Eğer onaylı bir hood var ise ve kişi onaylı hood'Da size fear-rp yapmıyorsa OTO-CK kuralı işliyor.Fakat ben onaylı bir hood'da olduğunu göremiyorum kişi onaylı hood dışında bile olsa siz onu kaçırmadan Fear-RP Yapmak zorunda değil.Kişi Fear-RP yapmış , onaylı bir hood'da felan da değil siz kafanıza göre CK ediyorsunuz.Ek olarak kişi onaylı bir birliğe saldırmak için izinli olması gerekiyor eğer izinsiz bir şekilde saldırıyorsa silah ile size şikayet hakkı doğuyor ama siz şikayet açmıyorsunuz adamı alıyorsunuz köprüye getiriyorsunuz, /do'dan yüzmeyi biliyor mu diye soruyorsunuz - atıyor adam denize atıyorsunuz.Adam atlamasa Fear-RP açacaksınız ( /do Fear-RP? :DDDDD) Atladı CK talebi açıyorsunuz, neyin kafası anlamadım.Kişi silahlada saldırsa , annenizede sövse siz onu CK edemezsiniz çünkü sizin Hood içerisinde değil adam.Bu işin bir kuralı var sen hala adamı kural dışı CK ettirmeye çalışıyorun, adam denize atıp yüzme bilmiyor diye CK talebi açmak üstüne gelip buraya "bu adamın ck olmaması rp'ye ihanettir" yazmak neyin kafası anlayamadım.Kurallarda böyle birşey yok, kişi kural ihlal etmişse şikayet açarsınız.
Tekrar söylüyorum, kişi Fear-RP yaptığı sürece ve CK izni vermediği sürece hiçbir şekilde CK edemezsiniz.İstersen 30 yıllık rpci ol istersen sampın en iyi mafyasını kur bu Medium-RP'nin bir kuralıdır.Siz büyük mafyayız diye CK ederiz kafasındasınız o işler öyle olmuyor işte.Kuralları okuyun ondan sonra rol bilgisini tartışın.CK edilecek bir durum bulunmuyor.