Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ay / Nikholson`s Office

Başlatan vişneli gofret, 05 Mayıs 2020, 12:41:40
Okunma sayısı 617 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ay / Nikholson`s Office
« : 05 Mayıs 2020, 12:41:40 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): ( 1764.99, -1342.92, 15.75, 1.91  )

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Büyük Ofis

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Birlik mekanımızın yan tarafında olacak ayrıca bir bar olacak iş görüşmelerinde ofisi kullanacağız. Birlik liderleri ile görüşmelerde ofisi kullanacağız. Rollerimizi ona göre döndüreceğiz. Bir suç örgütüyüz rolleri buna göre döndürüp zevkli roller yapacağız.  Ayrıca illegal yolla kazandığımız paraları bu ofis üzerinden döndüreceğiz. Dışarıdan bir nakliye şirketinin ofisi gibi gözükecek bu sayede devlete nakliye şirketi olarak yaklaşacağız. Fakat nakliyeler legal değil illegal olacak. Uyuşturucu, Silah gibi eşyaların nakliyesini gerçekleştireceğiz. Ayrıca büyük miktarda kazandığımız paraları bu işyerinin kasasında biriktireceğiz. Nikholson ailesinin toplanma yeri olacak. Bar ile ilgili konular ofisde konuşulacak. Ailedekilerin para kazanması sağlanacak. Kazandığımız paralarla reklamlar verip işi büyüteceğiz. Rol planı olarak legal gibi görüneceğiz. Devletten olanlara paramızı buradan kazandığımızı belirteceğiz. Nakliye işlerini buradan yürüteceğiz. Ofis açmayı istememin en büyük nedenlerinden bir diğeride bu yani işleri yönetebileceğimiz bir yer olması. Nikholson ailesi çok köklü bir aile ve  bir zengin mahallesi bir çok şehirde zengin mekanları ile göze çarpan. Nikholson ailesi Los Santosda da bu mekanı alarak ünlenmeyi hedefliyor. Bu mekanı kullanırken bir çok tanıdık ile burada buluşacağız bilindik bir mekan olması bu ofisi açmamın en büyük nedeni ayrıca ofis iş merkezi olarak kullanılabilecek en iyi yer. Ofisim`de tamamen birliksel konularda konuşmak için birliğimizle ilgili toplantılarda, görüşmelerde vs bulunmak için açılacaktır. Rol olasılığını arttıracaktır. Ayrıca şehirde büyük bir mafya olduğumuz için. Rollerimizde bilerek mezarlığa yakın kurduğumuzu çünkü işimizi hızlı bitirmek istediğimizi belirteceğiz. Ofisimde birlik kurcularını ağırlayacağım. Gerekirse çalışanları, çalışmak isteyenleri ağırlayacak, güzel bir rol ortamı sağlayacağım. Ekibim`de bir çok yetenekli kişi olduğu için kurallara uyarak düzgün ve kaliteli şekilde rollerimi gerçekleştirip. Yoluma bakacağım. Ayrıca başka bir dost aileyle mekanı ortak olarak kullanacağım buda rollerde birliği ve beraberliği getirecek. Görüşmelerimi orada sağlayacağım. Bir ev almaktansa ofis açtıracağım. Gerekli işleri orada halledeceğim. Anlaşmalarımı orada yapacağım. Ofisimi tamamen aile mekanı olarak kullanmak için açıp. Bir kar amacı gütmeyeceğim. Fakat olursa bazı illegal işler konusunda anlaşmalarımı ofisde sağlayacağım ve burada rollerimi döndüreceğim. Kişilerin beni barlarda bulmasını değil, Ofisimde bulmasını istiyorum. Ayrıca diğer dost aile ilede ortak mekan olarak kullanmak istiyorum. Buraya öldürdüğümüz adamları gömeceğiz. Birlik mekanı yapıp. Araç park etme yerlerine araçlarımızı park edeceğiz. Rollerimizi burada döndürüp kurallara uyacağız. Gerekli rolleri gereğine göre yapacağız. 

