Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Marino Industries

Başlatan BerkayGly, 02 Mayıs 2020, 22:58:17
Okunma sayısı 29119 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Ağustos 2023, 15:36
Toplam oynama: 200 gün, 1 saat
Ynt: Marino Industries
« Yanıtla #390 : 28 Mayıs 2020, 05:04:46 »
sağlıkla kal, tekrar görüşmek üzere

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 30 Ekim 2020, 13:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #391 : 28 Mayıs 2020, 05:24:14 »
daha iyi bir günde, daha iyi bir şekilde karşılaşmak dileğiyle. kendine dikkat et dostum

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #392 : 28 Mayıs 2020, 08:12:00 »
Yaa Berkay gidiyo musun? Keşke bırakmasaydım sizi çok üzüldüm şimdi. :( Gerçekten rol sslerinden başlayarak söylüyorum, rolün olsun kendin ol mükemmel bir insansın. Her ne kadar ruhsuz olsan dikbaşlı olsan da gerçekten çok karakterli bir insansın. Sunucuda kendine özgü bir tarzın olduğu aşikar. Sana arkadaşlarını yarı yolda koyma oluşumunu sürdür diyeceğim, zamanında oyunu bende bıraktım. Uzun bir süre de girmedim. Evet sunucuda rol yapan belli bir kitle var her zamanda olacak. Ancak maalesef bu bir oyun ve biz mükemmeli aramaya çalışıyoruz. Maalesef bu imkansız kitlenin yaşı her zaman belliydi. Bizden 10 sene sonra yine aynı olacak bu yaş bir şey değişmeyecek. Senin her zaman arkadaşlarının yanında olacağına karşı inancım hep var. En başta adımı yazdığın için ben kendi adıma çok teşekkür ederim.  Senle rol yapmak çok kıymetliydi, çok da zevk aldım açıkçası. En doğru kararı kendin için vereceğinden eminim. Ne diyebilirim ki, yolun açık olsun Bekooooooo :(

Çevrimdışı Bruaj BD

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 04 Ocak 2023, 01:12
Toplam oynama: 313 gün, 2 saat
« Yanıtla #393 : 28 Mayıs 2020, 08:54:59 »
Konuşucaz bunu.

Çevrimdışı darly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Nisan 2024, 02:09
Toplam oynama: 414 gün, 15 saat
David Lloyd Lv.40
Köken: İngiliz
Son giriş: 24 Mart 2024, 17:27
Toplam oynama: 44 gün, 16 saat
Son giriş: 20 Nisan 2024, 19:27
Toplam oynama: 30 gün, 0 saat
Son giriş: 24 Şubat 2024, 15:11
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
« Yanıtla #394 : 28 Mayıs 2020, 10:25:47 »
Görüşmek üzere yapılan roller için teşekkürler. O kadar haklısın ki şimdi bir şeyler yazmak istiyorum fakat neyse. Görüşmek üzere, seviliyorsunuz.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #395 : 28 Mayıs 2020, 10:30:40 »

Kendine iyi bak kardeşim. Seninle tekrardan rol yapmak isterim. Sizin gibi insanlar böyle serverlerde zor bulunuyor. Yaşamış olduğun durumda üzgün olduğumu belirtmek isterim. Sürekli DM yiyoruz bizde en yakın şahitleri oldunuz. Kattığınız ve katabileceğiniz her şey için teşekkürler. Manitanı El Cranéo'da üzmezler korkma ;) .

Bu arada biraz alakasız siz ne ara manita oldunuz :D

Çevrimdışı darly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Nisan 2024, 02:09
Toplam oynama: 414 gün, 15 saat
David Lloyd Lv.40
Köken: İngiliz
Son giriş: 24 Mart 2024, 17:27
Toplam oynama: 44 gün, 16 saat
Son giriş: 20 Nisan 2024, 19:27
Toplam oynama: 30 gün, 0 saat
Son giriş: 24 Şubat 2024, 15:11
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
« Yanıtla #396 : 28 Mayıs 2020, 10:43:30 »

Kendine iyi bak kardeşim. Seninle tekrardan rol yapmak isterim. Sizin gibi insanlar böyle serverlerde zor bulunuyor. Yaşamış olduğun durumda üzgün olduğumu belirtmek isterim. Sürekli DM yiyoruz bizde en yakın şahitleri oldunuz. Kattığınız ve katabileceğiniz her şey için teşekkürler. Manitanı El Cranéo'da üzmezler korkma ;) .

