Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.
Genel Bilgiler:
1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? : Merhaba, 7/24 aktifliğim sürmekte. Rol ortamını sevdiğim için sürekli olarak aktif tutmaya çalışacağım. Aktif olmasam bile, aktif ve işletecebileceği çok sayıda aktif arkadaşım bulunmakta. Bu süreçte sürekli olarak iş yeri aktif olarak işleyebilir.İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri koordinatları(/pos): (2417.62, 1761.66, 13.39, 271.69)2.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.03:İşyeri adı: (Devaju'Club)2.04:İşyeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Club2.05:İşyeri interioru: LGBT ClubUzun Cevaplı Sorular:
3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:( En az 200 kelime) Shaquille Amaru 26 yaşındayım Rusya'da dünyaya geldim, 13 yaşında Amerikan'a taşındık bu sebepten dolayı eğitimimi Los Santos Medicine Universty'de tamamladım.
Çevremdeki olaylara karşı duyarlı, eski bir polis memuruyum.Araştırmayı seven, bir insanın zamanla değil de öğrendiği her bilgi ile biraz daha büyüdüğünü düşünen meraklı ve maceracı bir kişiliğe sahibim. Etrafımdaki yenilikleri hemen fark eden ve bu konuda araştırmalar yaparak bu yeniliği öğrenmeye çalışan bir karakterim var.
Olaylara önce kendi bakış açım ile sonra karşımdakinin bakış açısı ile ve en son olarak ise dışarıdan izleyen bir insanın bakış açısı ile bakarım. Yanlış yapmaktan nefret eden, hatalarını asla unutmayan yapım sayesinde zamanla hata yapmamayı öğreniyorum. İnsanlar ile konuşmayı çok seven, sorulan sorulara büyük bir zevkle cevap veren, tıp hakkında araştırmalar yapan, modayı yakından takip eden, en iyi olmak için büyük bir savaşın ortasına girmiş biri olarak karakterimi seviyorum. Aşırı derecede bencil, karşılaştığı sorunu kendince çözmeye çalışan pratik bir zekaya sahip, sorumluluk sahibi ve bilmediği bir konuyu bildiğini hiç bir şekilde savunmayan bir kişiliğe sahip club ve işletme yeri açmak için hevesli birisiyim. İnsanlar ile konuşmayı çok seven, sorulan sorulara büyük bir zevkle cevap veren, tıp hakkında araştırmalar yapan, modayı yakından takip eden, en iyi olmak için büyük bir savaşın ortasına girmiş biri olarak karakterimi seviyorum. Aşırı derecede bencil, karşılaştığı sorunu kendince çözmeye çalışan pratik bir zekaya sahip, sorumluluk sahibi ve bilmediği bir konuyu bildiğini hiç bir şekilde savunmayan bir kişiliğe sahibim. İngilizce ve Almanca dillerine hakimim. En sevdiğim sporlar ise yüzme ve tekvando. Kitap okumayı hiç ihmal etmem. Bir kitabımı piyasaya sürdüm ve şu an serinin ikinci kitabı için kollarımı sıvadım. Onlarca makalem ve uluslar arası konferansım var. İleride Profesör olarak başta anneme ve memleketime olmak üzere ülkeme iyi bir insan olarak hizmet etmeye devam etmek isterim. Ücreti ise sattığım daireler ve arsalardan aldığım parayla karşılayacağım, daha önce polis memuru olarak bir kaç birimim bulunmakta. Bunları göz önünde bulundurarak paramı karşılayacağımı bildiğim halde, böyle işe koyuldum.
