aga 1000 kişi de içinde afk, kendi arasında rol yapan, vds, meslek kasan var, sanki 1000 kişide rol yapıyo los santos da yeni şehir arge si açıyonuz gidip yapabilirsiniz rolü köprüler kapalı değil.
aynı şeymi oluyor benim dediğim farklı senin dediğin farklı
2 tane şehirde yaşayabilelim diyorsun engelleyen bir şey yok yaşayabiliyorsun lv de satılık evlerde var
Bu nasıl bir zihniyet? Satılık evlerle mi oluyor sadece roller? Reklam alanları yok , araç tamir yerleri yok , Rol yapabilicek ortak nokta yok , GB Alan yok , kumar yok bomboş bir şehirde nasıl rol yapılabilir? Ozaman Hera tüm sistemleri kaldırsın sunucudan öyle rolsel olarak yaparız zaten engelleyen bir durum yok.Zihniyete bak akk
gb alana veya kumara ihtiyaçmı var rol ortamı için? veya rol yaparken reklammı veriyorsun reklam alanına ihtiyacın var, araç tamir yerleri ticket ile ekleniyor diye biliyorum, rol yapabilecek ortak nokta ne yapmasını bekliyorsun adminlerin kişilerin gitmesi lazım lv de mafya rolü dışındada rol yapılacağını sanmıyorum uygun değil, yine sunucunun çoğu ls de olacak sunucuda düzgün rol yapan 300 kişi var onları da boşa bölmeye gerek yok