Bu arada biraz alakasız siz ne ara manita oldunuz :D

Esra Erola çevirme bak bak hissedebiliyorum

Çevrimdışı ous

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mart 2025, 01:14
Toplam oynama: 729 gün, 21 saat
Son giriş: 28 Şubat 2025, 22:17
Toplam oynama: 116 gün, 9 saat
Son giriş: 28 Şubat 2025, 22:34
Toplam oynama: 25 gün, 19 saat
Son giriş: 02 Mart 2025, 01:11
Toplam oynama: 6 gün, 22 saat
« Yanıtla #397 : 28 Mayıs 2020, 11:44:14 »
Sunucuda gerçekten rol yapan belirli bir kısım var onlar için bugüne kadar sabrettim bugüne kadar dayandım, hiç bir şekilde kimseye saygısızlığım olmadı ya da düşmanlığım olmadı ama artık insanında belirli bir sabrı var benimde buraya kadarmış. Bugüne kadar tanıdığım tanımadığım, role girdiğim role girmediğim, dostum ya da düşmanım herkese herşey için çok teşekkür ederim.

@Dogukan.sn , @xzey, @aescon, @David_Dominic, @keskin , @JEFEMAZE, @Bruaj BD, @gillesgreyy, @Chief Punch, @Jesse_Walter , @Lucifer_Morgan, @Wersley, @Dexsl, @Lance Brown, @Abdullahcan, @Elif, @McxM, @Jinzuke, @Baki, @_CerberuS, @Software, @the24, @the23, @Punkdesing, @STA, @Miroglus, @Oliver Lee, @Henry Evans , @UGR4SM1YORUM, @quick, @Long Arm of the Law, @Yallo , @Russell_Savrinn, @Slyvester, @Asugba, @Asugba, @Xuneity, @Zosgne, @jahjoh

Koymadığım varsa yanlış anlaşılmasın unutmuş olabilirim, hepinizi tek tek seviyorum. Rolleriniz için, katkınız için ve desteğiniz için tekrardan çok teşekkürler <3

Onun haricinde gerek birlik sorunlarında, gerek eksiklerimizde, gerek birliğe rol çıkartmak için ve gerek kişisel görüş istediğimizde her zaman yardımcı olduğu için @Hydraizm'a da çok teşekkürler.
Yolun açık olsun güzel rollerimiz döndü, hepsi için teşekkürler. Birliğimizin olduğu yerde çok DM yedik. Yan çarlar yüzünden bizim rollerimiz alt üst oldu aktif rolümüz bozuldu yeri geldi onların yaptığı kural ihlali 200 dakika yiyorsa biz 600 dakika IC jail mi yedik dersin?  Tüm roller için teşekkürler bir daha seni veya sizi görmek dileğiyle yolun(z) açık olsun dostlar, seviliyorsunuz.

Çevrimdışı in chains

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mayıs 2024, 01:14
Toplam oynama: 176 gün, 4 saat
« Yanıtla #398 : 28 Mayıs 2020, 12:35:38 »
senin canın sağolsun kaplan, bir gün geri dönmen dileğiyle..

Çevrimdışı BerkayGly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Ekim 2022, 23:32
Toplam oynama: 90 gün, 0 saat
« Yanıtla #399 : 28 Mayıs 2020, 15:05:19 »
Kendi adıma konuşuyorum bir daha bu sunucuya geri dönmem diye düşünüyorum, belirli yetkililerin egosunu tatmın edemem ya da "DM" ci kitlenin hedef tahtası olup onlara zevek veremem. Bugüne kadar dayandım, iyide dayandığımı düşünüyorum ama artık bana ayrılan sürenin gerçekten sonuna geldik. Hiç bir zaman böyle durumlarda karşımda kim olursa olsun susmadım, susmamayada devam edeceğim. Tekrardan geri dönüş yapan ve düşüncelerini yazan herkese teşekürler, tek tek seviliyorsunuz <3