Cümleten Selamun Aleyküm, yukarıda tartışma çıkmış okudum ve yorum yazmak istedim.
Başka platformlarda, her çeşit çete rollerini neredeyse yapmış biri olarak söylüyorum. Belli bir kültüre bağlı kalmak, eskide kaldı örnek verecek olursak MS-13 çetesini söylemek isterim. Katı kuralları, hazır bir konu ve sadece 1-2 grafikle tanıtımı hazır hale getirmektense, 0'dan hikaye yazıp, herhangi bir kültüre bağlı kalmadan rol yapmak, hem rollerimize katılan insanlar üzerinde ki kısıtlamayı da ortadan kaldırıyor. Bazı çete konseptleri var ki her rolü çeteye uygun yapmak zorunda olduğunuz için yapamıyorsunuz, bu kısıtlama gereksiz diye düşündük. Telsiz olayına gelince, 21. yüzyılda bulunuyoruz, teknoloji artık en kenar mahallelerde bile bulunmakta. Realistik olarak düşünürsek, AK-47 model otomatik silah kullanan bir çete, telsiz kullanamayacak kadar küçük bir durumda mı oluyor? Telsiz kullanımı o kadar abartılacak bir şey değil bence, WP gibi bir sistem gelirse zaten onu kullanacağız. İyi roller, iyi forumlar.