Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Payton_Bell - CK Talebi

Başlatan Katestroy, 03 Mayıs 2020, 19:53:29
Okunma sayısı 5283 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı wooxy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Aralık 2020, 21:17
Toplam oynama: 133 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Payton_Bell - CK Talebi
« Yanıtla #10 : 07 Mayıs 2020, 21:25:02 »
Adam CK izni vermemiş??

Çevrimdışı Godclaw

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 25 Şubat 2024, 22:56
Toplam oynama: 157 gün, 13 saat
« Yanıtla #11 : 07 Mayıs 2020, 21:27:11 »
ck izni vermemiş kişiyi aşşağı atla diye bağırıyorsunuz kişi rol bilmediği için birşeyde diyememiş atlamasa fear rp'den açıcaksınız atlasa ck talebi açıcaksınız ama yanlış olan sizsiniz ve beton etkisi yapmaz yapsa bile kişi ck izini vermemiş

Çevrimdışı bilinmezz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 28 Aralık 2022, 02:12
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Son giriş: 22 Aralık 2022, 00:13
Toplam oynama: 130 gün, 7 saat
Birlik: ****ROV
Köken: İngiliz
Son giriş: 05 Aralık 2022, 00:44
Toplam oynama: 1 gün, 12 saat
Son giriş: 24 Aralık 2022, 02:44
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #12 : 07 Mayıs 2020, 21:28:35 »
Kişiden CK izni almamışsınız ve onaylı değilsiniz yaptığınız MG'ye giriyor.
Onaylı değil derken ? :D kişiyi BlackPool adı altında ck ettik ic olarak düşmanımız Jackson Tommynin arkadaşı beraber ck ettik ck eden biziz BlackPool yani
Yani BlackPool olsanız da beni ilk düşürdüğünüz yer Onaylı birlik mekanı değil.
Ayrıca Hergün birbirlerini tarıyan insanlar var birbirlerine düşürmek için 10 ak mermisi atıyorlar 10 mermi yiyen adam ölmeyecekde beton etkisi sebebinden mi ölücem ???

Çevrimdışı ReVeNGeee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Temmuz 2022, 03:48
Toplam oynama: 245 gün, 7 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Şubat 2022, 00:02
Toplam oynama: 2 gün, 8 saat
« Yanıtla #13 : 07 Mayıs 2020, 23:02:23 »
Adam CK izni vermemiş??
Ck izni vermiş olsa niye ck talebi açalım arkadaşım ck izni vermiş olsa zaten orda ck eder biz ck talebi oluşturup kanıtlarla beraber yöneticilere sunuyoruz hala forumu cozememis kişilerin yorum yapması bide biliyorlarmis gibi yorum yapması diyecek birşey yok :D

Çevrimdışı zındık.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Ağustos 2022, 14:48
Toplam oynama: 61 gün, 6 saat
« Yanıtla #14 : 08 Mayıs 2020, 12:53:23 »
Onaylı değil derken ? :D kişiyi BlackPool adı altında ck ettik ic olarak düşmanımız Jackson Tommynin arkadaşı beraber ck ettik ck eden biziz BlackPool yani
Onaylı olsanız bile hood onayınız yok yada var mı bilmiyorum ama kişiyi kendi hood onaylı bölgenizde düşürüp, kendi hood onaylı bölgenizde ck rolü yapmanız gerekir.

Talebe baktığımızda kişiyi başka yerde düşüyorsunuz ve ayrıca kişiden CK izni almıyorsunuz, kişiye hiçbir türlü rol imkani vermiyorsunuz ve bu MG kapsamına giriyor. Payton_Bell isimli arkadaşımız MG'den şikayet açabilir.

Çevrimdışı Kubur

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Zeus Rowdy Lv.20
Son giriş: 27 Haziran 2021, 17:54
Toplam oynama: 65 gün, 0 saat
« Yanıtla #15 : 08 Mayıs 2020, 13:29:25 »
Orada atlamasam fear rp ihlalinden açacaksınız. Atlıyorum bu seferde CK'mı açıyorsunuz? Herhangi bir seçim hakkım yoktu. Atlasam CK'dan açıcaktınız, atlamasam fear rpden açıcaktınız. O yüzden atlamayı tercih ettim. Herhangi bir şey yazmıyacağım. Herşey ortada zaten. İyi forumlar.

Adam haklı, her türlü ihlal yapan sizsiniz burda. Ck izni yok, fear-rp istemiyorsunuz. Yüzmek bir yetenektir, tüplü dalış yapıyorum yıllardır, ilk defa suya girip 25-30 metreye gideni gördüm. Kurtulma şansı %10 falan değil ayrıca. Yüzme bilmese de eğer atlıyorsa ölmek için değil kurtulmak için atlar bir insan ve çok rahat can havliyle uzun mesafe dahil olsa yüzebilir. İsteyene onlarca haberi yapılmış örnek atarım.