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Ofisimizi iş merkezi olarak kullanacağız. Nakliye şirketimiz için kullanacağız. Görüşmeleri buralarda gerçekleştireceğiz. Konuşmaları ve aile liderleri ile görüşmeleri gerçekleştireceğiz. Nikholson ailesinin bir başyapıtı olacak. Hector Nikholson ve Nicholas Nikholsonun birleştirdiği paralar ile satın alınacak olan ofis ailenin mekanının yanında olması yani konumu itibariyle ayrıca buraya ofis açacaklardır. Nikholson ailesinin toplanma yeri olacak. Bar ile ilgili konular ofisde konuşulacak. Ailedekilerin para kazanması sağlanacak. Kazandığımız paralarla reklamlar verip işi büyüteceğiz. Rol planı olarak legal gibi görüneceğiz. Devletten olanlara paramızı buradan kazandığımızı belirteceğiz.
Ofis büyük bir ofis olucak çünkü içerisinde büyük aileler ile görüşülecek yani büyük aileler ile daha güzel daha kaliteli görüşme yapabilmek için ofis açmayı düşünüyoruz

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Ofis açmak istiyorum çünkü bir mekanımız var ve o mekanı tamamen elimize almak istiyoruz orada güzel roller döneceğine inanıyorum ve hem birliğimdeki adamlara hemde iş görüşmesi yapıcağımız adamlara güzel ve ferah bir rol ortamı sağlamak istiyorum üsttede belirttiğim üzere barında gidişatı burada dönücek ve burada dönen roller tanıtımımızı süsleyecek iş görüşmesinden kastım aileler ile ve büyük iş adamları ile yapılacak olan görüşmelerden bahsediyorum toz,silah ticaretinin hesap,kitap işleride burada dönücek mekanımızın yanında hatta içinde olması harika bir şey bu avantajları iyi değerlendiriceğimizi düşünüyorum ve bu sebepten ofis açmak istiyorum Nikholson ailesinin başyapıtı olacak Ailedekilerin para kazanması sağlanacak. Kazandığımız paralarla reklamlar verip işi büyüteceğiz. Rol planı olarak legal gibi görüneceğiz. Devletten olanlara paramızı buradan kazandığımızı belirteceğiz Ofis büyük bir ofis olucak çünkü içerisinde büyük aileler ile görüşülecek yani büyük aileler ile daha güzel daha kaliteli görüşme yapabilmek için ofis açmayı düşünüyoruz
Aile mekanı olarak belirlediğimiz  yere renk katacak,  haftada bir kez toplanıp gelirlerimiz , giderlerimiz,ailenin gidişatı ve barın gidişatı gibi toplantı rolleri olacak. Roller güzel dönecek ve kaliteli olarak devam edeceğiz.
 Haftada bir kez toplanıp gelirlerimiz , giderlerimiz,ailenin gidişatı ve barın gidişatı gibi toplantı rolleri olacak. Roller güzel dönecek ve kaliteli olarak devam edeceğiz.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Zioro"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Zioro / Nikholson`s Office
« Yanıtla #1 : 05 Mayıs 2020, 13:00:06 »
Arkadaşım açtı fakat leveli yetmedi bende onun izini ile tekrardan ben açtım...

Çevrimdışı #Kontaminant

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Kasım 2024, 21:44
Toplam oynama: 220 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #2 : 11 Mayıs 2020, 17:40:34 »
  • bbCode düzenlemek için 24 saat süre tanındı.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 11 Mayıs 2020, 20:42:36 »
Yazılarda sıkıntı yoktu, resimlerde spoiler'lerin içine sığdırıldı

Çevrimdışı Kaise

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mayıs 2024, 22:08
Toplam oynama: 195 gün, 4 saat
Birlik: * * * * * * ' S
Son giriş: 15 Mart 2024, 22:53
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Köken: Arap
Son giriş: 04 Mayıs 2024, 17:04
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Ay / Nikholson`s Office
« Yanıtla #4 : 15 Mayıs 2020, 01:42:20 »
Bazı sebeplerden dolayı mekanı değiştirdik arkadaşların çıktı rica ettiler kırmadık mekanın yerine yeniden bakabilirsiniz
mekanı değiştik şimdiden teşekkürler :)

Çevrimdışı MakarovBratva

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 17 Mayıs 2020, 21:17
Toplam oynama: 1 gün, 23 saat
Birlik: ***ler
« Yanıtla #5 : 15 Mayıs 2020, 07:26:42 »
Bazı sebeplerden dolayı mekanı değiştirdik arkadaşların çıktı rica ettiler kırmadık mekanın yerine yeniden bakabilirsiniz
KRALLL...

Çevrimdışı Kaise

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mayıs 2024, 22:08
Toplam oynama: 195 gün, 4 saat
Birlik: * * * * * * ' S
Son giriş: 15 Mart 2024, 22:53
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Köken: Arap
Son giriş: 04 Mayıs 2024, 17:04
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #6 : 15 Mayıs 2020, 09:37:00 »
KRALLL...
Ne demek :)

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
« Yanıtla #7 : 17 Mayıs 2020, 13:22:17 »
İşyeri başvurunuz kabul edildi, işyeriniz eklendi.

Ofis Tanıtımınızı açmak için 24 saatiniz var.