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:( En az 250 kelime) Willofield bulvarında hizmet vericek ve sürekli aktif olan bir club olacak. Daha önce sattığım arsalardan ve dairelerden aldığım paraları, Club açarak daha bir avantanjlı hale getirilecek, Club içinde işleyen illegal kavramına yönelik bir kaç takım kavram olucak. [OOC] Bildiğiniz üzere aktif bir rol ortamı oluştuğu zaman yönetim tarafından kontrol edilebilir. Veyahutta düzenlediğimiz roller ve çekilişler arasına katılabilir. Yoğunluk olarak aktif bir club haline getirerek, aktif rol -club-disco- gibi yerler aramaya gerek kalmayacak. Bu sayede Santa Marina'da kalabalık bir ortam herkese yayılacak. [IC] Başvuru attığım işyerinin kimseye ait olmayacağını ve tek benim işleteceğim yönünde bildirmek isterim. Bir birliğe veyahutta başka birisinde olmayacaktır, kendim ve çalışanlarım ile birlikte şehirde aktifsizliğe son vereceğiz. Güzel içkiler ve güzel müzikler ile kapılarımızı açıcağız. [OOC]; Club'un açılacağı yerlerde, rollerin gidişatına göre güzel bir rol ortamı ayarlanacak. Üstelik bu faaliyetler, genellikle club içinde dönecek, Çetelerin artmasıyla kendini sokaklara adayan gençlerin bazıları Willowield'in biraz ilerisindeki Motel'a gelecek. Los Santos'un doğu yakasında tanınan gençleri sokakta işlere yavaş yavaş başlıyayacak. Uyuşturucu partileri, tezgah altı satış, gasp, araba kaçakçılığı, ev soygunları.. gibi roller, club çevresinde dönecektir. [[OOC]] Öncellikle şunu demek istiyorum, rol ortamlarında o kadar çok aktif olmayan club bulunmakta-ki, rol yapan kişilerin güzel bir aktif olan bir yere ihtiyacı olacağını düşündüm. Aktifliğimi göz önünde bulunarak böyle bir şey karar verdim, diğer kişilere ve sürekli aktif olucak bir club açmak istedim. Sunucuya nasıl katkı sağlayacağını açıklıyorum, daha fazla aktif rol ortamı oluşacak ve aktif olduğu için kimse boş boş gezinmeyecek. Herkes aktif bir yerde toplanıp rollerine devam edicek, bunun için belirli günlerde veyahutta belirli zamanlarda çekilişler yapabilirim. Sunucuda daha iyi bir aktif rol ortamı oluşturabilirim.
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC) ( En az 100 kelime) : rol ortamlarında o kadar çok aktif olmayan club bulunmakta-ki, rol yapan kişilerin güzel bir aktif olan bir yere ihtiyacı olacağını düşündüm. Aktifliğimi göz önünde bulunarak böyle bir şey karar verdim, diğer kişilere ve sürekli aktif olucak bir club açmak istedim. Sunucuya nasıl katkı sağlayacağını açıklıyorum, daha fazla aktif rol ortamı oluşacak ve aktif olduğu için kimse boş boş gezinmeyecek. Herkes aktif bir yerde toplanıp rollerine devam edicek, bunun için belirli günlerde veyahutta belirli zamanlarda çekilişler yapabilirim. Sunucuda daha iyi bir aktif rol ortamı oluşturabilirim. Yani şunu belirtmek istiyorum, sürekli aktif olduğum için. Sunucuya katkımın olmasını isedim, yani şu anlama geliyor; Daha fazla aktif rol ortamı olacak, daha fazla partiler ve etkinlikler veyahutta çekilişler olacak, Kazanıp ve kazandırmaya niyetliyiz. Bu şekilde güzel yönde ilerlemek istiyoruz, açıkcası Sunucuda fazla aktif olan club yok, eğlenceli bulmuyorlar. Gerçek hayatta DJ olan arkadaşımızı, DJ'lik yapıp ve daha güzel roller ve daha güzel partiler, şarkılar için. Böyle bir şey yaptık; Yani rollerde görüşmek üzere.
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) ( En az 100 kelime) : Herkesin altında araba elinde telefon, bu işe son vermeleri lazım. Kendini sosyal ortamlara çıkartıp, aktif olmayan Club'a değil'de. Sürekli aktif olan bir Club'a gitmelerini yol göstereceğim, Club ortamında çevreyi genişletip herkesi bütün halinde birleştirmeyi yapıcağım. Özellikle herkes aktif olmayan yerlere yöneliyor, bu durumu düzeltip herkesi bir araya toplayacağız. Bu club sürekli olarak aktif olacak, yöneticeği kişiler ve işleteceği kişiler sürekli olarak Club'da duracaktır. Daha Club'a yaklaşmadan, müzik seslerini duyacak ve hereksin ilgisini çekerek aktiflik sağlayacaktır. Her geldiğinizde, güzel ortamlar ve güzel arkadaşlar edinceklerdir. Sürekli olarak kapısı açık olacak bu Club güzel, etkinlikler ve güzel çekilişler yaparak herkesi eğlendirecektir. Çalıştığınız zamanlarda, yorulduğunuz zaman veyahutta eğlenmek isteyeceğiniz tek bir yer olacak. Sürekli aktif olan bir CLUB arayacaksınız, bu yüzden kapılarını açıcak olan Night Club, güzel saatler içinde etkinlikler ve çekilişler yaparak. Herkesi eğlendirecektir. Herkese kapıları açıyor, siyahi,beyaz,latin. Bunların önemi olmadığı için, herkesi davet edip daha fazla aktif etmeye çalışacağız. Night Club sizlere yakın sürede kapılarınızı açıyor olacak, bu süreçte kendizini hazırlıyabilirsiniz. Daha fazla eğlence, bir birinden güzel müzikler. Kaliteli müzik aletleri ve cihazları olarak kapıları açtığımızda, herşeyi sergileyeceğiz.
Ben, "SwindLer"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.