Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ceza sistemi-AR&GE

Başlatan Anna_North, 02 Mayıs 2020, 15:04:44
Okunma sayısı 531 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Anna_North

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Anna North Lv.9
Köken: Fransız
Son giriş: 24 Mayıs 2020, 12:58
Toplam oynama: 4 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Ceza sistemi-AR&GE
« : 02 Mayıs 2020, 15:04:44 »
Karakter Adınız: (Anna North)
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): Oyun Ceza sistemi
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: Adminlerin büyük rol hatalarına 20 30 dk vermesi insanları daha'da rahatlatıyor Oyuncular Non RP driving yapıyorlar meslek araçlarını amacı dışında kullanıyolar Medium RP olması cezaların hafif olması için bir sebep değildir en az MAADK 120 130 dakika arası 
Non RP Driving 200-250 Dakika arası olmalı.

AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: Servere girdiğinde zaten hepsini görüyorsun :)

Çevrimdışı P E A C E

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 30 Temmuz 2021, 19:57
Toplam oynama: 66 gün, 5 saat
Ynt: Ceza sistemi-AR&GE
« Yanıtla #1 : 02 Mayıs 2020, 15:08:12 »
DesteKkKkK

Çevrimdışı aueritha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 04 Mayıs 2022, 20:17
Toplam oynama: 41 gün, 20 saat
« Yanıtla #2 : 02 Mayıs 2020, 15:30:06 »
Destekliyorum

Çevrimdışı HeDLoVeR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Ocak 2022, 20:01
Toplam oynama: 192 gün, 14 saat
Birlik: **** **ime
« Yanıtla #3 : 02 Mayıs 2020, 15:30:53 »
kim 30 50 dakika yiyor kardeşim bana açıklarmısın

Çevrimdışı Shella

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mayıs 2021, 11:47
Toplam oynama: 139 gün, 10 saat
« Yanıtla #4 : 02 Mayıs 2020, 15:34:36 »
Kardeşim siz yeni oynuyorsunuz galba leveler düşük ben 3 senedir oynuyorum enaz 300 400 yiyorum.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
« Yanıtla #5 : 02 Mayıs 2020, 16:22:08 »
Ceza süreleri belirlenirken birçok şey göz önünde bulunduruluyor. Oyuncunun seviyesi, geçmiş sicili, yaptığı ihlalin büyüklüğü, karşı tarafa ne kadar zarar verdiği, rolün gidişatını ne kadar değiştirdiği gibi şeyler. Sizin bahsettiğiniz Non RP Driving konusunda ise şöyle bir örnek vereyim;

4 seviye bir oyuncu aracını geniş bir otoyolda ters şeritten sürmüş. Yol bomboş, ancak oyuncu ters şeritten sürüyor. Geçmişte hiçbir şekilde sicili olmamış. Yoldan geçen, oyuncunun yaptığı ihlalden herhangi bir zarar görmeyen oyuncu yapılan Non RP Drive ile ilgili şikayet oluşturuyor. Bu durumda ihlali yapan oyuncuyu uyararak şikayeti kapatmak daha uygundur.
15 seviye bir oyuncu şehir içinde aracını ters şeritten sürüyor, polis kovalamacası ile karşılaşıyor ve kaçan araca ters şeritten sürdüğü için çarpıyor, kaçan aracın sürücüsü bu yüzden polise yakalanıyor ve şikayet oluşturuyor. Sicilde de oyuncunun 2 tane geçmiş Non RP Driving cezası gözüküyor. Bu durumda da bahsettiğiniz gibi yüksek süreli cezalar uygulanır.

Kısa bir özet geçmek gerekirse ceza sürelerinin şu an gayet uygun belirlendiğini ve sistemin değişmemesi gerektiğini düşünüyorum. Her olayda yüksek süreli cezalar uygulanmamalı.

Çevrimdışı Anna_North

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Anna North Lv.9
« Yanıtla #6 : 02 Mayıs 2020, 16:23:05 »
Kardeşim siz yeni oynuyorsunuz galba leveler düşük ben 3 senedir oynuyorum enaz 300 400 yiyorum.
Ben 300 400 yiyenleri sadece böyle az az görüyorum Adam Noob dm yapıyor 30 dakika yiyor  MAADK yapıyor Hiç ceza yemiyor

Çevrimdışı Anna_North

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Anna North Lv.9
« Yanıtla #7 : 02 Mayıs 2020, 16:25:39 »
Ceza süreleri belirlenirken birçok şey göz önünde bulunduruluyor. Oyuncunun seviyesi, geçmiş sicili, yaptığı ihlalin büyüklüğü, karşı tarafa ne kadar zarar verdiği, rolün gidişatını ne kadar değiştirdiği gibi şeyler. Sizin bahsettiğiniz Non RP Driving konusunda ise şöyle bir örnek vereyim;

4 seviye bir oyuncu aracını geniş bir otoyolda ters şeritten sürmüş. Yol bomboş, ancak oyuncu ters şeritten sürüyor. Geçmişte hiçbir şekilde sicili olmamış. Yoldan geçen, oyuncunun yaptığı ihlalden herhangi bir zarar görmeyen oyuncu yapılan Non RP Drive ile ilgili şikayet oluşturuyor. Bu durumda ihlali yapan oyuncuyu uyararak şikayeti kapatmak daha uygundur.
15 seviye bir oyuncu şehir içinde aracını ters şeritten sürüyor, polis kovalamacası ile karşılaşıyor ve kaçan araca ters şeritten sürdüğü için çarpıyor, kaçan aracın sürücüsü bu yüzden polise yakalanıyor ve şikayet oluşturuyor. Sicilde de oyuncunun 2 tane geçmiş Non RP Driving cezası gözüküyor. Bu durumda da bahsettiğiniz gibi yüksek süreli cezalar uygulanır.

Kısa bir özet geçmek gerekirse ceza sürelerinin şu an gayet uygun belirlendiğini ve sistemin değişmemesi gerektiğini düşünüyorum. Her olayda yüksek süreli cezalar uygulanmamalı.
Bilemedim ama oyuncular gereksiz bir şekilde fazla rahat Yangın ihbarında şahıslar BMX BUNNY YAPARAK yanan binanın üzerine çıkıyor Bir admin bile ceza vermiyor şaşırtıcı açıkcası

Çevrimdışı Anna_North

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Anna North Lv.9
« Yanıtla #8 : 02 Mayıs 2020, 16:28:27 »
kim 30 50 dakika yiyor kardeşim bana açıklarmısın
Bir daha denk gelirsem SS olarak atıcam bakalım kimler yiyormuş 20 30 dakika :)[ Invalid YouTube link ]

Çevrimdışı xSARI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Kasım 2020, 13:37