördüm. Yani bu kadar sisteme de rol yapamıyorsanız sorunu argede aramayın. Hatta bu kadar sistem var diye bazı insanlar emote kullanmayı unutmuşlar :D İyi emote yapabilirsiniz lütfen, hayal gücümüzün büyük çoğunluğu orada zaten. İkinci bir konu sistem değil işte ortam diyeceksiniz. İnsanı insan yapan, çevreyi önemseyen her türlü rolünüzde rolünüze aşağı yukarı karşılık gelir. Ama rolleri para kazanmak, ezmek üzerine kurarsanız daima sorunlu olur. Yani dün ormanda yaptığımız bireysel bir rolde bile gelen birkaç arkadaşın /gasp komutu kullanarak rol zevkimizin içine edebileceği bir durumla karşılaştık. Ama onuda eğlenceli hale getirecek yine sizsiniz. Gaspa uyarsınız karşı tarafın zevk almasını sağlar gerçekçiliğinizi ortaya koyarsınız. Korkak rolünde de duygusal geçişleri sağlayarak çok iyi bir rol imkanı sunabilirsiniz. İlla da para kazanmak, ezmek, yükselmek üzerine rol planı yapılmasına da gerek yok. İllegal rollerde bireysel roller, özel hayat, ev,araç gibi kendinizi legal hale getirebilecek ve sadece dikilmeyen adam rolleri yapmayı deneyebilirsiniz.
-Legal oluşumlar biraz daha sıkıcı oluyor genelde. Kastettiğim devlet kurumlarından öte, kafe tarzı yerler. Ama bunlarda da konsept değiştirerek hayal dünyanızı çalıştırarak bir şeyler yapmanız mümkün.
İnsanlar dövüş kulübü kuruyorlar, tekne turu düzenliyorlar, sahilde geziyorlar. Yere aksesuar olarak saat koyan dilenci rolü yapan, yüzme yarışı, araç yarışı, pb, takılma, sohbet, emlakçılık, partiler, restoranlwr, mimarlık, ticari roller, sevgili rolleri, ve diyalog üzerinden karşı tarafı da etkileyebilecek herhangi bir rol konsepti düşünebilirsiniz. Bakın, her ne kadar tasvip etmesemde kadın pazarlayan bir aile bile var. Yani insanlar düşünüyor çabalıyor. Sürekli etrafta rol aramak yerine kendinize bir kurgu, kültür ve hikaye edinin. Onun üzerinden hareket ederek rol yapın. Aksesuar olarak koyacağınız bıyığınız bile, dikkatinizi çeken en ufak ayrıntı bile karşı tarafı bağladığınızda çok kaliteli bir rol haznesi sunar.

Bide bu benim şahsi kanaatim, her zaman pmden, ooc kanallardan ulaşarak rol ayarlamayın. Arada anlaşmalı roller olabilir ama doğaçlama rol yapabilme arzunuzun gelmesi için ic yollarla ortam arayışına girmeniz sizin daha isteklice role atılımınızı sağlar. Kapatın pmleri, ben rollerde genelde kapatıyorum. Onun için bile her türlü sistemi koymuşlar, istemezseniz admin ceza uygulamasını bile görmeyebiliyorsunuz.

Rol olayı tamamen role nasıl baktığınızla alakalıdır, insanlara ya da ortama nasıl baktığınızla ilgili değil.

Çevrimdışı kaiyaa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 17:24
Toplam oynama: 604 gün, 13 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 20 Ağustos 2024, 11:29
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
Köken: Alman
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 17:09
Toplam oynama: 2 gün, 1 saat
« Yanıtla #16 : 06 Mayıs 2020, 23:54:06 »
her şekilde başa saracak ve zaman kaybı, başka oyunlara geçmeni öneririm eğer sistemin iyiyse fivem'e geçip orada rol yapmayı dene

Çevrimdışı Hel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 04 Haziran 2022, 22:53
Toplam oynama: 63 gün, 23 saat
« Yanıtla #17 : 07 Mayıs 2020, 00:45:22 »
Dude, her şeyin çözümü olayları akışına bırakmak. Oyuna bir kaç gün ara ver; yeni müzikler, diziler veya filmler hatta hikaye tabanlı oyunlar keşfet. Nostalji yapmak için eskiden izlediğin filmlere veya oyun gibi şeylere zaman ayır. Bilgisayar başından biraz kurtul, ardından role olan isteğin tekrardan canlanıyor. Garanti olarak tavsiye ederim. Şuraya bir şarkı bırakıyorum, rahatlatır biraz.

Çevrimdışı vlcty999

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Yunan
Son giriş: 13 Aralık 2021, 16:47
Toplam oynama: 17 gün, 11 saat
« Yanıtla #18 : 07 Mayıs 2020, 13:26:40 »
il legale girersen 2 hafta belkide 5 saat içerisinde batarsın birliğe girme legale dön legalde git şirket falan aç ama illegal olma pd affedersin ama Allah gibi mübarek oyunda yokken tüm silahlarına el koyma yetkileri vb git lol başla mesela ben 2-3 ay falan girmedim oyuna şimdi yeniden öyle bi giricem sonra çıkıcam eski ortam yok ben 13 yaşındayım sv ye 10 yaşında başladım 3 yıl multi account yapa yapa oynadım şu oyunu inş ban yemem bunuda buraya yazdım ama eskiden sunucu 250 300 çekerken çok iyiydi şimdi il legal rol kalmadı pd Allah valla batarsın kanka gold vip falan sökmez pd gold vipden daha üstün bıro

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #19 : 07 Mayıs 2020, 13:50:24 »
Helper ol, bir şeyler yap vakit geçiyor.
Ne bileyim oyuna giriyorum, 2-3 saat rol yapıyorsam 1-2 saat başka oyuna geçiyorum sonra biraz daha rol yapıp talep falan bakıyorum. Forumda dolanıyorum, iftar geliyor falan filan bir şekilde geçiyor zaman.

Rollerin sarması için her gün farklı kişilerle tanışman daha yararlı olackatır, aynı kişilerle günlerce rol yapınca bayıyor bir süre sonra.