Kaç zamandır konuya bakıp konuşmuyorum ama konuşacağım.Cezasına razıyım.Öncelikle zorlamayın kardeşim ya.Adam çağırmış arkadaşlarını CK talebini engellemeye çalışıyor ki bunun da yasak olduğunu hepsi biliyor.Zorlamayın bu kadar bir gün gelirsin tırını patlatacam deyip sıvışmaya çalışırsın diğer gün pizzada troll atarsın.Zaten burada CK olmasan yarın bir gün bir yetkili verecek cezanı.Önerim kendine çeki düzen vermen.Tamam hepimiz eğlenmek istiyoruz ama sen bizim keyfimize de balta atıyorsun.Sana göre seni onca şikayet eden adam haksız sen haklısın.Savunma ayağına falan laf geveleme.Trollle gelmişsin trolle gideceksin.
Bu arada madem arkadaşınızı savunuyorsunuz hepiniz en kötü 1 tl verseniz 3 tl de isim değiştirir tantana biter.
Arkadaşım değil bu ck edilmeye çalışılan kardeşimiz. Aynı zamanda "42çetecisi" isimli arkadaşımında tanıdığı yok. CK talebinin saçma olduğunu söylüyorum, böyle bir yargı yok. Troll mü var? UCP > Şikayetler
Yahu ya anlamak istemiyorsunuz ya da dünya anlama olimiyatları sonuncusu oldunuz hangisi?
Adam tezini ortaya atmış ck etmek istiyor.Sonrasında sizin saçma ve absürd görüşlerinize karşın o da çekmiş göstermiş zaten - her ne kadar belirtmek istemesemde - adamın ooc sicili normal oynayan 10 15 oyuncunun siciliyle eş değer.Adam atmış göstermiş,ki göstermesi talep için ifade etmiyor ama şahısın SORUNLU olduğu açık.SİZ madem gözlerinizi kapatıp kulaklarınızı tıkayıp bu adamı savunacaksınız buyrun adam sizin.Doğru bildiğimizi savunmaktan çekinmiyoruz.Bugün olmazsa yarın yarın olmazsa daha yakın adam sunucudan gidecek.Bu yahut ya trolling den ya ck den veya başka bir değerlendirilmeden.SİZİ objektif olmaya ve her iki tarafı da kapsamlı değerlendirmeye davet ediyorum.Bu yaptığınız iş güzarlıktır,bencilliktir,kısmen de olsa SAHTEKARLIKTIR.YAZACAĞIN İLETİLERE CEVAP VERMEK için şimdiden HAZIRIM.Seni bekliyorum.