Dedi ve gitti sunucuya hiç katkısı olmayan adam. Neyse senle tartışamam fikrimi belirtiyorum zaten orada ben. Aşırı gereksiz olduğunu betimleyerek söylüyorum. Kendi hayal dünyanda sana başarılar.
Senin çok mu katkın var sunucuya :d? Yav sen kendini ne sanıyon yönetimden Lead admin felan mı? Her AR-GE'ye yönetim adına cevap vermeler , boş yapmalar felan? Hayal dünyama laf eden adam, kendi hayal dünyasında Lead admin.Bu bölüm boş yapman için açılmadı kardeşim git başka yerde oyna.
Hayal dünyam da lead admin mi?

Kafanda su saçma düşünceyi at. Net ve kesin tavırlarla konuşmak için Lead admin olmak gerekmez. Bildiğin bir konu ise konuşabilirsin. Yönetimin cevabı bu olacak şekilde dediğim ARGE'lerde yönetimin aksi yönde cevap verdiğini kanitlayamazsın, öyle bir şey olmadı çünkü. Yönetim adına da cevap vermedim, yönetimin cevabı budur falan dedim.
Sen üyelik açarken sözleşme yapılmasını sağladım, böylece o çok güvenli olduğu düşünülen SMS sisteminin KVKK kanuna göre herhangi bir problem olmaktan çıktı. KVKK kanunun cezasına bakabilirsin, hangi şirketlere kaç para kesildiğine. Sunucuya olan katkılarımı yazacak değilim bir tanesini bil yeter.
Ne yazarsan yaz daha fazla yazmayacağım, daha fazla konuşmak istersen özel mesaj yoluyla yazabilirsin ARGE'n amacından sapıyor kendince insanlara laf atarak kendin konudan sapıyorsun.