Çevrimdışı ReVeNGeee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 08 Mayıs 2020, 16:50:41 »
Onaylı olsanız bile hood onayınız yok yada var mı bilmiyorum ama kişiyi kendi hood onaylı bölgenizde düşürüp, kendi hood onaylı bölgenizde ck rolü yapmanız gerekir.

Talebe baktığımızda kişiyi başka yerde düşüyorsunuz ve ayrıca kişiden CK izni almıyorsunuz, kişiye hiçbir türlü rol imkani vermiyorsunuz ve bu MG kapsamına giriyor. Payton_Bell isimli arkadaşımız MG'den şikayet açabilir.
Dostum bu adamı bizim yerimizde düşürdük sorgulaması dahil herşey yapıldı ve ck işlemini köprüden atarak yaptık yani başka mekanda kaçırılıp buraya getirilmedi ne kadar biliyorsunuz birşey bilmeden sallamayi bakın oyununuza siz rolle alakası olmayan adamlar yorum yapmazsa sevinirim sanki ikili münakaşaya girip ck ediyoz mg diyor kaç yıldır RP yapiyoruz böyle abuk subuk yazanlar görmedim hic

Çevrimdışı ReVeNGeee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 08 Mayıs 2020, 16:53:27 »
Orada atlamasam fear rp ihlalinden açacaksınız. Atlıyorum bu seferde CK'mı açıyorsunuz? Herhangi bir seçim hakkım yoktu. Atlasam CK'dan açıcaktınız, atlamasam fear rpden açıcaktınız. O yüzden atlamayı tercih ettim. Herhangi bir şey yazmıyacağım. Herşey ortada zaten. İyi forumlar.

Adam haklı, her türlü ihlal yapan sizsiniz burda. Ck izni yok, fear-rp istemiyorsunuz. Yüzmek bir yetenektir, tüplü dalış yapıyorum yıllardır, ilk defa suya girip 25-30 metreye gideni gördüm. Kurtulma şansı %10 falan değil ayrıca. Yüzme bilmese de eğer atlıyorsa ölmek için değil kurtulmak için atlar bir insan ve çok rahat can havliyle uzun mesafe dahil olsa yüzebilir. İsteyene onlarca haberi yapılmış örnek atarım.
Kardeş akıl var mantık var o yükseklikten kurtulması imkansız beton etkisi+ yüzme bilmiyor böyle yükseklikten düşen zaten ilk şoka girer ve yüzme bilmediği için panik yapar ve suya batar tüplü dalış yapmaya benzemez bu yüzme sporunu bende yapıyorum ooc böyle biyerden suya düşüp kurtulabilme ihtimalinin olduğunu düşünmüyorum hayatınızda beton etkisi demi duymadınız sonraki şok ta çabası yüzme bilmeyen biri oto panik yapar

Çevrimdışı amerikafakye

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 08 Mayıs 2020, 23:45
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #18 : 08 Mayıs 2020, 20:56:35 »
ck izni olmadan ck'ya yönelik rol yapmışsınız?

Çevrimdışı bilinmezz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Aralık 2022, 02:12
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Son giriş: 22 Aralık 2022, 00:13
Toplam oynama: 130 gün, 7 saat
Birlik: ****ROV
Köken: İngiliz
Son giriş: 05 Aralık 2022, 00:44
Toplam oynama: 1 gün, 12 saat
Son giriş: 24 Aralık 2022, 02:44
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #19 : 08 Mayıs 2020, 20:58:06 »

Dostum bu adamı bizim yerimizde düşürdük sorgulaması dahil herşey yapıldı ve ck işlemini köprüden atarak yaptık yani başka mekanda kaçırılıp buraya getirilmedi ne kadar biliyorsunuz birşey bilmeden sallamayi bakın oyununuza siz rolle alakası olmayan adamlar yorum yapmazsa sevinirim sanki ikili münakaşaya girip ck ediyoz mg diyor kaç yıldır RP yapiyoruz böyle abuk subuk yazanlar görmedim hic
Eğer ilk düşürmenizin mekanınızda olduğuna dair kanıtınız varsa yollayın çünkü benim kanıtım var İdlewood Köprüsünde olduğuna dair.
Kendiniz de Forum sorularında Onaylı Birlik Mekanında mı oldu sorusuna hayır cevabını vermişsiniz OOC yalan söylemeyin.